Salomon Bot Haberleri

İstanbul'da geceleyin marina faciası: Acı haberin gelişini böyle beklediler!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde dün gece marinada facia yaşandı. İddiaya göre bot ile tekne çarpıştı, botta bulunan Selçuk Mahanoğlu denize düştü ve kayıplara karıştı. Saatler sonra acı haber geldi.

Haber 2024-07-16 09:58:48

Çanakkale'de 26'sı çocuk 54 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında lastik bot içinde Afganistan uyruklu 26'sı çocuk 54 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 2024-06-04 08:29:00

Arabaya 17 kişi binip polisten kaçmaya çalıştılar: Kaçak göçmenlerin dermanı kesilmiş! Edirne'de nefes kesen kovalamaca

Edirne'de polisler 'dur' ihtarına uymayan Bulgaristan plakalı arabanın peşine düşünce nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Araba anca polis arabasına çarpınca durdu. Durur durmaz içinden 3 kişi kaçtı. İlginç olan ise arabanın içinden 14 kişi daha çıktı, hepsi kaçak göçmendi. Yetmedi, içeride bir de lastik bot bulundu.

Haber 2024-05-24 09:29:20

Çanakkale Boğazı’nda içinde 2 kişinin bulunduğu tekne kurtarıldı

Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yapan içinde 2 kişinin bulunduğu 10 metrelik tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait bot ile yedeklenerek Lapseki’ye yanaştırıldı.

Yurthaber 2024-05-14 10:28:47

İzmir sularında can pazarı: 47 göçmen kurtarıldı

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen ve motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bot ve can salı içerisinde bulunan 20’si çocuk 47 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 08-05-24 08:14

Sosyal medyada para karşılığı itibar suikastı! Trol ve bot hesaplar AK Parti'yi harekete geçirdi: Erdoğan'dan Lince geçit vermeyin talimatı

AK Parti sosyal medyada 'trol' olarak adlandırılan hesaplar için düğmeye bastı. İddiaya göre sosyal medyadan para karşılığı AK Parti'ye yönelik itibar suikastı gerçekleştiren onlarca hesap tespit edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İtibar suikastına geçit vermeyin, lince fırsat vermeyin" deyip talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 07-05-24 09:56

Çanakkale Boğazı’nda karaya oturan tekne kurtarıldı

Çanakkale Boğazı’nda karaya oturan, 19 metre uzunluğunda ve içinde 3 kişinin bulunduğu tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait bot ile yedeklenerek, Lapseki’ye yanaştırıldı.

Yurthaber 27-03-24 14:13

Muğla açıklarında 47 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik bot ve can sallarındaki 47 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 20-03-24 10:22

Yunanistan ölüme itti, 47 göçmeni Türkiye kurtardı

İzmir’in Çeşme ve Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisindeki 20’si çocuk 47 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 18-03-24 08:09

Çanakkale’de batan botta ölen kişilerin sayısı 20’ye yükseldi

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot alabora oldu. 2’si bebek olmak üzere hayatını kaybedenlerin sayısı 20’ye yükseldi.

Yurthaber 15-03-24 14:13

Çanakkale’de göçmenleri taşıyan bot battı: 4'ü çocuk 20 kişi hayatını kaybetti

Çanakkale'de Eceabat açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu lastik bot battı. Olay yerine intikal eden Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan ilk açıklamada, 4'ü çocuk 8 kişinin cenazesine ulaşıldığı ifade edilmişti. Arama tarama çalışmaları hala devam ederken can kaybı 20'ye yükseldi.

Haber 15-03-24 11:36

Çanakkale'de düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot battı

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik botun batması sonucu bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 15-03-24 10:41

Camper indiriminin yıldız parçası! Hakiki deri bot 985 TL indirimle satışta

Klasik tasarımıyla öne çıkan fakat günlük kombinlerle uyumlu, hakiki deri yapısıyla uzun ömürlü kullanım vadeden kaliteli bir bot arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Şıklık, konfor ve dayanıklılığı bir araya getiren Camper Brutus Trek HYDROSHIELD® MICHELIN Bot 985 TL indirimle satışta! Gelin, detaylara geçelim.

Haber 27-02-24 15:36

Mobil radar tespit etti, 15’i çocuk 42 göçmen yakalandı

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bot içerisindeki 15’i çocuk 42 Afgan uyruklu düzensiz göçmen, ekipler tarafından yakalandı.

Yurthaber 20-02-24 13:51

Fiyatı 2 bin 590 TL'ye düştü! Camper Runner Four Erkek Bot'taki fırsatı kaçırmayın

Hareket özgürlüğü sunacak, her adımda ayaklarınızı konforla buluşturacak, ayaklarınızı soğuktan ve sudan koruyacak, yıllarca size eşlik edecek, uzun ömürlü ve üstelik indirimli fiyatıyla öne çıkan bir bota kim hayır diyebilir ki? Camper Runner Four Erkek Bot, tüm bu özellikleriyle göz kamaştırırken bugüne özel %30 indirimli fiyatıyla da ayakkabı severlerin gönlünü fethediyor. İşte detaylar!

Haber 05-02-24 11:16

Klasik ayakkabı şıklığını spor ayakkabı rahatlığıyla birleştiren Camper deri bot indirime girdi

Hem günlük sportif kombinlerinize uyum sağlayacak hem de özel günlerde klasik ve şık görünmenize yardımcı olacak; klasik tasarımı spor rahatlığıyla buluşturan bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Yanıtınız "Evet!" ise stilinize hava katacak Camper Deri Bağcıklı Bill Bot'a mutlaka göz atmalısınız. Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla moda severleri sevindiren bu ayakkabıyı sizin için içeriğimizde inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-01-24 14:29

Çanakkale açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bot içindeki 37 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 30-01-24 09:07

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-24 14:56

Ayaklarınız sıcacık kalsın! Kalitesi ve tarzıyla göz dolduran kışlık bot modelleri

Soğuk kış günlerinde sıcacık hissetmenin en hızlı yollarından biri de doğru bot seçiminden geçiyor. Outdoor aktivitelerden şehir içi gezmelere kadar her türlü aktivede bizimle olan botlar zorlu kış koşullarında sağladığı konfor ve dayanıklılık ile adeta bir kurtarıcı! Siz de bu kış ayaklarınızı sıcak tutarken tarzınızı da konuşturmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz farklı tarz ve modellerdeki kışlık botlara bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Haber 22-01-24 15:36

Stil ve performans bir arada! Spor ve outdoor giyimin favori markalarında indirim başladı

Adidas, Puma, Under Armour, Merrell, Salomon, Columbia gibi en sevilen markaların outdoor ve spor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. İndirimlerden yararlanarak gardırobunuzu yenilemenin zamanı geldi! Haydi, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle dolu olan bu fırsatı kaçırmayın. İşte sizin için seçtiklerimiz!

Haber 19-01-24 17:45

Çeşme Yarı Maratonu bu sene ikinci kez düzenlenecek

Bu yıl ikincisi koşulacak Salomon Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Yurthaber 16-01-24 09:40

Kullananlar İyi ki aldım diyor! Columbia markalı montlar, ayakkabılar, polarlar indirimde

Isı yalıtımlı, su ve rüzgar geçirmez kaliteli birer mont ve bot, tüm kışı sıcacık geçirmenizi sağlar. Sizi soğuklardan korurken konforlu ve güvenli hareket etmenizi de sağlayacak ileri teknoloji kışlık giyim ürünleri arıyorsanız Columbia markasının ürünlerine bir şans vermenizi tavsiye ederiz. Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde olan Columbia ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 15-01-24 16:45

Fiyatı 3 bin 239 TL'ye düştü! Camper Runner Four Erkek Bot 1350 TL indirimle sizi bekliyor

Hem dayanıklı hem şık hem de konforlu bir ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz: Camper Runner Four Erkek Bot, Günün Fırsatları kapsamında 1350 TL indirimle satışta! Spor tarzınızı tamamlayacak, kalitesi ve dayanıklılığıyla öne çıkan bu bot ile adımlarınızı her zamankinden daha özgüvenli atacak ve tarzınıza yeni bir soluk katacaksınız. Sizin için Camper Runner Four Bot'u inceledik.

Haber 15-01-24 14:37

Yıllar geçse de eskimiyor, o hep sapasağlam! Yediden yetmişe herkesin favorisi efsane CAT bot modelleri

Göz alıcı tasarımı, her hava koşuluna meydan okuyan dayanıklılığıyla öne çıkan, yıllar geçse modasını hiç kaybetmeyen CAT botlar yediden yetmişe herkesin favorisi. Sunduğu üstün performansla her bir adımı güvenle atmanızı sağlayan CAT botlar zamansız bir modele sahip olmasının yanında kalitesiyle de takdire şayan. Sizin için Caterpillar'ın en ikonik bot modellerini derledik. Eğer siz de dayanıklılığı, tarzı ve kaliteyi bir araya getiren bir bot arıyorsanız seçkimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 14-01-24 22:38

Güçlü ve asil bir tarza sahip olanların vazgeçilmezi Harley Davidson bot modelleri

Harley Davidson; sağlam, kaliteli ve benzersiz tasarımlara sahip adeta birer ikon haline gelen botlarıyla her zevke hitap eden bir marka. Güçlü ve asil bir tarzı yansıtan ve moda dünyasında kendi çizgisini belirleyen Harley Davidson'ın ikonikleşmiş bot modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 14-01-24 03:09

A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Salomon Supercross 4 GTX Yürüyüş Ayakkabısı'nı sizin için inceledik

En büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101'in 11 Ocak Perşembe tarihli A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu bu hafta da ünlü markaların kışlık giyim ürünleriyle dikkat çekiyor. Kaliteli, su ve rüzgar geçirmez bir ayakkabı arayışında olanların hemen dikkat çeken Salomon Supercross 4 GTX Yürüyüş Ayakkabısı da uygun fiyatıyla katalogta yer alıyor. Outdoor severlerin ve sıcacık bir kış geçirmek isteyenlerin favorisi bu ayakkabı ve detaylar yazımızda!

Haber 11-01-24 13:56

Fiyatı 3 bin 551 TL'ye düştü! Su geçirmez Camper bot Günün Fırsatları kapsamında indirimde

"Su geçirmez, dayanıklı aynı zamanda şık bir bot arıyorum!" diyenler buraya! Aradığınız tüm özellikleri bir arada sunan Camper Peu Pista Gm Bot Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirime girdi. Biz de sizin için bu ürünü inceledik, kullanıcı yorumlarını araştırdık ve gördük ki bu fiyata bu ayakkabı harika! İşte detaylar!

Haber 09-01-24 17:44

Çanakkale açıklarında 40 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında lastik bot içinde Afganistan uyruklu 40 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 08-01-24 10:06

Düzensiz göçmenleri taşıyan bot arızalandı, Sahil Güvenlik kurtardı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına gitmek için bindikleri lastik botun arızalanması sonrası Sahil Güvenlik ekipleri lastik bot içindeki 25 düzensiz göçmeni kurtardı.

Yurthaber 04-01-24 08:15

Yapay zeka sınır tanımıyor! Ölüler artık diriltilebiliyor: Ruhum halen bu dünyada

Çin'de hayatını kaybeden kişiler yapay zeka destekli yazılımlar vasıtasıyla yakınlarıyla iletişim kurabilecek. Sosyal medya büyük ilgi uyandıran haber "ölüler diriliyor" başlıklarıyla manşetlere taşındı. "Hayalet bot" adı verilen uygulamanın detayları duyanları şaşkına çeviriyor.

Haber 16-12-23 09:20

Pantolonların paça boyuna en uygun ayakkabı hangisi? Kombinlerinizi güçlendirecek stil tüyoları

Dar kesim jeanlerinizin, bol paça kotlarınızın ya da İspanyol paça pantolonlarınızın altına uygun ayakkabı ya da bot seçmekte zorlanıyor musunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Pantolonlarınızın paça boyuna en uygun ayakkabı seçimine dair kafanızdaki soruları çözmeye geldik! Kombinlerinizi çok daha havalı gösterecek, stil tüyolarını keşfetmeye hazır mısınız?

Kadin 28-11-23 15:55

Sıcaklık ve konfor dolu bir kış için olmazsa olmaz! Salomon outdoor mont indirimde

Hem açık hava aktivitelerinde hem de günlük kullanımda size sıcaklık, konfor ve stil sunacak Salomon outdoor montta büyük indirim sizleri bekliyor. Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan bu montu, vakit kaybetmeden inceleyin ve uygun fiyatıyla yakalayın.

Haber 16-11-23 15:10

Hakiki deri Camper ayakkabıda Gülümseten Kasım'a özel büyük indirim

Modayı takip edenlerin favori markası Camper, şimdi büyük bir indirimle karşınızda! Tarzınızı yansıtan, aynı zamanda rahatlık ve konfor sunan bir ayakkabı arıyorsanız Camper Bilekli Deri Sneaker Bot Peu Touring bir şans verebilirsiniz. Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel 2550 TL indirime satışta olan bu ayakkabıyı gelin keşfedilim.

Haber 16-11-23 13:45

Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 49 kaçak göçmen kurtarıldı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilerek ölüme terk edilen lastik bot içinde 49 kaçak göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 16-11-23 08:03

Stil, konfor, dayanıklılık bir arada! Camper Hakiki Deri Bot indirime girdi

Kışa stil ve konfor katmanın şimdi tam zamanı! Kullananların öve öve bitiremediği Camper Peu Pista GM Hakiki Deri Bot, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında tam 3200 TL indirimle satışta! İşte detaylar!

Haber 13-11-23 16:39

Su geçirmez özelliğiyle kışın favoriniz olacak! Çok satılan Merrell botu sizin için inceledik

Kaliteli bir outdoor bot, konforlu adımlar atmanızı sağlarken sizi zorlu hava koşullarından korur; gün boyu keyifli ve rahat hissetmenizi sağlar. Kış gelmeden, fiyatlar yükselmeden bir çift outdoor bot alma niyetindeyseniz çok satanlarda ilk sırada yer alan Merrell bota bir şans verebilirsiniz. Kullanıcılarından tam not alan botu sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 02-11-23 17:13

Aydın’da 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında lastik bot içerisindeki 37 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 23-10-23 08:44

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-23 17:16

X (Twitter) Not A Bot adıyla duyurdu... Kullanıcılar şokta: Temel özellikleri kullanabilmek için yıllık 1 dolar!

X (Twitter), temel özellikleri kullanmak için yıllık 1 dolar ücret alınacak "Not A Bot" isimli yeni bir abonelik modelini test edeceğini duyurdu. İlk olarak iki ülkedeki kullanıcılar için geçerli olacağı söylenen yeni sistemde, abone olmak istemeyen yeni kullanıcılar yalnızca gönderileri okuyabilecek, videoları izleyebilecek ve hesapları takip edebilecek.

Haber 18-10-23 14:16

Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 88 kaçak göçmen kurtarıldı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilerek ölüme terk edilen lastik bot içinde 88 kaçak göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 17-10-23 10:56

Muğla açıklarında 212 düzensiz göçmen kurtarıldı, 57 göçmen yakalandı

Muğla'nın Marmaris, Datça ve Bodrum ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bot, can salı, yelkenli teknede 212 düzensiz göçmen kurtarıldı, 57 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Yurthaber 17-10-23 07:30

Adidas, Merrell, Salomon, Puma... Attığınız her adımda konforu yaşatacak ayakkabı modellerinde büyük fırsat

Sık sık uzun yürüyüşlere çıkıyor, doğa aktivitelerine katılıyor, uzun süre ayakta kalmayı gerektirecek, gezecek işlerle ilgileniyorsanız outdoor özelliklere sahip ayakkabılar tam da size göre! Adımlarınıza konfor katmanın yanında tarzınızı da ortaya koymamıza da yardımcı olacak ünlü markaların birbirinden güzel ayakkabı modellerini sizin için derledik. Üstelik seçtiğimiz ayakkabılarda 1500 TL'yi aşkın indirimler de mevcut! Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 13-10-23 17:05

Fiyatı 4296 TL'ye düştü! Yürüyüşlerinizin vazgeçilmezi olacak Salomon ayakkabıda 1070 TL indirim

Yüksek kaliteli bir yürüyüş ayakkabısı size konfor, performans ve dayanıklılık sunarken aynı zamanda ayak sağlığınızı da korur. Uzun süreli ve keyifli bir yürüyüş deneyimi için kaliteli bir ayakkabıya yatırım yapmak isterseniz Salomon Cross Hike GTX 2 Yürüyüş Ayakkabısı tam da aradığınız ürün olabilir. Kısa süreliğine 1070 TL indirimle satışta olan ayakkabıyı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-10-23 14:18

Bodrum’da 35 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisindeki 35 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 09-10-23 11:34

Samsun'da Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri 18 bin metre kaçak ağ ele geçirdi

Samsun'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde geçen yıl ocak ayında faaliyete başlayan Vezirköprü Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, göl ve barajlarda kaçak avcılıkla mücadele çalışması yürütüyor.

Yurthaber 06-10-23 15:28

Bodrum açıklarında sürüklenen botu KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında seyir halinde iken makine arızası yapan ve sürüklenen bot Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 26-09-23 07:54

Kullanıcılar dikkat! Açıklama Elon Musk'tan geldi... X (eski adıyla Twitter) yakında tamamen ücretli olabilir

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, kısa süre önce Twitter olan ismini X olarak değiştiren 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformunun yakında tamamen ücretli olabileceğini söyledi. Musk, bot veya "otomatik" hesaplarla mücadele etmenin tek yolunun, X için bir ödeme sistemi geliştirilmesi olduğunu savundu.

Haber 19-09-23 09:40

Çanakkale'de 39 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 18-09-23 07:57

Çanakkale açıklarında 48 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, lastik bot içinde 48 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 14-09-23 08:33