Shelby Mills Haberleri

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 2024-04-25 09:32:37

'Peaky Blinders'ın Arthur Shelby'si Paul Anderson tanınmaz halde!

'Peaky Blinders' dizisinde canlandırdığı Arthur Shelby rolü ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paul Anderson'un son hali sosyal medyayı salladı. Görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Magazin 2024-02-25 08:57:00

Polis memurunun müstehcen paylaşımlar yaptığı sayfası başına bela oldu! Yetmedi devriye sırasında cinsel içerikli eylemleri ifşalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon eyaletinin Yamhill İlçesi Şerif Ofisi Yardımcısı David Richard Mills, müstehcen paylaşımlar yaptığı hesabının ifşa edilmesinden sonra halka açık yerlerde cinsel içerikli eylemler gerçekleştirme dahil olmak üzere 12 suçla tutuklandı.

Trend 2023-12-25 14:01:26

Sağlık uzmanı sosyal medyadan açıklayınca merak uyandırdı! “Havalimanına gitmeden önce asla duş almamalısınız”

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sağlık uzmanı Liberty Mills, uçuşlardan önce duş alınmaması gerektiğini söyleyerek herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Mills, seyahatler öncesinde banyo yapmanın kurumuş ve kaşınan bir cilde hatta yağlı saç görüntüsüne neden olabileceğini söyledi.

Trend 2023-07-13 15:13:44

Yeni trend: 'Bal tuzağı'! ''Erkek arkadaşlarını test ediyorum. O kadar çok istek var ki para alsam zengin olurdum''

Sosyal medya yeni bir trendle çalkalanıyor. Özellikle TikTok'ta büyük gündem olan 'Bal tuzağı' isimli bu trend sayesinde genç kadınlar erkek arkadaşlarını test ediyorlar. Bu trende hizmet eden 19 yaşındaki Livi Shelby de, birçok kadına bu şekilde yardımcı olduğunu ve artık bunun için bir ücret talep etmesi gerektiğini düşündüğünü açıkladı.

Trend 17-10-22 16:02

Mide bulandıran olay! Paedo çifti, cinsel ilişki yaşadıkları çocuğun istismarı itiraf etmesi üzerine tutuklandı

Bury’de yaşayan 27 yaşındaki Tiffaniy Eccles ve 38 yaşındaki John Mills, bir kurbanın annesine daha 8 yaşındayken başlayan ve dört yıl boyunca çift tarafından cinsel istismara uğradığını söylemesi üzerine tutuklandı. Başka bir çocuğu daha mağdur ettikleri ortaya çıkan çift hapse atıldı.

Trend 10-05-22 14:34

Kafaları karıştırdı! Kız kardeşlerinden dört yaş küçük olmasına rağmen üçüz olduklarını iddia etti

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 28 yaşındaki Shelby isimli bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımla herkesin kafasını karıştırdı. Kardeşlerinden dört yaş küçük olmasına rağmen üçüz olduklarını iddia eden Shelby’in sözleri herkesi şaşırttı.

Trend 22-04-22 11:54

Doğuş'un son hali olay oldu! Thomas Shelby'ye benzetildi

Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Doğuş'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Doğuş'un yeni imajı dünyayı sallayan diziler arasında yer alan Peaky Blinders dizisindeki Thomas Shelby karakterine benzetildi.

Magazin 18-04-22 07:18

Dehşet veren olay! Korner direği bacağına girdi

İngiltere'de oynanan amatör rugby maçında görenleri dehşete düşüren bir sakatlık yaşandı. Charlie Mills isimli oyuncunun bacağına korner direği saplandı. İşte detaylar...

Spor 06-04-22 17:49

Tüyler ürperten bir hikaye! “Fil ayaklı” diyerek alay edilen sirklerde gösteri yapmaya zorlanan kadın: Fanny Mills

1860-1899 yılları arasında yaşayan Fanny Mills, dünyanın en nadir görülen hastalıklarından birisine sahipti. Ailesiyle birlikte İngiltere’den yolan çıkan Mills, Amerika’nın Ohio eyaletindeki bir köye yerleşti. Mills, Milroy Hastalığı adı verilen ve alt uzuvların şişmesine neden olan bir hastalıkla mücadele ediyordu. Dış görünüşünün diğer insanlardan farklı olması nedeniyle sirk yöneticilerinin dikkatini çekti. Mills, 1980’li yıllarda “Ohio Big Foot Girl” ismiyle zorla sahne aldırılmaya başlandı.

Trend 23-02-22 11:25

İkinci sezonu heyecanla beklenen Witcher'ın yeni isimleri duyuruldu

Netflix'in en popüler yapımlarından birisi olan The Witcher dizisinin ikinci sezonunda Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt ve Dylan Moran gibi isimler katıldı.

Magazin 16-08-21 16:36

Shelby Houlihan: Doping testi pozitif çıkan Amerikalı atlet, yediği domuz etli dürümden şüpheleniyor

Doping testi pozitif çıkan ve 4 yıl pistlerden men edilen Amerikalı atlet Shelby Houlihan, performans artırıcı bir madde kullanmadığını söyledi. Houlihan, tespit edilen yasaklı maddenin, testten bir gün önce yediği, geleneksel Meksika usülü bir tür dürüm olan domuz etli burittodan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

Haber 15-06-21 14:54

Çölden Gelen filmi hangi ülkede çekildi, konusu nedir? İşte Çölden Gelen filminin oyuncuları

Yönetmenliğini Marko Mäkilaakso'nun, senaristliğini Trent Haaga'nın üstlendiği ve başrollerinde Harry Lister Smith, Alex Mills, Alex Mills gibi isimlerin bulunduğu Çölden Gelen filminin künyesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Çölden Gelen filmi hangi ülkede çekildi? Çölden Gelen filmi konusu nedir? İşte Çölden Gelen filminin oyuncuları...

Magazin 20-04-21 14:50

Peaky Blinders yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon için geri sayım

Peaky Blinders 5. Sezon finali ile izleyicilerine veda ettikten sonra 6. Sezon çekimlerine başlamıştı. Oldukça beğenilen ve ilgiyle takip edilen dizi 5 sezonun sonunda sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri oldu. Hayranları ise Netflix’ten gelecek açıklamayı bekliyordu. Thomas Shelby karakterine hayat veren Cillian Murphy, dizinin en beğenilen oyuncuları arasında yer alıyor. Peaky Blinders dizisinin yeni sezonunda ise Sam Claflin'in Mosley rolüne geri döneceği iddia ediliyor.

Haber 16-04-21 15:16

OnlyFans modeli Shelby Mills yine çok cesur

Love Island'ın yıldızı ve OnlyFans modeli olan Shelby Mills, Perşembe günü havuz başında objektiflere yakalandı.

Magazin 12-02-21 14:24

ABD’den Türkiye ve Rusya’ya Libya Çağrısı

ABD’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilci Vekili Richard Mills, Türkiye, Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) Libya’daki tüm askeri operasyonlarını derhal durdurma ve askerlerini geri çekme çağrısında bulundu

Haber 28-01-21 23:58

Biden yönetimi BM'de ‘Filistin Devleti’ne destek verdi

BM Güvenlik Konseyi'nin sanal ortamda gerçekleştirilen üst düzey toplantısında konuşan ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilci Vekili Richard Mills, Biden yönetiminin Filistin-İsrail sorununun iki devletli çözümüne verdiği taahhüdü yineledi.

Haber 27-01-21 16:53

Yüzünde şekil bozukluğu ile doğan Atholl Mills, maske zorunluluğuyla normal hayatına döndü

26 yaşındaki Atholl Mills, geçen Temmuz ayında maske zorunluluğunun getirilmesiyle beraber günden güne karşılaştığı engellerin ortadan kalktığını ifade etti. Genç adam maske yasağının zorunlu olmadığı günlerden korktuğunu söyledi.

Trend 18-01-21 11:29

Katar'da kadınlar uçuşta zorla 'muayene' edildi!

Katar'da havalimanında ölü bir bebek bulunması üzerine bir uçaktaki tüm kadınların 'muayene' edilmesine tepki sürüyor. Katar Havayolları uçağının yolcularından Kim Mills, kadınların sebep gösterilmeden karanlık bir otoparktaki ambulanslara götürdüğünü söyledi. Yaşından dolayı 'muayene' edilmeyen Mills, "O zavallı genç kadınlar için nasıl bir tecrübe olduğunu hayal bile edemiyorum" dedi.

Haber 26-10-20 12:20

Ünlü isimlerin daha öce görülmemiş fotoğrafları müzayedeye çıkıyor

Sam Fox ve Heather Mills gibi 80’li yılların ünlü modellerinin daha önce görülmemiş portre fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar müzayedede satışa çıkacak.

Kadin 25-09-20 14:40

ABD'de 'Herkes aşı oldu' diyaloğu olay oldu

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz günkü günlük basın toplantısı öncesi Beyaz Saray'da hazırlık yapan New York Times gazetesini fotoğrafçısı Doug Mills ile FoxNews muhabiri John Roberts arasında geçen "Buradaki herkes koronavirüs aşısı oldu ne de olsa" şakası sosyal medyada gündem oldu.

Haber 22-04-20 14:06

Alkol bağımlılarını tedavi ediyordu, kendi de bağımlılıktan kurtarıldı

ALKOL bağımlılığı danışmanı olduğu sırada açtığı restoranın iflas etmesi üzerine alkole başlayan ve günde 3 litre şarap içen İngiliz Mark Philip Mills (60), 25 yıl boyunca bağımlı bir hayat sürdü.

Haber 19-01-20 08:58

Samsunspor'dan Thomas Shelby ile ilgili yapılan paylaşıma alkış toplayan cevap

Sosyal medyada bir hesap, Peaky Blinders dizisi baş karakteri olan Thomas Shelby ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Thomas Shelby'nin görselini koyarak üzerine,"Şu kıyafetle senden karizma olabilecek bir adam daha yok." ifadesini kullanan hesaba, Samsunspor’dan gelen cevap sosyal medyada gündem oldu. Herkesin takdirini toplayan bu olayın ardından vatandaşlar "Thomas Shelby kimdir?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…

Haber 10-11-19 16:59

Çin, Orta Doğu'daki gelişmeler ve ABD yaptırımları dolayısıyla endişeli

ABD'nin eski Riyad Büyükelçisi Chas Freeman: - "Çin'in petrol arz kırılganlığı Saudi Aramco saldırılarıyla belirginleşti" - "Petrol ticaretini kendi tankerleri ve para birimiyle yapmak isteyen Çin, ABD yaptırımlarıyla karşılaştı. Çin, ABD'yi enerji güvenliği endişelerinin kaynağı olarak görüyor" - "Pekin'in ABD'nin yaptırımlarına rağmen Tahran ile flört etmesi Körfez hükümetlerinin hoşuna gitmiyor. Körfez ülkeleri en önemli müşterilerinden Çin'i kaybetmek istemiyor" - Qamar Enerji Üst Yöneticisi Robin Mills: - "Çin Ulusal Petrol Şirketinin Güney Pars'tan ayrılması, ABD'nin yaptırımları dolayısıyla projeyi uygulama zorluğundan kaynaklanıyor"

Finans 25-10-19 12:23

Eski Pakistan Başbakanı Şerif’in kızına 12 gün hapis

Dün gözaltına alınan Eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’in kızı Meryem Navaz Şerif’e 12 gün hapis cezası verildi.Protesto eylemlerine katılan ve Yolsuzlukla suçlanan Ana Muhalefet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meryem Şerif’in 12 gün cezaevinde kalmasına karar verildi.Eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’in kızı Pakistan Müslüman Birliği Partisi Lideri Meryem Navaz Şerif, yolsuzlukla mücadele eden federal kurum Ulusal Hesap Verme Bürosu (NAB) tarafından gözaltına alınmıştı.NBA, gözaltının Chaudhry Sugar Mills (CSM) adlı şeker fabrikasıyla bağlantılı olarak yapıldığını duyurdu.

Haber 09-08-19 13:26

Bu kez yemek değil doğum yaptığı anı paylaştı! 'Doğum güçlü ve yoğun bir deneyim'

28 yaşındaki yemek bloggerı Ella Mills, milyonlarca takipçisiyle doğum yaptığı anların fotoğraflarını paylaştı. Evde suda doğum yapan Mills, doğuma dair hislerini güçlü ve yoğun bir deneyim olarak tanımladı.

Kadin 30-07-19 15:46

New York’ta FETÖ'nün gerçek yüzü anlatıldı

TRT World tarafından hazırlanan ve FETÖ'nün iç yüzünü anlatan "The Network" belgeseli, New York’taki Helen Mills Space & Theater salonunda gösterildi

Haber 12-07-19 05:48

İşte dünyanın en atletik hemşiresi!

24 yaşındaki Paige Mills isimli kadın başarılı bir acil servis hemşiresi olmasının yanı sıra başka bir özelliği ile de takdir topluyor. Yoğun mesai saatlerinin dışında her gün iki saat idman yapan genç kadın, kaslı vücuduyla 'dünyanın en fit hemşiresi' ünvanını kapmış durumda.

Trend 11-12-18 14:56

Amerika-Rusya İlişkilerinde ‘Yeni Başlangıç’ Umudu

Başkan Donald Trump ve Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin’in 16 Temmuz’da yapılması planlanan görüşmesi öncesinde Rusya’yı ziyaret eden Amerikan heyetinin lideri Cumhuriyetçi Senatör Richard Shelby, Amerika-Rusya ilişkilerinin iyileştirilmesinde “yeni bir gün” için umudu olduğunu kaydetti

Haber 03-07-18 18:24

ABD’de katliamı önleyen polis kahraman ilan edildi

ABD’nin Maryland eyaletinde bir okulda silahlı saldırganı etkisiz hale getirerek büyük bir katliamı önleyen polis şefi Blaine Gaskill, kahraman ilan edildi.Ülke genelinde yankı uyandıran olay, ABD’nin Maryland eyaletinde Great Mills Lisesine yapılan silahlı saldırıda kahraman bir polisin doğru zamanda doğru yerde olması bir felaketin eşiğinden dönülmesine sebep olduğu belirtildi.

Haber 21-03-18 10:02

ABD’de lise saldırganı çatışmada öldürüldü

ABD’nin Maryland eyaletinde bir liseye yapılan silahlı saldırıda 3 öğrenciyi yaralayan saldırganın çıkan çatışmada öldürüldüğü belirtildi.ABD’nin Maryland eyaletinin St Mary’s kentinde bin 500 öğrencinin öğrenim gördüğü Great Mills Lisesine yapılan silahlı saldırı sonrasında 3 öğrencinin ateşli silahla vurularak yaralandığı açıklandı.

Haber 20-03-18 20:37

ABD'de lisedeki silahlı saldırı

Maryland eyaletindeki Great Mills Lisesine düzenlenen silahlı saldırıda iki öğrenci yaralandı - Olayı gerçekleştiren ve okulun öğrencisi olan saldırgan öldürüldü

Haber 20-03-18 20:12

ABD’de liseye silahlı saldırı: 3 yaralı

ABD’nin Marryland eyaletinde bulunan bir lisede gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.ABD’nin Maryland eyaletinde bulunan Great Mills Lisesi’ne sabah saat 08.00 sularında silahlı bir saldırı gerçekleşti.

Haber 20-03-18 18:32

ABD'de lisede silahlı saldırı

Maryland eyaletindeki Great Mills Lisesinde silahlı saldırı düzenlendi - Polis olaya müdahale ederken, resmi kaynaklar saldırıda ölü veya yaralı sayısına ilişkin henüz bir açıklama yapmadı - Yerel haber kanalı NBC Washington'a göre saldırıda birden fazla kişi yaralandı

Haber 20-03-18 17:28

ABD’deki bir lisede silahlı saldırı

ABD’nin Marryland eyaletinde bulunan bir liseye silahlı saldırı gerçekleşti.ABD’nin Maryland eyaletinde bulunan Great Mills lisesine silahlı bir saldırı gerçekleşti.

Haber 20-03-18 16:13

Shelby Chesnes, herkesi kendine hayran bırakıyor

Sörffteki başarısı ve güzelliği ile dikkat çeken Shelby Chesnes herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Spor 01-11-17 08:50

Çağla Büyükakçay, Fransa Açık'a Ikinci Turda Veda Etti

Milli tenisçi, dünya 49 numarası  Shelby Rogers'a 2-0 kaybederek Roland Garros'ta elendi ORKUN SERHAN SUFRACI, İstanbul DHA Grand Slam turnuvalarında ana tabloda

Yurthaber 31-05-17 15:52

Çağla 2. Turda Veda Etti

Fransa Açık’ta 2. tura yükselme başarısı gösteren Çağla Büyükakçay, Amerikalı tenisçi Shelby Rogers karşısında 7-6...

Yurthaber 31-05-17 15:47

Instagram fenomeni plaja indi

Amerikalı model Moriah Mills Miami sahillerinde yine dikkat çekmeyi başardı

Magazin 15-05-17 10:12

Ford Mustang Shelby GT 350 tanıtıldı

Ford Mustang Shelby GT 350, Detroit Motor Show 2016’da tanıtıldı.

Haber 03-02-16 12:21

Sara X Mills'in Yürek Hoplatan Cadılar Bayramı Dansı

Daha önce meme kanserine verdiği destek videoları ile gündeme gelen, Instagram'ın dövmeli hatunu Mills cadılar bayramına özel ''sonu sürprizli'' bir video hazırlamış.

Trend 25-10-15 03:25
Spor 05-03-15 13:14

(özel Haber) kerim Cobra Asfaltları Ağlatmak İçin İzin Bekliyor

Antalya’da yaşayan 57 yaşındaki Kerim Köse, hobi olarak evinin garajında Amerikan efsanesi Ford Shelby Cobra’nın...

Yurthaber 18-01-15 10:23

İngiltere Parlamentosu'nda Candy Crush 'keyfi'

Milletvekili Nigel Mills Avam Kamarası'ndaki bir parlamento komisyonu toplantısında tabletinde Candy Crush oynarken görüntülendi. Mills, "Birkaç el oynamış olabilirim ancak dikkatimi tam olarak oyuna vermedim" diyerek kendisini savundu.

Haber 08-12-14 13:30

Pakistan Şeker Fabrikası Yöneticileri Kayseri Şeker’de

Pakistan Al-Moiz Sugar Mills Şeker Fabrikası Genel müdürü ve üst düzey yöneticileri Kayseri Şeker ...

Yurthaber 05-11-14 08:29

Öldürdüğü kadının cesediyle ilişkiye girdi

ABD, Orlando'da pizzacı kuryesi olarak çalışan Bryan Santana ev arkadaşı Shelby Fazio'yu öldürüp kadının cesediyle cinsel ilişkiye girdi.

Haber 01-11-14 11:14
Spor 01-09-14 08:44

Evinin Garajında Shelby Cobra Yapıyor

GÜÇ GÖNEL - Antalya'da yaşayan 56 yaşındaki Kerim Köse, evinin garajında otomobil yapıyor. Son 6 yılını Ford Shelby Cobra'nın replikasını yaparak geçiren

Yurthaber 12-12-13 11:53

Gana Devlet Başkanı Mills, öldü

Gana Devlet Başkanı John Atta Mills, 68 yaşında hayata veda etti.

Haber 24-07-12 21:38