25 Haftalik Bebek Hareketleri Haberleri

Dünya bu 'sugar baby'i konuşuyor! Erkekleri dolandırmanın el kitabını yayınladı... Milyonlarca lira kazandı

Japonya'da "Sugar baby Riki (Şeker Bebek Riri)" takma adıyla tanınan 25 yaşındaki bir kadın erkekleri dolandırmak ve dolandırıcılık eylemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini açıklayan bir kılavuz satma suçundan tutuklandı.

Trend 2024-04-25 11:51:35

3,5 yaşındaki çocuğun 25 aylık oğluna 'bebek' diyerek yaptığını iddia etti... Tek tesellim, oğlum bunu anlamadı

25 aylık çocuğuna 3,5 yaşındaki farklı bir çocuğun zorbalık yaptığını iddia eden annenin videosu sosyal medyada gündem oldu. Anne, çektiği videoda oğluna "Aslan bebek" diye tezahürat tutturulduğunu ve şaşkına döndüğünü ifade etti.

Haber 2024-02-17 09:54:43

Yeni doğmuş bebek çöplerin arasından çıktı! Yakalanan cani kadının yaptıkları kan dondurdu

Sarıyer'de 25 Ocak'ta bir vatandaş çöp atacağı sırada korkunç bir görüntüyle karşılaştı: Yerdeki çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bir bebek vardı. Polis ekipleri harekete geçti, K.Y. adlı kadın yakalandı.

Haber 2024-02-10 13:25:47

Titanik filmini aratmayan dehşetin adresi Bebek sahili! Yeni görüntüler ortaya çıktı: 25 kişi kendini bir anda denizde buldu

İstanbul'un Bebek sahilindeki bir restoranda iskelede üzerine dururlarken bir anda hayatlarının şokunu yaşadılar. Aralık ayında meydana gelen olayın Titanik filmini aratmayan yeni görüntüleri iskelenin çökmesiyle kendilerini ansızın denizde çırpınırken bulan 25 kişinin ve içerideki müşterilerin panik anlarını gözler önüne serdi.

Haber 2023-07-23 15:33:59

Kalbi sağ tarafta, bağırsakları akciğerin yukarısına çıkmış Tedavisi 25 gün sürdü! Son derece nadir görülen fakat...

İzmir'de bağırsakları göğüs kafesinde doğan Mehmet Adar İde bebek sağlığına kavuştu. Anne Hilal İde, yaşananları anlatırken, "Bir bakmışlar ki çocuğun kalbi sağ tarafta, bağırsakları akciğerin yukarısına çıkmış. Bebeğimizin ameliyatı 3 saate yakın sürdü. 25 gün boyunca yeni doğan yoğun bakım üniversitesinde tedavimiz yapıldı." dedi. Yenidoğan Uzmanı Dr. Şerif Hamitoğlu ise diyafram hernisinin son derece nadir görülen fakat ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen bir durum olduğunu belirtti.

Haber 09-06-23 12:29

Zonguldak'da cinsel istismara uğrayan bebek ödü! Bergüzar Korel isyan etti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, birlikte olduğu M.Ö. isimli kadının 2 yaşındaki N.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan F.S. (25) bebek bayılınca bebeğin kafasını duvara vura vura ayıltmaya çalıştı. Bebeğin ölüm haberi sonrası sosyal medyada bu konu gündem oldu. Oyuncu Bergüzar Korel de isyan etti.

Magazin 21-05-23 15:28

Her satırı iğrenç! Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebek, hayatını kaybetti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde duyanların kanını donduran bir cinsel istismar olayı yaşandı. F.S. (25), evde yalnız kaldıkları sırada 2 yaşındaki N.N.Ö.'ye cinsel istismarda bulundu. Kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren bebekten acı haber geldi. N.N.Ö., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, F.S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne M.Ö. ile olayla bağlantısı olduğu öne sürülen M.G.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor. İşte olayın detayları...

Haber 21-05-23 13:35

Her satırı mide bulandırıcı! Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

Zonguldak'ta yaşanan iğrenç olay her satırıyla kan dondurdu! Anne M.Ö. markete giderken 2 yaşındaki çocuğunu geceyi birlikte geçirdiği 25 yaşındaki F.S.'ye emanet etti. Video izleyen 2 yaşındaki kız F.S. tarafından istismar edildi. Baygınlık geçiren talihsiz çocuk hastaneye kaldırıldı ve doktor raporundan sonra tüm gerçek ortaya çıktı. Yaşam mücadelesi veren bebek koruma altına alındı.

Haber 20-05-23 20:25

Kürtaj olduğu iddiasıyla katletmişti! Hamile olmadığı ortaya çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Ahmet Emre Irmak (25), kendisinden habersiz 'kürtaj' olduğunu ileri sürdüğü eşi Elif Irmak'ı (19) dışarı çıkarıp saçından sürükledikten sonra bıçaklayarak öldürdü. Yapılan otopside Elif Irmak'ın hamile olmadığı ve bebek aldırmadığı ortaya çıktı. Ahmet Emre Irmak hakkında müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede, Ahmet Emre Irmak'ın savunmasına itibar edilmemesi ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği belirtildi.

Haber 02-03-23 17:17

Fiyatları duyan hayretler içinde kaldı! Profesör maaşlarını geçti: Yabancılar 25 bin, Türkler 40 bin TL istiyor

Anne ve babaların ekonomik planlamalarında bir gider büyük yer tutuyor. Bebek bakıcılarının istediği para dudak uçuklattı. Yabancı bir bakıcı tutmanın ücreti 25 bin TL, donanımlı bir Türk bakıcı ise 40 bin TL istiyor. Profesör maaşlarını geçen bakıcı fiyatlarını duyanlar ise şoke oldu.

Haber 09-12-22 07:22

BİM aktüel ürünler listesi 2022! 25-28 Ekim 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu ile indirimli ürünler raflarda

BİM aktüel ürünler kataloğu yeni hafta için kurum tarafından yayımlandı. İndirimli fiyatlar, 25 Ekim Salı günü itibarıyla geçerli olacak. Ana kucağı, bebek aktivite halısı gibi çok sayıda ürünün yanı sıra cep telefonu, kablosuz mouse ya da powerbank gibi teknoloji ürünleri de katalogda yerini aldı. Peki BİM'de bu hafta neler var? İşte BİM 22-28 Ekim aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-10-22 11:48

Konya'da büyük vicdansızlık! Yeni doğmuş bebeği torbaya koyup arabanın üstüne bırakmışlar

Konya'da yeni doğmuş bir kız bebeğin, torba içerisinde bir arabanın üzerine koyulduğu ortaya çıktı. 25 gün önce yaşanan olayda, vatandaşlar sayesinde fark edilen ve hipotermi geçiren bebeğin tedavisi tamamlandı. Öte yandan bebek, koruma altına alındı.

Haber 14-09-22 10:33

Selden yeni görüntüler geldi! 25 yıl önce yaptığı o hamle hayat kurtardı

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki sel felaketinin yürekleri ağza getiren yeni görüntüleri ortaya çıktı. Halitpaşa Mahallesi'nde bir pazarcı esnafının aracı sel sularına kapıldı. Aracın içinde esnaf ve eşi ile biri bebek 3 çocuk bulunan minibüs yol kenarındaki bir zeytin ağacına takıldı. Görüntülerde ağaç sayesinde aracın sel sularından kurtulduğu görüldü. Öte yandan ağacı o bölgeye 25 yıl önce diktiğini ifade eden Enver Aydın, "Ağacı elimden geldiğince onaracağım. Bu ağacı bırakmayacağım." dedi.

Haber 01-09-22 17:19

Seray Sever Kıvanç Tatlıtuğ'un dadıya ödediği parayı duyunca... Yabancı dadılar 1500 dolardan...

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, oğulları için yaklaşık maaşı 25 bin TL olan Filipinli bir bakıcı tutmuştu. Çift bununla da kalmadı ve bir de Türk bebek hemşireyi işe aldı. İkiz bebeklerini bir süre önce kucağına alan Seray Sever ise bu haberi duyunca yabancı dadıların kaç para istediğini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 29-07-22 17:50

Devasa bebeği görenler şaşırıyor! İki kişinin yardımı ile doğdu

İngiltere’de yaşayan 27 yaşındaki Amy Smit, adındaki bir kadın 25 Mart tarihinde zorlu bir doğum yaptı. Zorla geçen doğum sürecinin sonucunda dünyaya gözlerini açan bebek görenleri şaşkına çevirdi. Amy’nin bebeği görenler tarafından devasa bebek olarak adlandırıldı.

Kadin 05-07-22 11:40

2 yaşındaki bebeğini öldüren annenin ifadesi kan dondurdu!

Türkiye 2 yaşındaki bebeğini bıçaklayarak öldüren anneyi konuşuyor. ‘Katil anne’ tutuklanırken minik bebek toprağa verildi. Annenin ifadesinde söylediği sözler ise adeta kan dondurdu. 25 yaşındaki M.G.’nin ifadesinde "Emzirirken boğmaya çalıştım, sonra bıçakladım. Neden yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Haber 14-05-22 07:44

Ebru Şallı zayıf fiziğiyle dikkat çekti! İskelet modası çoktan geçti...

Sunucu Ebru Şallı en son tüp bebek tedavisiyle gündeme gelmişti. Spor hareketleri ve beslenme tavsiyelerini sosyal medya hesabından paylaşan pilates eğitmeni Ebru Şallı, tahtanın üzerine yattığı pozuyla eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-04-22 18:44

Erkek çocukları ne zaman sünnet olmalı?

Bebeklik döneminde sünnet hangi ay olursa olsun, ileriki yaşlara göre daha avantajlıdır. Ancak, ilk 6 ayın büyük avantajları vardır. Sünnetin çok kısa sürmesi nedeniyle, bebek kaç aylık olursa olsun, hareketleri sünneti engellemez. Sünnet sırasında bacaklarının kısa süreyle tutulması yeterlidir. Vücudun hareketleri sıkıntı yaratmaz. Hareket durumu, sünnet sonrasında da sakınca yaratmamaktadır. Kısacası, bebeğin hareketli olması sünnette zorluk oluşturmaz.

Haber 08-03-22 15:51

''Yaşamaz'' bu denildi! Ayakta sallayıp, altını bezliyorlar: Adını Yaşar koyduk

Sivas’ın Gürün ilçesinde yaşayan Mustafa Gündoğan, dede mesleği olan hayvancılığı yıllardır sürdürüyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu olan Gündoğan, şimdilerde evinde beslediği buzağıyla yürekleri ısıtıyor. 25 Aralık’ tarihinde 20 gün erken doğan simental cinsi buzağıyı evine alan Gündoğan ve eşi ona adeta küçük bir bebek gibi bakıyor.

Haber 15-01-22 09:39

Sosyal medya onları izliyor! Aralarında 37 yıllık yaş farkı bulunan çift, bebek isteklerini açıkladı

61 yaşındaki Cheryl McGregor isimli kadın, oğlunun müdürü olduğu restorantta 15 yaşındaki Quran McCain ile tanıştı. Şimdi 25 yaşında olan McCain ile geçen sene dünya evine girdi. Tiktok’ta yayınladıkları dans videolarıyla popüler olan çift, taşıyıcı annelik yoluyla çocuk sahibi olmak istediklerini açıkladı.

Trend 14-01-22 12:11

Kovid-19'a yakalanan gebelerde prematüre doğumlar artıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Merih Çetinkaya: - "Kovid-19 olan kadınların yüzde 25'inin bebekleri prematüre olduğu gibi ciddi enfeksiyonlarla ve daha erken haftalarda dünyaya geliyor" - "Gebeler 'salgın var' diye hastaneye gitmemezlik yapmasınlar, kontrollerini zamanında yaptırsınlar, aşılarını olsunlar, sağlıklı beslenip, fiziksel aktiviteyi artırsınlar ve mutlaka izole olsunlar" - İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Ovalı: - "Prematüre halk sağlığı sorunudur. Halkımızın bilinçlenmesi, gerekli önlemleri alması önemli. Bebek ne kadar küçükse gelişen problemler o kadar ağır oluyor"

Yurthaber 19-11-21 11:25

25 yaşında bebek gibi yaşayan Riley’in sıra dışı hayatı! Bez takıyor hatta hala altını ıslatıyor

Her sabah beşiğinde uyanıyor, biberonundan süt içiyor, oyuncaklarıyla oynuyor ve altını bezliyor. Hayattaki en büyük zevkinin bebek gibi hareket etmek olduğunu söyleyen 25 yaşındaki Riley’in hayat tarzı görenleri şaşkına çeviriyor.

Trend 29-09-21 09:46

Bergüzar Korel'den hamilelik pozu: 25 haftayı bitirdim

Üçüncü kez bebek heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yeni fotoğraf paylaştı. Bergüzar Korel, plajda verdiği pozu, "Yuvarlana yuvarlana 25 haftayı bitirdim, çok şükür" ifadeleriyle Instagram'dan paylaştı.

Magazin 23-07-21 09:17

Bergüzar Korel'den hamilelik pozu: Yuvarlana yuvarlana 25 haftayı bitirdim

Eşi Halit Ergenç ile tatil rotasını Çeşme'ye çeviren ve üçüncü kez bebek heyecanı yaşayan oyuncu Bergüzar Korel'den yeni fotoğraf geldi. Korel plajda verdiği pozu, "Yuvarlana yuvarlana 25 haftayı bitirdim, çok şükür." ifadeleriyle paylaştı.

Magazin 22-07-21 20:37

25 Nisan günlük burç yorumları | 25 Nisan'da burçları neler bekliyor?

Gezegenlerin ve yıldızların gökyüzünde yapmış olduğu günlük hareketleri, günlük yaşantımızda yaşayacağımız olayları, duygularımızı ve düşüncelerimizi yakından etkileyebiliyor. 25 Nisan günü Yengeç burcunun yenilik arzusu ön plana çıkacak. Terazi burçları ise bugüne etkileyici rüyalar ile uyanacak. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 24 Nisan günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları..

Kadin 25-04-21 09:02

Günün en acı haberi: 15 günlük bebek beşiğinde ölü bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Suriye uyruklu Muhammed (25) ve Sidra Hamido (21) çiftinin 15 gün önce dünyaya gelen Jnait ismini verdikleri kız bebekleri, beşiğinde ölü bulundu. Bebeğinin öldüğünü öğrenen anne, baygınlık, geçirdi.

Haber 10-03-21 10:39

Nakliyeci görünümlü dolandırıcılara operasyon: 11 gözaltı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Tekirdağ merkezli olarak İstanbul, Çorum ve Antalya’da eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri operasyonda kendilerini tır şoförü ve nakliye şirketi yetkilisi olarak tanıtıp nakliye maksadıyla aldıkları yükleri farklı depolara indirdiği tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.Whatsapp ve Telegram gibi uygulamalarda oluşturulan nakliye gruplarına katılarak kendilerini tır şoförü ve nakliye şirketi yetkilisi olarak tanıtan bazı kişilerin aldıkları tonlarca yükü götürülmesi gereken yerden farklı adreslere götürdüğü ve depolara indirdikleri belirlendi.Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığınca, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgütlü nitelikli dolandırıcılık suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında yaklaşık 2 ay süren teknik takip ve HTS incelemesi gerçekleştirdi.Soruşturma öncesinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 26 ton şeker, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde 28 palet maden suyu, Afyonkarahisar’da 3 bin 132 koli maden suyu, İzmir’de 25 ton tuz, İstanbul’un Tuzla ilçesinde 600 bin lira değerinde temizlik malzemesinin, götürülmesi gereken adreslerden farklı yerlere indirilerek dolandırıcılık yapıldığı belirlendi.Çalışma sonucu kendilerini tır şoförü ve nakliye şirketi yetkilisi olarak tanıtan kişilerce, götürüleceği yerlerden farklı adres ve depolara indirilen 26 ton un, bin 762 koli silikon, 3 tır dolusu 78 palet seramik, 24 ton ayçiçek yağı, 600 bin lira değerinde şalgam suyu ve 28 palet maden suyu, Tekirdağ, İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa illerinde ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.Çalışmalarda, İzmir’den İstanbul’a sevki planlanan bir tır seramik, İzmir’den Antalya’ya sevki planlanan bir tır seramik, İstanbul’dan Kırklareli’ne sevki planlanan bir tır cips, İstanbul’dan Konya’ya sevki planlan bir tır bebek bezinin suç örgütü üyelerince başka adreslere götürülmesi de engellendi.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 şüphelinin yakalanması amacıyla Tekirdağ merkezli İstanbul, Antalya ve Çorum’da eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda 11 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerden birinin nitelikli dolandırıcılık suçundan da arandığı belirlendi.Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 15 bin 600 paket tuz, bin 920 maden suyu, 84 paket temizlik malzemesi daha ele geçirilerek, sahiplerine teslim edildi.Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ve inceleme sürdürülüyor.

Haber 23-02-21 16:56

Merzifon’da 308 kişi hayatını kaybetti

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 2020 yılında ilçe merkezi ve köylerinde toplam 308 vatandaş vefat etti.Merzifon merkezi ve bütün köylerinde 01 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 tarihi arasında 775 doğum, 496 ölüm yaşanırken, 01 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihi arasında 719 bebek dünyaya geldi, 308 vatandaş da vefat etti.İlçe Nüfus Müdürü Şükrü Çotur, 2020 yılında, 439 çift evlenirken 118 çiftte boşanarak evliliğini sonlandırdığını, 13 kişi kayıt düzeltirken 7 bin 452 vatandaşın Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı aldığını söyledi.Yine bir yıllık süreç içerisinde 2 bin 177 vatandaşa sürücü belgesi verildiğini belirten Çotur, 589 kişiye pasaport verilerek, diğer işlemlerle birlikte toplam 25 bin 690 işlem gerçekleştirildiğini ifade etti.Ayrıca Merzifon’da 6 yabancı uyruklu çift evlenirken, 26 yabancı uyruklu çocuk dünyaya geldi.

Yurthaber 14-01-21 13:08

Merzifon’da 308 kişi hayatını kaybetti

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 2020 yılında ilçe merkezi ve köylerinde toplam 308 vatandaş vefat etti.Merzifon merkezi ve bütün köylerinde 01 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 tarihi arasında 775 doğum, 496 ölüm yaşanırken, 01 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihi arasında 719 bebek dünyaya geldi, 308 vatandaş da vefat etti.İlçe Nüfus Müdürü Şükrü Çotur, 2020 yılında, 439 çift evlenirken 118 çiftte boşanarak evliliğini sonlandırdığını, 13 kişi kayıt düzeltirken 7 bin 452 vatandaşın Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı aldığını söyledi.Yine bir yıllık süreç içerisinde 2 bin 177 vatandaşa sürücü belgesi verildiğini belirten Çotur, 589 kişiye pasaport verilerek, diğer işlemlerle birlikte toplam 25 bin 690 işlem gerçekleştirildiğini ifade etti.Ayrıca Merzifon’da 6 yabancı uyruklu çift evlenirken, 26 yabancı uyruklu çocuk dünyaya geldi.

Yurthaber 14-01-21 13:08

“Talas Hayır Çarşısı alan el ile veren el arasında köprü”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından ilçeye kazandırılan “Hayır Çarşısı” hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam ediyor.Hizmete girdiği 25 Kasım 2019’dan itibaren faaliyetlerine aralıksız devam eden Hayır Çarşısı’nda bir yandan bağış kabul edilirken diğer yandan da ihtiyaç sahibi kişiler tespit edilerek yardımlar ulaştırılıyor.TEK SEFERDE BİN 500 ÇİFT AYAKKABI BAĞIŞI8.500’den fazla kişiye yardım yapılan Talas Belediyesi Hayır Çarşısı’na bir hayırsever tarafından tek seferde bin 500 çift kışlık ayakkabı ve kaban bağışı yapıldı.Alan el ile veren el arasında köprü olan Hayır Çarşısı’nda açılışından beri 2 bin civarında giysi ve 1.649 çift ayakkabı yardımı yapılırken 351 kişiye de yeni doğan bebek seti hediye edildi.Bunlara ek olarak iaşe ve temizlik kolisi, alışveriş çeki, tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı ve ev eşyası gibi çok çeşitli türde ürünler de ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.BAŞKAN YALÇIN’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜRHayır Çarşısı’nın faaliyetleri ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hayır Çarşısı’nın üstlendiği görevin önemine dikkat çekti.“Alan el ile veren el arasında köprü oldu.” diyen Başkan Yalçın, “Bir hayırseverimiz kış günlerinin başladığı bu dönemde bin 500 çift kışlık ayakkabı ve kaban bağışında bulunarak bize destek vermiş oldu kendisine ve diğer tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.

Yurthaber 24-12-20 14:54

Fırtınada feci şekilde can vermişti! Tüp bebek tedavisi için doktora gittiği ortaya çıktı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, dün otobüs beklerken fırtına nedeniyle devrilen durağın altında kalıp yaşamını yitiren Gülseren Çiçek (27), memleketi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde toprağa verildi. Gülseren Çiçek'in tüp bebek tedavisi gördüğü, otobüsle doktora gitmek için durakta beklediği ortaya çıktı. Mehmet Çiçek (25), olayın ardından eşinin kendisini aradığını ifade ederek, "Ben ölüyorum. Gel beni kurtar' dedi. Sesi kesildi" diye konuştu.

Haber 20-10-20 16:57

25 çocuktan biri bunu yaşıyor! Bu belirtileri mutlaka bilin

Uzmanlar çocuklarda en sık görülen nöbet şekli olan ateşli havalenin, yeni bebek sahibi aileleri en çok korkutan olayların başında geldiğine dikkat çekiyor. Ateşli havaleyi ‘küçük çocuklarda ateşle birlikte tetiklenen nöbetler’ olarak tanımlayan İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa Çocuk Nörolojisi Uzmanı Dr. Ece Gültekin, havale geçiren bebek veya çocuklarda yüksek ateşle birlikte kollarda ve bacaklarda kasılmalar meydana geldiğini söyledi.

Kadin 08-09-20 14:10

Bebek hareketleri ne zaman azalır, azalma ciddi bir durum mu?

Bebeklerin bacakları ve eklemleri gebeliğin 16. haftasından itibaren oluşmaya başlar. 16. haftayı takip eden 4 haftalık periyot içerisinde anne bebeğinin karnında dönmesini, tekme atmasını ve hıçkırmasını hisseder.

Kadin 23-06-20 14:16

FETÖ firarisi Zekeriya Öz’ün 10 milyon dolarlık hesap hareketleri ortaya çıktı

FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz’ün 17-25 Aralık sürecinde hesaplarında 10 milyon doları bulan hareketlilik yaşandığı ortaya çıktı. Öz’ün hesaplarındaki hareketliliği değerlendiren Avukat Zekeriya Çetin, “Savcı maaşıyla, legal yollarla bu parayı elde etmesi kesinlikle mümkün değildir” dedi.

Haber 11-06-20 11:55

Hastanenin maskotu parmak bebek hayata tutundu

Van'da 25 haftalıkken 490 gram dünyaya gelen Ömür Egemen bebek, hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesinde hayata tutundu - Servisteki görevlilerin maskotu haline gelen bebek, 3,5 ay süren tedavisinin ardından taburcu edildi - Anne Yeliz Demir: - "Bebeğimi ilk gördüğümde yaşayacağına ihtimal vermedim. Sağlıklı şekilde kucağıma aldığım için çok sevinçliyim"

Yurthaber 12-03-20 11:25

25 yaşındaki kadın 'zevk için' bebek bezi kullanıyor

İlginç haberin adresi bu kez ABD. Paigey Miller isimli kadın ilginç yaşam tarzıyla adından söz ettirmeyi başardı. Zira kadın 25 yaşında ancak bebek gibi yaşamayı tercih ediyor.

Haber 24-02-20 15:19

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi 1 yaşında

Ergene Belediyesi’nin yaptığı eğitim hizmetlerinden biri olan ve yüzlerce kişinin katılımıyla açılışı gerçekleşen Beren Bebek Oyun Evi 1.yılını doldurdu.8 Temmuz 2018 günü Uzunköprü-Halkalı seferini yaptığı sırada Çorlu’nun Sarılar Mahallesi yakınlarında raydan çıkarak devrilen trende hayatını kaybeden 25 kişiden en küçüğü olan ve henüz 6 aylıkken annesi ile birlikte hayatını kaybeden Beren bebeğin adını yaşatmak için Ergene Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete açılan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi 1.yaşını doldurdu.2019 yılı Şubat ayında kapılarını açan Beren Bebek Çocuk Oyun Evi 3 öğretmen ve 30 öğrenci ile başladığı eğitimine bugün 6 öğretmen ve 80 öğrencisi ile devam ediyor.

Yurthaber 05-02-20 13:45

Bulut bebek toprağa verildi- Yeniden

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, annesi Buse A.'nın (25), erkek arkadaşına bırakıp ortadan kaybolmasının ardından yaşamını yitiren 7 aylık Bulut, Side Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber 10-01-20 22:28

Annesinin erkek arkadaşına bırakıp, gittiği Bulut bebeğin şüpheli ölümü

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, annesi Buse A.'nın (25), erkek arkadaşına bırakıp ortadan kaybolduğu, henüz kimliği çıkarılmayan 7 aylık Bulut bebek yaşamını yitirdi.

Haber 09-01-20 09:54

Almanya’da ailesinden koparılan Elçin bebek için yürüyüş düzenlenecek

Almanya’da doğumundan 4 gün sonra ailesinden alınarak Alman bir aileye verilen Elçin isimli bebek için 25 Ocak’ta Heilbronn’de yürüyüş düzenlenecek.Almanya’nın Heilbronn kentinde 4 günlükken Alman Gençlik Dairesi (Jugendamt) tarafından ailesindem koparılan Elçin bebeğin dedesi Ömer Bilgiç, torununu alıncaya kadar mücadele edeceğini söyledi.

Haber 07-01-20 13:50

490 gramlık bebek hastanenin maskotu oldu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezinde henüz 25 haftalıkken dünyaya gelen 490 gram ağırlığındaki bebek, hastane çalışanlarının ilgili odağı oldu - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Tuncer: - "Bir müddet bebeğimizin tedavisini bu şekilde sürdüreceğiz. Bu bebeklere pamuk şefkatiyle yaklaşıyoruz" - "Toplumda düne kadar özellikle 'prematüre bebekler yaşamaz' denilirdi. 23 haftalık bebekler 500 gramla bir cep telefonu kadar. Şu an 23 hafta üzerindeki bebekleri yaşatabilecek teknik olanaklara sahibiz"

Haber 01-01-20 11:58

Evlat sevgisi sınır tanımadı

Çocuk sahibi olmak için beş kez yaptırdıkları tüp bebek tedavisinden sonuç alamayan 25 yıllık evli Erzurumlu Mennan ve Meryem Deveci çiftinin bu hasretleri, biri Afgan iki çocuğu evlat edinmeleri ile sona erdi - Doğuştan engelli 2,5 aylık bebeği evlat edinen ve tedavisini yaptırarak hayata bağlayan çift, anne ve babası öldürüldüğü için yakınlarınca Türkiye'ye getirilen 6 aylık Afgan kız bebeği de bir an bile düşünmeden "öz evlat" gibi sahiplendi

Haber 31-12-19 12:36

Sağlık Müdürü Gündoğdu:2019 yılında bebek ölümleri Bingöl’de Türkiye ortalamasının altına düşürüldü

Bingöl İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu, “2016 yılındaki yüksek olan bebek ölümleri önemli çalışmalarla 2019 yılında Türkiye ortalamasının altına düşürüldü” dedi.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Yeni Doğan Canlandırma” programı kapsamında 17-19 Aralık tarihleri arasında kentteki 25 sağlık personeline çeşitli eğitimler verildi.

Yurthaber 19-12-19 16:29

Umut bebek, hayata tutundu

HATAY'da 4 ay önce, 25'inci haftada erken doğum sonucu 670 gram olarak dünyaya gelen 'Umut' bebek, hayata tutundu.

Haber 24-11-19 12:23

Umut bebek, hayata tutundu

HATAY'da 4 ay önce, 25'inci haftada erken doğum sonucu 670 gram olarak dünyaya gelen 'Umut' bebek, hayata tutundu.

Haber 24-11-19 12:10

Emekli öğretmen hastalığına rağmen bez bebek yapıyor

İZMİR'de yaşayan emekli öğretmen Gülderen Değirmenci, "Çocuğunuza bir tutam sevgi uzatın" sloganıyla yola çıkarak 25 yıl önce oyuncak bebekler yapmaya başladı.

Haber 23-11-19 11:28

Talas Belediyesi’nden anne adaylarına kurs

Talas Belediyesi, toplumun her kesimine yönelik çalışmalar kapsamında ilçedeki anne adaylarına doğum öncesi hazırlık kursu düzenledi.Memorial Kayseri Hastanesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek kursta anne adaylarına alanında uzman doktorlar tarafından gebelikte beslenme, nefes egzersizleri, doğum anestezisi, gebelik süresi, yeni doğan ve çocuk sağlığı gibi konularda eğitim verilecek.25 Kasım Pazartesi günü 13.00-16.00 saatleri arasında Talas Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitimde bütün katılımcılara bebek bakım seti ve anne sütü artırıcı verilecek.

Yurthaber 22-11-19 10:49

Yaşamaz denilen Hafsa Ceren bebek hayata tutunup 13 aylık oldu

Konya’da 12 yıl çocuk hasreti çeken İsmail ve Zeynep çiftinin 25 haftalık prematüre olarak dünyaya gelen ve yaşamaz denilen bebekleri Hafsa Ceren, sağlık sorunlarını yenip hayata tutundu.

Haber 17-11-19 12:09

Türkiye'deki anne ve bebek ölümlerinin azaltılmasında 25 yıllık başarı öyküsü

Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı Genel Koordinatörü Nurcan Müftüoğlu: - "(1994'teki ICPD Kahire Zirvesi) O yıllarda anne ölümlerimiz çok yüksekti. Bebek ölümlerimiz yüksekti. Bunlar bizim adım atabildiğimiz alanlar" - "Ülkemizin kaynakları bunları çözemeyecek noktada değil. Ne alt yapısı, ne insan kaynağı ne de finans kaynağı halledilemeyecek konular değil" - "Her ne kadar BM platformlarında ülkeler, resmi delegasyonlar, hükümetler bu eylem planlarına, ilke kararlarına 'evet' diyor ve altına imzalar atıyor olsa da uygulamada ne yazık ki bu süreçlere yeterince sahip çıkamıyoruz"

Haber 15-11-19 11:17