Seyyanen Zam Her Ay Yatacak Mi Haberleri

‘Hükümet çevresinden baskı var’ dedi: En düşük emekli maaşı ve asgari ücret için zam kulisini açıkladı: SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 'Anayasa ihlal ediliyor, 3-4 bin TL…’

En düşük emekli maaşı ne olacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? soruları Temmuz ayının yaklaşması ile milyonların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini aldı. 4 aylık enflasyon yüzde 18,72 olurken rakamın Temmuz’da yüzde 25’e ulaşması bekleniyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş emekli zammı ve asgari ücret için kulis bilgisini paylaştı. Emekliye seyyanen zamda 3-4 bin TL rakamı öne çıktı. Asgari ücrette ise ‘anayasa ihlali’ detayı dikkat çekti.

Finans 2024-05-08 10:47:11

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 2024-05-08 08:26:01

SON DAKİKA: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli zammı için ipucu: ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’

Son dakika: Emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar şimdiden zam hesabı yaparken tahminler yüzde 24-25 artış olacağı yönünde. Emekliye zamda ise refah payı, kök maaşa seyyanen zam ve taban maaşın artırılması formülleri gündemde. Emekli maaşı tablosu yavaş yavaş şekillenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında, ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’ dedi. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Finans 2024-04-17 08:48:08

2023 model sıfır araçlar tükendi, 2024’ün yanına yaklaşılmıyor: 3-5 derken her ay zam geliyordu… İkinci el araba almak isteyenler dikkat!

Otomobil satışlarında her bahar olduğu gibi bu sene de hareketlilik başladı. Krediye ulaşamayan ve elinde nakit parası olmayan sıfır araba hayalinden vazgeçerek ikinci el araçlara yöneldi. Ancak orada da 3 ayda yüzde 15’lik zam söz konusu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Sektör temsilcileri ikinci el araç almak isteyenleri uyardı, “Bu fiyat artışı devam edecek” dedi. İşte detaylar…

Finans 2024-04-10 09:05:56

Özel bankalardan emekli promosyonu hamlesi! En yüksek tutar değişti... 'Yüzde 50 artış daha gelebilir'

Emekliler, seçim öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken gözünü bankaların verdiği emekli maaşı promosyonuna çevirdi. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da promosyon artışına gitti. En yüksek tutar ne oldu? Daha da artış gelir mi?

Finans 02-04-24 07:54

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? HAK-İŞ'ten önemli açıklama, enflasyon işaret edildi

Seçim öncesi çalışan ve emekli kesimin gündeminde ara zam var. Emekliler seyyanen zam beklentisindeyken, çalışanlar da asgari ücrete ara zam bekliyor. HAK-İŞ'ten önemli açıklama yapıldı. Enflasyon ve fiyat artışları işaret edildi. Asgari ücrete ara zam gelecek mi?

Finans 21-03-24 09:35

Emeklinin gözü kulağı zamda! Seçim öncesi AK Partili adayın sözleri emeklileri heyecanlandırdı: 'Cumhurbaşkanımız iyileştirme yapacak'

Emeklilere zam sürprizi mi geliyor? Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam haberindeyken AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altınok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini anlatarak, emekliler için iyileştirme yapılacağı sinyalini verdi.

Finans 20-03-24 10:16

Emekliye seyyanen zamda SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Erdoğan'ı işaret etti, yeni tarihi verdi! 'Son dakika açıklama gelebilir'

SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü seçim öncesi açıklanacak seyyanen zamda. Şubat ayı enflasyonu da beklentileri aşarken emeklilerin zam oranları da enflasyon karşısında eridi. Emekliler, "Seyyanen zam gelecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 17-03-24 07:44

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Emeklilere seyyanen zam için SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan çarpıcı açıklama: Anketleri işaret etti: Her an...

Emeklilerin seyyanen zam beklentisi gündemdeki yerini koruyor. Emekli maaşlarına ve ikramiyeye verilen zam emeklileri mutlu etmedi. Bayram ikramiyelerinin 3 bin TL'ye çıkarılması kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından emeklilerin gözü seyyanen zamma çevrildi. Hükümet yetkililerin açıklamaları merakla takip edilirken seçim öncesi seyyanen zam gelmesi ihtimali ne?

Finans 12-03-24 10:01

Asgari ücrete ara zam iddiası! Kulisler hareketlendi, AK Partili ismin açıklamasına dikkat çekti!

Seçimler öncesi emeklilere seyyanen zam iddiaları tartışılırken bir yandan da asgari ücrete temmuz ayında ara zam beklentisi oluştu. Çalışanlar yapılan açıklamaları merakla takip ederken "Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Kulis bilgileri neler?" sorularına yanıt aranıyor.

Finans 08-03-24 07:37

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 04-03-24 23:00

Asgari ücrette ara zam beklentisi! SGK Uzmanı, Yüzde 100 diyerek duyurdu, prim artışına dikkat çekti!

Seçimler öncesi emeklilere seyyanen zam iddiaları tartışılırken bir yandan da asgari ücrete temmuz ayında ara zam beklentisi oluştu. Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Kulis bilgileri neler? SGK Uzmanı İsmail Sevinç tek tek anlattı.

Finans 03-03-24 07:53

Emekliye seyyanen zam gelecek mi? Özgür Erdursun 'Bence yapılacaktır' deyip açıkladı! 'Sadece seyyanen artışla bu iş olmaz, yapılması gereken...'

Milyonlarca emeklinin gündemindeki en önemli konulardan bir tanesi "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusu. Bu konu siyasette de sıkça kendine yer bulurken sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun'dan da çarpıcı açıklamalar geldi. Seyyanen artış için "zorunlu bir ihtiyaç" ifadelerini kullanan Erdursun, "Sadece seyyanen artışla bu iş olmaz" diyerek şu anda yapılması gerektiğini düşündüklerini sıraladı.

Finans 01-03-24 17:38

Canlı yayında emekliye çifte zam iddiası! 2 bin, 3 bin, 4 bin TL mi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun rakam verdi: Aldığımız duyumlar...

SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı (4a-4b-4c) kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25 emekli maaşı zammı aldı. Bayram ikramiyeleri de 3 bin TL'ye yükseldi. Zamlar yetersiz kalınca seçim öncesi kulisler yeniden hareketlendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun katıldığı canlı yayında mart ayı öncesini işaret ederek seyyanen zam için rakam verdi.

Finans 23-02-24 12:44

Emekliye ek zamda ‘10 Mart’ kulisi! Asgari ücrete mi eşitlenecek? Geri sayım şimdiden başladı... Fatih Portakal'ın 'düzeltme' çıkışı dikkat çekti

Emekli zammı yüzde 49,25 oranında açıklanırken, en düşük emekli aylığı 10 bin TL oldu. Ancak Bağ-Kur SSK emekli maaşı farkı henüz hesaplara geçmedi ancak milyonları heyecanlandıracak kulis bilgisi geldi. Buna göre 10 Mart sonrasında emeklilere 4 bin liralık seyyanen zam yapılabileceği iddia edildi. Gazeteci Fatih Portakal, “Mart ayında belki zam yapılabilir” derken, Prof. Dr. Sefer Şener ise erken emeklilik için iki çalışma yapılacağını ve üçüncü adımın emekliye ek zam konusu olacağını söyledi.

Finans 30-01-24 13:54

‘Emekliye 4 bin TL seyyanen zam’ iddiasından sonra bir de tarihi duyurdular! Fatih Portakal, ‘Bence böyle bir şey konuşuluyor’ dedi: Ardından daha iddialı açıklama geldi

SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammı yüzde 49,25 olacak. Yaklaşık 13 buçuk milyon emeklinin aylığı en az 10 bin TL seviyesine getirilecek. Peki seçim öncesinde emekliye sürpriz bir artış gelir mi? Gazeteci Fatih Portakal ‘bence böyle bir şey konuşuluyor’ dedi. Analist Mert Başaran ise daha iddialı konuştu! “seçim anketleri 1-2 puan farkla çıkarsa Mart’ta ek zamların geleceğini düşünüyorum…”

Finans 27-01-24 09:23

Emeklilik imkanı genişliyor! Ev hanımlarına prim desteği... Her ay 2 bin 133 TL'sini devlet ödeyecek! Detaylar netleşti: Yıpranma payı da gündemde

Emekli maaşına dün yapılan yeni ek zam gündem olurken; ev hanımları için emeklilik yolunu açan düzenlemede de sona gelindi. İki bakanlık çalışmalarında sona geldi. Düzenlemedeki prim desteği detayı ortaya çıkarken, ev hanımları ve Çalışan anneler için yıpranma payı da masada. Emeklilik hayalini kuran ev hanımları ise "Devletin prim desteği ne kadar? Aylık ne kadar prim ödenecek? Kimler emekli olabilecek?" gibi sorulara yanıt ararken; rakamlar da netleşti.

Finans 24-01-24 06:50

Emeklilere ek zam ödemesi için gözler o tarihte: Yeni emekliler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Emekliler ek zammın yatırılacağı tarihi merakla beklerken gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na çevrildi. Ek zam ne zaman hesaplara yatacak? Yeni emekliler de ek zamdan faydalanabilecek mi?

Finans 21-01-24 08:46

SGK uzmanı seçim öncesine işaret etti: Ek zam sonrası seyyanen artış mı gelecek? En düşük emekli maaşında Cumhurbaşkanı detayı, 12 bin TL olur mu?

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklamasının ardından belli olan emekli zamlarında makas açıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ek zam oranının ne kadar olacağı merak konusu. SGK uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşının 11 bin TL bandında olmasının beklendiğini söyledi. Erdursun, "Cumhurbaşkanı inisiyatif kullanıp 12 bin liraya çıkarabilecek mi? Pazartesi öğreneceğiz." dedi.

Finans 14-01-24 11:03

Emekli zammı yüzde 50 mi olacak? 'Bir ay sonra maaşlar artacak' iddiası: 'Erdoğan üstünü tamamlayacak' dedi, yeni oran ve tarih verdi! Asgari ücret ve memur zammı detayı... 12 bin 500 TL!

Emekli zam oranı belli oldu, gözler şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Milyonlarca emeklinin 2024 maaşlarına en az yüzde 37,56 oranında zam yapılacağı TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarıyla kesinleşti. Milyonlar şimdi de "Emekliye ek zam, seyyanen zam gelir mi? Refah payı eklenir mi?" sorularına yanıt ararken, Ekonomist Nedim Türkmen "Cumhurbaşkanı Erdoğan üstünü tamamlayacaktır" dedi, emekliye ek zam için tarih ve oran verdi. 2024 emekli zammıyla ilgili yeni detaylar...

Finans 04-01-24 09:24

Memur maaş zammı ne kadar olacak? 2024 en düşük memur maaşı ne kadar olacak, kaç TL? TÜİK 2023 Kasım ayı enflasyon oranı açıklandı

Memur maaş zammına yönelik yapılan son dakika açıklamaları, öğretmen, polis, hemşire gibi kamu kurumu çalışanları tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan Kasım ayı enflasyon oranı bugün TÜİK tarafından açıklandı. Bilindiği üzere her ay açıklanan TÜİK enflasyon oranları memurların alacağı zam oranlarını doğrudan etkiliyor. Gözler TÜİK'in 2023 Kasım ayı enflasyon oranı açıklamasına çevrildi. Peki, memur maaş zammı ne kadar olacak? 2024 En düşük memur maaşı ne kadar olacak, kaç TL?

Finans 04-12-23 10:26

MEMUR MAAŞI 2024 NE KADAR OLACAK? Ocak ayında memur maaşına yüzde kaç zam gelecek? Öğretmen, polis, hemşire maaş zammı...

Memur maaşı 2024 yılının ocak ayı itibarıyla değişecek. Bu ay 5 aylık enflasyon farkı netleşmiş olacak. Öğretmen, polis ya da hemşire olarak devlet kurumlarında çalışan kişilerin maaş zammı belli olacak. Kamu kurumlarında çalışan vatandaşların maaşı son olarak 8.077 TL, seyyanen zamla beraber en düşük 22 bin TL'ye yükselmişti. Peki, 2024 Ocak ayında memur maaşı ne kadar olacak, kaç TL? İşte 2024 memur maaşı zammı hesaplama tablosu...

Finans 01-12-23 13:20

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'dan 'asgari ücret' mesajı: 'Masada ne isteyeceksiniz?' diye soruyorlar, şu anda 'evet' desem imzalasam...

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu. "Asgari ücret lafı çıktığı zaman maalesef bizim ülkemizde ete, süte, kiraya, her yere zam geliyor" diyen Atalay, 3,5 ay öncesinden konuşmanın pek bir anlamının olmadığını belirtti. Atalay, "Şimdi şu anda asgari ücrete 'evet' desem imzalasam, şubatın birinde alacak asgari ücret maaşını" diye konuştu.

Finans 18-11-23 17:18

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ 2023: Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihte hesaplara aktarılıyor. Aile Destek Paketi Ekim ayı ödeme takvimi için yapılan sorgulamalar hız kazandı. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında?

Finans 06-10-23 13:39

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 6 Ekim 2023 resmi tatil mi, yarım gün mü? 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu resmi tatil mi? Banka, devlet daireleri, hastaneler...

6 Ekim 2023 okullar tatil mi? Sorunun yanıtı İstanbul'un Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümü olması sebebiyle araştırılmaya başlandı. İtilaf Devletlerince 4 sene 10 ay 23 gün süren işgal, 6 Ekim 1923 tarihinde sona erdi. 6 Ekim 1923'te geri alınan İstanbul'un kurtuluş yıldönümü her yıl coşkuyla kutlanıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? 6 Ekim 2023 resmi tatil mi, yarım gün mü? 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu resmi tatil mi?

Haber 06-10-23 06:35

Emekliye zam düzenlemesinde detaylar ortaya çıktı: Ekim’in üçüncü haftası başlıyor! Seyyanen zam mı, Cumhuriyet ikramiyesi mi? Tüm olasılıklar masada…

Emekliye ek zam ve Cumhuriyet ikramiyesi için gözler 1 Ekim’de açılacak olan Meclis’e çevrilirken, maaş düzenlemesine ilişkin detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu kapsamda seyyanen zam, Cumhuriyet ikramiyesi gibi tüm seçeneklerin masada olduğu ifade edilirken, Ekim ayının üçüncü haftası daha da kritik hale geldi. Peki emekli zammı ne kadar olacak? İşte haberin detayları…

Finans 18-09-23 14:21

AİLE DESTEK PAKETİ 2023 EYLÜL AYI ÖDEMELERİ: Aile destek paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? e Devlet destek ödemesi sorgulama

Aile destek paketi ödeme tarihleri merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihte hesaplara aktarılıyor. Aile Destek Paketi Eylül ayı ödeme takvimi için yapılan sorgulamalar hız kazandı. Peki, Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Finans 07-09-23 13:58

EVDE BAKIM MAAŞI AĞUSTOS 2023: Evde bakım maaşı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan Göktaş'tan açıklama

Evde bakım maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca her ay ödenen tutarın bu ay içerisinde hangi tarihlerde hesaplara yatırılacağı belli oldu. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş tarih verdi. 15 Ağustos'un gelmesi ile birlikte birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Evde bakım maaşı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? İşte e Devlet evde bakım maaşı ödemeleri sorgulama ekranı...

Finans 15-08-23 07:11

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Ağustos ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, zam geldi mi?

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Konuya dair detaylar için Birçok kişi ödeme tarihleri takvimi için birçok kişi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş'ın açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki, 2023 Ağustos ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, zam geldi mi? İşte, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri ve detaylar...

Finans 08-08-23 15:04

Arabası olanın masrafı bitmiyor! Bir zam da kasko ve trafik sigortasına: Biri 70 bin liraya yaklaştı, diğeri her ay yüzde 2 artıyor

Bir yandan araba fiyatları artarken, buna bağlı olarak kasko fiyatları da geçen yıla göre yüzde 100’ün üzerinde zamlandı. Hatta bazı lüks araçlarda bu oran yüzde 300’lere kadar yükseldi. Böylece son zamların ardından kasko fiyatları ortalama olarak 70 bin liraya dayandı. Trafik sigorta poliçeleri ise Mayıs ayında alınan karar sonrası her ay yüzde 2 artmaya devam ediyor.

Finans 04-08-23 13:44

EMEKLİ MAAŞ FARKI yattı mı, neden yatmadı? SSK/Bağ-Kur, Emekli Sandığı zam farkı ne zaman yatacak, tarih belli mi?

Emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Emekli zamları, 6 aylık enflasyon oranlarına göre belirlendi ve yürürlüğe girdi. Böylece emekliye enflasyon farkı ile birlikte yüzde 25 zam yapılmış oldu. En düşük emekli aylığı ise 7 bin 500 TL olarak güncellendi. Milyonlarca emekli zamlı maaşlarını almak için heyecanla bekliyor. Peki, EMEKLİ MAAŞ FARKI yattı mı, neden yatmadı? SSK/Bağ-Kur, Emekli Sandığı zam farkı ne zaman yatacak, tarih belli mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 27-07-23 13:06

Ekmeğe zam geldi mi? 10 lira iddiası gündem olmuştu! Düşük fiyatla üretirseniz anlam ifade etmez deyip net açıklama yaptı

Türkiye'de son günlerde özellikle vergi tutarlarındaki artışlar konuşulurken ekmeğe de zam geleceği, hatta geldiği iddiaları gündem yarattı. Zamlı ekmek fiyatının 10, 12 lira olduğu yönündeki iddialarla ilgili Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı net açıklama yaptı. Ekmeğin fiyatının en son 9 ay önce değiştiğini hatırlatan Balcı, "Düşük fiyatla kalitesiz ekmek üretirseniz; bir anlam ifade etmez" dedi. Peki ekmeğe zam gelecek mi? İşte o açıklamalar...

Finans 21-07-23 16:52

Emekli ve memur maaşı! Milyonlar bekliyordu: Seyyanen zam ve maaş farkı ödemesi tarihleri ortaya çıktı

Emekli ve memur zammı oranları netleşerek Resmi Gazete’den duyuruldu. 15 Temmuz’da memur maaşları yüzde 17,55 zamlı olarak ödenirken, yüzde 25 zamlı emekli maaşı ödemeleri de bugün başladı. Memurlar için 8.077 TL'lik seyyanen zam ve maaş farkı ek bordro ile ödenecek. Peki Temmuz 2023 maaş farkı ve seyyanen zam ne zaman yatacak? İşte maaş farkı hesabı ve ödeme takvimi...

Finans 18-07-23 06:59

Emekli, memur maaş farkı ne zaman yatacak? Seyyanen zam ve maaş farkı ödeme tarihi belli oldu mu? İşte maaş farkları ödeme takvimi

Emekli ve memur maaşı zam farkları ödeme takvimi merak ediliyordu. Seyyanen zam ve maaş farkı ödemelerinin ne zaman yapılacağı hakkında araştırmalar hız kazandı. Temmuz zammı sonrası ilk ödeme memur maaşları oldu. Bugün de yüzde 25 zamlı SSK, Bağ-Kur emekli maaşı ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Bu kapsamda Seyyanen zam ve maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatırılacağına dair açıklamalar takip edilmeye başlandı. Temmuz 2023 maaş farkı ve seyyanen zam ödeme takvimi açıklandı. İşte tüm det

Finans 17-07-23 15:51

Seyyanen zam ne zaman verilecek, bir aylık mı her ay mı? Memura seyyanen zam vergiye tabi mi? İşte zam oranı

'Memura seyyanen zam ne zaman verilecek' konusu en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Memurlar bu yıl enflasyon farkının yanında seyyanen zam da alacaklar. Açıklanan zam oranıyla birlikte memur maaşlarında 8 bin 77 TL artış yaşanacak. En düşük memur maaşı da 22 bin 17 TL’ye yükseltilmişti. Peki, Seyyanen zam ne zaman verilecek, bir aylık mı her ay mı? Memura seyyanen zam vergiye tabi mi? İşte zam oranı

Finans 15-07-23 21:00

'Farklı bir durum olabilir ama...' Emekli maaşına seyyanen zam çıkışı sonrası Bahçeli ve Erdoğan görüşmüştü! Zam kulisini 'Çok mümkün olmadığı ifade ediliyor' deyip paylaştı

Bahçeli'nin emekli maaşlarına da seyyanen zam yapılması yönündeki çağrısı gündem olmuştu. Gözlerin Erdoğan'a çevrildiği bu açıklama sonrası Bahçeli ile Erdoğan görüşme gerçekleştirdi. Beklentileri yükselten bu görüşme sonrası NTV Ankara temsilcisi Özgür Akbaş, emekli zammıyla ilgili kulis bilgilerini paylaşıp "Şu an emekliye ekstra zammın çok da mümkün gözükmediği ifade ediliyor" dedi ancak "Siyasette her an her şey olabildiği gibi bugün bu konuda da farklı bir durum olabilir" diye de ekledi.

Finans 13-07-23 16:22

SEYYANEN ZAM bir kere mi yatacak? Seyyanen zam her ay mı yatacak, bir kez mi? Memur zammı belli oldu!

Seyyanen zam ile ilgili gelişmeler memur ve emekli maaşı zam oranlarını da içeren yasa teklifine ilişkin haberler sonrası yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere kamu kurumunda çalışan memurlar bu sene enflasyon farkının dışında seyyanen zam da alıyor. Peki, seyyanen zam bir kere mi yatacak? Seyyanen zam her ay mı yatacak, bir kez mi?

Finans 13-07-23 09:26

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON DAKİKA: AK Parti’den emeklileri heyecanlandıran ‘ek zam’ açıklaması! Meclis Genel Kurulu öncesi ‘uzlaşı’ mesajı: ‘Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz…’

Son dakika: Emekli maaşı zammı oranları değişecek mi? Milyonlar nefesini tutmuş saat 14.00’te toplanması beklenen Meclis Genel Kurulu’nu beklerken Ankara’dan açıklamalar peş peşe geldi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin emekliye seyyanen zam talebinin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, bütçedeki dengeye dikkat çekerek, uzlaşı mesajı verdi ve, “Önümüzdeki dönemde ekonomik imkanları artırma noktasında çabamız devam edecektir” dedi.

Finans 12-07-23 10:38

MEMUR MAAŞ ZAMMI SON DAKİKA: Temmuz 2023 memur maaş zammı yasalaştı mı? Zamlı memur maaşları ne zaman ödenecek, 15 Temmuz'da mı?

Memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında çalışan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memurlara 17,55'lik enflasyon oranına ek olarak 8 bin 77 TL seyyanen zam verilmişti. Hem memur hem de emekliler için gerçekleştirilen ilave zam artışları Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Şimdi gözler, TBMMK Genel Kurulu'na çevrildi. Normalde maaşlar 15 Temmuz'da ödeniyor. Peki, 2023 memur maaş zammı yasalaştı mı? Zamlı memur maaşı ne kadar, ne zaman yatacak?

Finans 12-07-23 08:26

Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti! Son gelen zam motorine oldu! 8 ay sonra yeniden zirvede! (12 Temmuz Çarşamba güncel akaryakıt, benzin, mazot fiyatı)

Motorin ve benzin fiyatları önce KDV artışı ardından da petrol ve döviz kurlarındaki artış nedeniyle her gün değişmeye devam ediyor. Son zam kararı motorin fiyatlarında geldi. Dün geceden itibaren mazot fiyatlarına yeni zam daha geldi. Zam kararının ardından motorin fiyatı kaç TL oldu? Benzin fiyatları da yükselecek mi? İşte akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesinin detayları…

Finans 12-07-23 08:23

ZAMLI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TARİHLERİ 2023: Emekli ve memur zamları hangi tarihte yatacak, Temmuz'da mı Ağustos'ta mı?

Emekli ve memur zamları ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. TÜİK tarafından yapılan enflasyon oranı ve 6 aylık enflasyon farkı açıklaması sonrası zam oranlarının netleşmesi ile memur ve emekli maaşı zam farkı ödeme tarihi 2023, gündeme geldi. Peki, Emekli ve memur zamları hangi tarihte yatacak? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı zam farkı hangi ay ödenecek, Temmuz'da mı Ağustos'ta mı?

Finans 12-07-23 08:06

SON DAKİKA: Emekli maaş zammı oranı değişir mi? Bahçeli’nin sözlerinin ardından kulisler hareketlendi: Meclis koridorlarında o ihtimal konuşuluyor

Emekli maaşı zammı son dakika haberleri ile gündemde kalmaya devam ediyor. Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak milyonlar bu rakamın az olduğundan yakınmıştı. Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilmesi beklenen emekliye zam düzenlemesi öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahhçeli'nin 8077 TL emekliye seyyanen zam talebi sonrası flaş bir kulis bilgisi geldi. Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu öğrenildi.

Finans 11-07-23 13:42

Memur emekli zammı sonrası o ödemeler de arttı! Başvuran alıyor! 5097 liraya varan ödeme

Memur emekli zammı, haziran ayı enflasyon oranının açıklanmasının ardından netlik kazandı. Seyyanen zam tutarının da açıklanmasıyla beraber zamlı memur emekli maaşları belli oldu. Bu zammın ardından sosyal ödemelerde de artışa gidildi. Evde bakım maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı gibi sosyal ödemeler temmuz ayından itibaren zamlı olarak hesaplara yatacak. Peki, evde bakım maaşı, engelli, aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu?

Finans 07-07-23 12:04

Ekrem İmamoğlu ile vatandaş arasında ilginç diyalog! 'Kıskan da çatla'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de bulunan semt pazarını gezerken bir vatandaşın tepkisi ile karşılaştı. Pazarda alışveriş yapan bir kadın ”Suya çok zam yaptınız. Hani her şey güzel olacaktı. Arayınca vatandaş sizi nerede bulacak. Tatillerde mi bulacak” diyerek İmamoğlu'na tepki gösterdi. İmamoğlu da "Hiç endişe etme. Sen kıskan da çatla senin de oyunu alacağım. Hırsından çatlıyorsun. Sen elektrik faturasına bak" dedi. İşte o ilginç diyaloğun detayları...

Haber 06-07-23 15:35

Asgari ücret ve memur maaşlarının ardından gözler oraya çevrildi! İşçi ve memur emeklilerine zam yapılacak mı? AK Parti'den açıklama geldi

Haziran ayına ait enflasyon verilerinin yayınlanmasıyla beraber memurların alacağı fark ve seyyanen zam duyuruldu. 6 aylık enflasyon rakamları ile Bağ-Kur ve SSK emekli zammı 2023 yılı ikinci yarısı için yüzde 19,77 olarak hesaplandı. Şimdi herkes 'emeklilere refah payı verilecek mi?' sorusunun yanıtını merak ederken AK Parti'den kritik bir açıklama geldi.

Finans 05-07-23 17:16

Zafer Partisi yeniden ittifak yapacak mı? Ümit Özdağ'dan canlı yayında yerel seçim açıklaması: Önümüzdeki 10 ay içerisinde...

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapacağı iddia edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ canlı yayında açıklamalar yaptı. CHP ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu için yaptıkları ittifakın 28 Mayıs'ta bittiğini ifade eden Özdağ, "Yerel seçimde Türkiye'nin her yerinde aday çıkarmak ve mücadele etmek için hazırlanıyoruz. Önümüzdeki 10 ay içerisinde değişik siyasi ortaklıklar olabilir mi? Olur tabi. Biz bunların içinde olabilir miyiz teorik olarak mümkündür" ifadelerini kullandı.

Haber 04-07-23 00:22

Doğum sonrası ücretsiz izin parça parça kullanılabilir mi?

İş Kanunu kapsamında çalışan her bireye tanınan bazı izin hakları vardır. Bu izin hakları ücretli ve ücretsiz olmak üzere ikiye ayrılır. Ücretli izin, işçinin izne ayrılmasına rağmen maaş almaya devam ettiği izin türüdür. Ücretsiz izin ise izin süresi boyunca her ay alınan maaşın kesilmesi durumudur. Ücretsiz izin hakkı özellikle kadın personeller için çok önemlidir. Çünkü bu izin hakkı içerisinde doğum sonrası izin de bulunur. Peki, doğum sonrası ücretsiz izin parça parça kullanılabilir mi?

Haber 26-06-23 19:25