Tahta Haberleri

Bulaşık makinesine asla koymamanız gereken 6 mutfak eşyası

Bulaşık makinesi hayatımızı kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Hem zaman hem de su tasarrufu yapmamızı sağlayan bulaşık makinelerinin kullanımına dikkat etmek gerekiyor. Temizlik uzmanları bulaşık makinesine asla konulmaması gereken 6 mutfak eşyasını açıkladı.

Kadin 24-04-2023 10:53

Kolonların arasından tahta çıktı! Akıllara durgunluk veren görüntü Malatya’dan geldi! İnanılır gibi değil…

Deprem felaketinin ardından tepki çeken bir başka haber de Malatya’dan geldi. 3 yıl önce yapılan ve tanıtımında 'lüks' ibaresi bulunan bir site depremde ağır hasar aldı. Sebebi ise akıllara durgunluk verdi. Binanın kolonlarında tahta kullanıldığı ve demir bağlantılarının gerektiği gibi yapılmadığı görüldü.

Haber 01-03-2023 07:58

Tahta kaşığın içinden çıkanlara şok olacaksınız! Tahta kaşığı temizlemenin yolu çok basit

Yemek yapmak her ne kadar zevkli olsa da kullandığımız malzemeleri yıkamak bir o kadar can sıkıcı olabiliyor. Sık sık kullandığımız tahta kaşıkların bulaşık makinesinde yıkanmaması gerekiyor. Ancak elde yıkanan tahta kaşıkların temizliği tam anlamıyla sağlanmıyor. Tahta kaşığın içinden çıkanlar mide bulandırıyor.

Kadin 23-01-2023 15:07

Çöpe atmayın: Yoğurdun sulanmasını önlemek mümkün!

Yoğurt, Türk mutfağında oldukça önemli bir yere sahip. Sofraların vazgeçilmezi olan yoğurt olmadan masaya oturmayan kişiler bulunuyor. Yoğurt çok lezzetli olsa da zamanla sulanabiliyor. Yoğurdun sulanmasını önlemek için yapılması gereken işlemler oldukça basit.

Yemek 15-11-2022 09:51

Tahta

Tahta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tahta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İçinden çıkanlara inanamayacaksınız! Tahta kaşıkları temizlemek için yapmanız gerekenler

Tahta kaşıkları mutfakta en sık kullanılan araç gereçler arasında bulunuyor. Sağlık için çok daha iyi olduğu düşünülen tahta kaşıkların temizliği yeterli seviyede yapılmayınca sağlığı tehdit ediyor. Temiz sandığınız kaşıkların içerisinden çıkan kirler şaşırmanıza neden olabilir. Tahta kaşık nasıl temizlenir? merak ediyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Kadin 08-09-2022 10:16