Samsung Akıllı Saat Haberleri

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-2024 14:38

Apple Watch'a servet ödemek istemeyenlerin tercih edebileceği akıllı saatler

Günlük işlerinizin takibini kolaylaştıran veya sportif aktivitelerinizi asiste eden bir akıllı saat mi arıyorsunuz? Apple, akıllı saat tasarımlarında şıklığı ve teknolojisiyle dikkat çekiyor. Fakat Apple Watch'lara dünyanın parasını ödemek istemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden gerek iş gerek kişisel kullanımınız için ihtiyaç duyacağınız akıllı saatleri sizin için bir araya getirdik. İşte, servet ödemeden sahip olabileceğiniz akıllı saatler!

Haber 27-06-2023 16:41

Hem şık hem spor bir görünüm isteyenler için en iyi Samsung akıllı saat modelleri

Yeni nesil saat kavramı akıllı teknolojiler çevresinde şekilleniyor. Akıllı saatlerin en iyi modellerini üreten markalardan biri olan Samsung, birbirinden kaliteli ürünlere imza atıyor. Eğer bir akıllı saat almayı düşünüyorsanız en iyi Samsung modellerini incelediğimiz bu içeriğe göz atmanızı öneririz. Üstelik farklı markalara ait alternatif ürünleri de en altta listeledik.

Haber 24-11-2022 15:13

Samsung Akıllı Saat

Samsung Akıllı Saat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Samsung Akıllı Saat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.