Yeşil Mercimek Haberleri

Erişteli yeşil mercimek çorbası tarifi: Erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır?

Ülkemizin dört bir yanında farklı şehirlerin, ilçelerin, köylerin mutfaklarından çıkmış ve kısa süre içinde önce tüm ülkeye sonra dünyaya açılmış çeşitli lezzetler yer alır. Geleneklerin yaşatıldığı bu tariflerden biri de erişteli yeşil mercimek çorbasıdır. Ayrıca bilinenin aksine yapımı da oldukça kolaydır.

Yemek 08-03-2024 03:04

Yumurtadan 10 kat fazla protein, etten 25 kat fazla demir içeriyor! Kabızlığı bıçak gibi kesiyor

Türk mutfaklarında sıklıkla kullanılan bu besin demir içeriği en yüksek doğal besinlerden biri. Adeta demir deposu diyebileceğimiz bu besin lif oranı açısından da zengin olması sayesinde hem sindirim hem de boşaltım sistemine birebir faydalıdır.

Haber 28-09-2023 08:56

Sporcuların gözdesi ve faydaları sayarak bitmeyen en iyi yeşil mercimek markaları

Tam bir protein deposu olan yeşil mercimek, sporcuların ve beslenmesine özen gösterenlerin vazgeçilmezi. Siz de pratik, sağlıklı ve doyurucu öğünler hazırlamak için yeşil mercimek arıyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi yeşil mercimek markasının hangisi olduğu konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa gelin, en iyilere beraber bakalım!

Yemek 07-07-2023 16:01

Metabolizmayı hızlandırır, çok hızlı kilo vermenizi sağlar

Kilo vermek kolay değil. Vücut tipiniz, yaşam tarzınız, metabolizma hızınız ve en önemlisi, fiziksel aktivite seviyeniz ve diyetinizin kalitesi, ne kadar kilo verebileceğinizde rol oynar. “Süper gıdalar” terimi sıklıkla, önemli sağlık avantajlarına sahip olduğu gösterilen, besin değeri yüksek gıdaları tanımlamak için kullanılır. Birçok süper gıda, kilo vermeye yardımcı olabilecek ve genel olarak sağlığı iyileştirebilecek antioksidanlar, mikro besinler ve fitokimyasallar içerir.

Haber 11-10-2022 18:31

Yeşil Mercimek

Yeşil Mercimek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yeşil Mercimek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yozgat'ta yeşil mercimekten 20 bin ton rekolte bekleniyor

Çiftçi Fırat Efe: - "Dekar başına 130 ile 150 kilogram arasında ürün alabiliyoruz. Bu sene memnunuz, Allah bereket versin"

Yurthaber 05-08-2022 12:29