Presidente De Brasil Michel Temer Haberleri

Baba Vanga'dan sonra sıra Nostradamus'ta! 2024 kehanetleri tüyler ürpertti... Yeni savaşın detaylarını verdi

Asıl adı Michel de Nostredame olan Fransız filozof Nostradamus'un 2024 yılına ilişkin tahminleri ortaya çıktı ve bazı kehanetleri sosyal medyada soğuk duş etkisi yaratarak endişelere neden oldu. Nostradamus 2024 kehanetlerinde bir kraliyet kaosu ile yeni bir savaşa dikkat çekti.

Trend 2023-11-11 09:36:53

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar, akıllara Nostradamus'un tüyler ürperten kehanetini getirdi! Duyanları korkuttu

Michel de Nostradame, daha yaygın bilinen adıyla 'Nostradamus' dünyanın en ünlü kahinleri arasında yer alıyor. İsrail ile Filistin arasında dün yeniden patlak veren şiddetli çatışmalar ise Nostradamus'un tüyler ürpertici bir kehanetini akıllara getirdi. O kehanet, duyanları korkuttu.

Trend 2023-10-08 12:53:42

Kendi ölümünü bilen kahin Nostradamus’un 2023 yılı kehenetleri tüyler ürpetti! 3. Dünya Savaşı’ndan yeryüzündeki yamyamlara kadar...

Fransız astrolog Michel de Nostradame, 1555'te Hitler'in yükselişi ve JFK'nin suikastı da dahil olmak üzere geleceği öngördüğü iddia edilen bir kitap yayınladı. Les Prophéties adlı kitabında geleceğe dair binlerce tahminde bulunan Fransız kahinin 2022 yılında 5 kehanetinden 4’ü gerçekleşmişti. Ünlü kahinin 2023 yılına ait kehanetleri tüyler ürpertmeye yetti.

Trend 2022-12-26 11:15:30

Kahin Nostradamus'un 2023 kehanetleri ortaya çıktı! 'Dünya Savaşı' detayı tüyleri ürpertti

Michel de Nostradame, daha yaygın bilinen adıyla 'Nostradamus' en ünlü kahinler arasında yer alıyor. 2022 yılı için söylediği 5 kehanetten 4'ü gerçekleşen ve birçok kehaneti gerçek olan Nostradamus'un 2023 yılı için söyledikleri duyanları korkuttu. İşte Nostradamus'un kehanetleri...

Haber 2022-12-17 20:16:47

Nostradamus kehanetleri iş başında... Yüzlerce yıl önce Kraliçe’nin ölüm tarihini bilmişti! İngiltere tahtına dair ilginç kehanet...

Fransız astrolog Michel de Nostradame, 1555'te Hitler'in yükselişi ve JFK'nin suikastı da dahil olmak üzere geleceği öngördüğü iddia edilen bir kitap yayınladı. Les Prophéties adlı kitabında geleceğe dair binlerce tahminde bulundu. 2022 yılı içinde bir kral ya da kraliçenin beklenmedik bir şekilde öleceğini ifade eden Michel de Nostradame, Kraliyet Ailesinin geleceğine dair ilginç bir kehanette bulundu.

Trend 13-09-22 09:53

Ünlü kahin Nostradamus’un 2022 kehanetleri bir bir çıkıyor! Geriye sadece o madde kaldı

Londra'daki büyük yangın, Adolf Hitler'in gelişi ve John F Kennedy suikastını bilmesiyle nam salan ünlü kahin Nostradamus'un 2022 kehanetleri uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı. Les Propheties adlı kitabında geleceğe dair Fransız astrolog Michel de Nostradame ya da halk arasında bilinen adıyla Nostradamus, 2022 yılı için savaş, iklim krizi ve buğday fiyatlarındaki artış konularını kapsıyordu.

Trend 02-07-22 11:46

Dünyanın en ünlü kahini Nostradamus’un kehaneti tüyler ürpertti! Üçüncü Dünya Savaşı için tarih verdi: Paris’in büyük kısmı yok edilecek

Dünyaca ünlü kahin Nostradamus, 1555 yılında yazdığı Les Prophéties kitabında geleceğe dair kehanetlerini sıraladı. Asıl adıyla Michel de Nostredame, 450 yıl öncesinde uyarıda bulunarak Üçüncü Dünya Savaşı’nın tarihine dikkat çekti. Hitler’in yükselişinden John F. Kennedy'nin suikastı, 11 Eylül saldırılarına kadar pek çok olayı tahmin eden Nostradamus, ‘Büyük Savaş’ olarak tanımladığı ülkeler arası çatışma içinde çarpıcı detaylar ortaya koydu.

Trend 29-03-22 09:42

450 yıl önce yazmıştı! Nostradamus’un 2022 yılı kehanetleri dikkat çekti

Fransız astrolog Michel de Nostradame, 1555'te Hitler'in yükselişi ve JFK'nin suikastı da dahil olmak üzere geleceği öngördüğü iddia edilen bir kitap yayınladı. Les Prophéties adlı kitabında geleceğe dair binlerce tahminde bulundu. 2022 yılına az bir süre kala ünlü astrologun kehanetleri yeniden gündeme geldi. Kehanetleri arasında ekonomi, Dünya’ya yaklaşan bir meteor tehlikesi ve yapay zeka detayları dikkatleri çekti. 2022 yılı için Nostradamus, büyük bir patlamaya da işaret etti.

Trend 27-12-21 09:47

AB Kendi Ortak Savunma Gücünü Kurmalı

AB Dışilişkiler Yüksek Komiseri Josep Borrrell'in "AB'nin 5 bin kişilik operasyonel askeri gücü olmalı" önerisinin ardından, AB Konseyi Başkanı Charles Michel de AB'nin "kendi ortak savunma gücünü kurması gerektiğini" söyledi

Haber 01-09-21 14:47

Nostradamus kehanetleriyle bir kez daha gündeme geldi! Koronavirüsü 500 yıl önce tahmin etti mi?

Michel de Nostredame ya da daha tanınan ismiyle Nostradamus, 1500’lü yıllarda yaşamış ünlü bir doktor ve astrologtur. Ölümünün üzerinden yüzlerce yıl geçmesine rağmen ardında onlarca kehanet bırakan Nostradamus’un tahminleri günümüze dahi ulaşmayı başardı. Nostradamus’un Çernobil faciası, Hitler'in yükselişini ve 11 Eylül saldırıları gibi önemli olayları önceden bildiği öne sürüldü. Günümüzde ise koronavirüsü bildiği iddia ediliyor.

Trend 05-07-21 16:05

Belçika gazetesi: Michel ve von der Leyen paslaşmayan tecrübesiz golcüler gibi

Belçika'da yayın yapan De Tijd gazetesi, Ankara ziyaretlerindeki protokol olayının ardından AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i "birbirlerine pas atmayan tecrübesiz ve hırslı golcülere" benzetti. Haberde, ikili arasında daha önce de "çocukça çekişmeler" yaşandığı ifade edilerek, bunlardan birinin İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yapılacak video konferans toplantısına kimin öncülük edeceği konusunda yaşandığı aktarıldı.

Haber 11-04-21 20:02

AB Konseyi Başkanı Michel: Türkiye'deki koltuk vakası yüzünden geceleri uyuyamıyorum

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel, hafta içindeki Türkiye ziyaretinde yaşanan ve kendisinin de eleştirilmesine yol açan "koltuk skandalı" nedeniyle uykularının kaçtığını söyledi.

Haber 10-04-21 17:52

Michel'den savunma: Ankara küçük düşürücü davranmadı!

Ankara'daki ziyarette yaşanan 'sandalye' krizinin ardından AB Konseyi Başkanı'ndan açıklama geldi. Oturma düzenini kendisinin devlet başkanı, komisyon başkanının hükümet başkanı kabul edilmesiyle açıklayan Michel, hem "Türkiye’den kaynaklı kasti küçük düşürücü eylem yoktu" hem de "İlişkilere zarar vermemek için tepki gösteremedim" dedi.

Haber 09-04-21 13:55

Başkan Seçer; AFD, AB Delegasyonu ve İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi

Arpaçbahşiş Kanalizasyon Şebeke, Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı Projesi” ve “Akdeniz İlçesi Toroslar-Homurlu-Kazanlı(ilave) Kanalizasyon Projesi” için finansman desteği alınan Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu ve İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Seçer’in makamında gerçekleştirilen ziyarete, AFD Türkiye Direktörü Serge Snrech, AB Delegasyonu Türkiye Alt Yapı Sektörü Sorumlusu Michel Cat, AFD Su ve Sanitasyon Bölümü Müdür Yardımcısı Frederic Maurel, AFD Su ve Sanitasyon Bölümü Takım Lideri Camille Provost, AFD Alt Yapı Projeleri Kıdemli Proje Yöneticisi Şaban Soysal, Türkiye İller Bankası Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Ertan Liman ve İbrahim Evrim, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü İrfan Korkmaz katıldı.“İnsanların temiz içme suyuna erişimini önemsiyorum”Başkan Seçer, daha önce de yetkililerle bir araya gelerek toplantı yaptıklarını hatırlatarak, son toplantıdan bu yana tüm dünyanın korona virüs salgını ile mücadele ettiğini ifade etti.

Yurthaber 27-01-21 11:49

Karikatüristlerin davetine bir tepki de AK Partili Bekle’den

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mizah Festivali’nin bu akşamki bölümüne karikatüristler Jean Plantu ile Michel Kichka’nın davet edilmiş olmasına bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’den geldi.

Yurthaber 24-12-20 10:36

AK Parti'den AB'ye sert tepki: Hadlerini bilsinler

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye'ye karşı havuç-sopa yöntemine başvuracaklarını söylemiş. Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopayla korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir." açıklamasını yaptı.

Haber 06-09-20 11:57

AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Avrupa sınırlarını korumak için Yunanistan’ı destekliyoruz

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye’nin mülteci çıkışını serbest bırakması üzerine, “Avrupa sınırlarını korumak için Yunanistan’ı destekliyoruz” dedi. Michel açıklamasında "Salı günü Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Yunanistan-Türkiye sınırını ziyaret edeceğim” ifadelerini de kullandı.

Haber 02-03-20 00:23

AB Zirvesi sona erdi

AB Konseyi Başkanı Charles Michel: - "(İngiltere'deki seçim sonuçları) İngiliz Parlamentosunun Brexit Ayrılık Anlaşmasını en kısa zamanda oylamasını bekliyoruz" - "İngiltere ile gelecekte de güçlü stratejik ilişkimizi sürdürmek istiyoruz"

Finans 13-12-19 17:02

5. Uluslararası BAistanbul Konferansı

BA-Works Yönetici Ortağı Emrah Yayıcı: - "Bugün geldiğimiz noktada beyaz yakalılar mutsuz. Bu mutsuzluk, hem müşteri memnuniyetini olumsuz etkiliyor hem de projelerimizin başarıya ulaşmasına engel oluyor" - goCX Yönetici Ortağı Michel Stevens: - "Başarılı olmak istiyorsanız müşteriler hayranlarınız, çalışanlarınız ise influencer'larınız olsun"

Haber 04-12-19 15:05

Lübnan Başbakanı Hariri istifa ediyor

Lübnan Başbakanı Saad Hariri, istifa edeceğini söyledi.Lübnan Başbakanı Saad Hariri, hükümetinin istifasını Devlet Başkanı Michel Aoun’a sunmak için Baabda’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayına gideceğini söyledi.Lübnan’da hükümetin vergi politikalarına karşı 13 gün önce başlayan ve ülke geneline yayılan gösteriler bugün de devam etti.

Haber 29-10-19 17:29

Dilma Rousseff'in görevden alınması darbeydi

Yardımcısı olduğu Brezilya eski Devlet Başkanı Dilma Rousseff'in görevden alınması sonrası 28 ay boyunca başkanlık görevini yürüten Michel Temer, Rousseff'in görevden alınmasını ilk kez "darbe" şeklinde nitelendirdi

Haber 18-09-19 07:24

ANALİZ – AB’yi yeni isimlerle nasıl bir beş yıl bekliyor?

AB’nin iki önemli gücü olan Fransa ve Almanya arasında gün yüzüne çıkan görüş ayrılıkları AB’nin gelecek dönemi için de olumsuz sinyaller veriyor - AB Konseyi Başkanlığına gelen eski Belçika Başbakanı Michel, Türkiye ile ilişkilerde pek çok AB lideri gibi popülist bir söylemi tercih ediyor. AB’nin en tepesindeki kurumun başına Michel’in getirilmiş olması, ilişkilerin geleceğine yönelik de ipuçları veriyor - İsrail, Mogherini’nin yerine seçilecek isimden ümitliydi. Fakat Borrell’in seçilmesi, AB’nin İsrail ve ABD’ye muhalefet etmeyi sürdüreceğini, İran ve Filistin’le ortak adımlar atmayı devam ettireceğini gösteriyor - Sıkı bir federalist olan Almanya Savunma Bakanı Leyen’in Avrupa Komisyonu başkanlığına aday gösterilmesi, komisyon başkanı seçimini tartışılır hale getirdi. AB kulislerinde Leyen’in adaylığına AP'den onay gelmeme olasılığı konuşuluyor. Böyle bir durumda, AB için yeni bir krizin kapıda olduğu söylenebilir - Avrupa Merkez Bankası başkanlığına IMF Başkanı Christine Lagarde aday gösterildi. Lagarde’ın aday gösterilmesinde, tıpkı diğer kadın aday olan Ursula von der Leyen gibi Macron’un etkili olması, AB içi dengelerde Macron'un Merkel'e karşı öne çıktığını gösteriyor

Haber 09-07-19 12:11

Belçika'da genel ve bölgesel seçimler

İlk sonuçlara göre, Flaman bölgesinde Yeni Flaman İttifakı yüzde 27,5, Valon bölgesinde ise mevcut Başbakan Charles Michel öncülüğündeki Liberaller yüzde 24,5 ile önde yer aldı - Flaman bölgesinde Irkçı Flaman Menfaati oylarını bir önceki seçime göre üçe katladı, iklim protestolarıyla destekçi toplayan Yeşiller de oylarını artırdı

Haber 26-05-19 21:07

Eski Brezilya Devlet Başkanı Temer tekrar serbest kaldı

Brezilya Yüksek Adalet Mahkemesi, Michel Temer'in oy birliği ile serbest bırakılmasına karar verdi

Haber 15-05-19 01:14

Brezilya Eski Devlet Başkanı Michel Temer hapse dönüyor

Brezilya Mahkemesi, yolsuzluk yapmak ve suç örgütü lideri olmakla suçlanan Michel Temer'in tekrar cezaevine dönmesine karar verdi.

Haber 09-05-19 07:00

Brezilya Eski Devlet Başkanı Michel Temer hapse dönüyor

Brezilya Mahkemesi, yolsuzluk yapmak ve suç örgütü lideri olmakla suçlanan Michel Temer'in tekrar cezaevine dönmesine karar verdi

Haber 09-05-19 06:54

Brezilya'da Temer'e yolsuzluk suçlaması

Eski Devlet Başkanı Michel Temer hakkında, iktidardayken rüşvet karşılığı liman bölgesindeki arsalardan menfaat temin ettiği suçlamasıyla dava açılacak

Haber 01-05-19 16:05

AB, Brexit ertelemesi için gerekçe istiyor

AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier: - "(Brexit) Erteleme bir amaca hizmet etmeli. Ertelemenin süresi de hedefle orantılı olmalı"

Haber 09-04-19 15:39

Brezilya'da Temer için serbest bırakma kararı

Eski Devlet Başkanı Michel Temer hakkında, "yolsuzluk suçlamalarıyla ilgili soruşturmaya risk teşkil etmediği" gerekçesiyle tutukluluğunun devamına gerek olmadığı kararı verildi

Haber 25-03-19 22:42

Tutuklanan eski Devlet Başkanı Temer için ilk açıklama

Tutuklanan eski Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer’in yolsuzluk yaptığı iddiasıyla tutuklanmasının üzerine Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro, “Herkes eylemlerinden sorumlu” dedi.Eski Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer ‘Lava Jato’ davası kapsamında yolsuzluk yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Haber 22-03-19 10:16

Eski Brezilya Devlet Başkanı Temer tutuklandı

Eski Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı

Haber 21-03-19 20:08

Brexit'in ertelenmesinin AB'ye maliyeti olur

AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier: - "Açık bir plan olmadan belirsizliği uzatmanın AB için hem ekonomik hem de siyasi maliyeti olur" - "Herkes anlaşmasız ayrılık senaryosuna karşı hazırlıklarını tamamlamalı. AB tarafı bu ihtimale karşı hazır"

Haber 20-03-19 00:13

“Brexit’e ilişkin alınacak karar, zamanın uzatılmasından önemli”

AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier: - "Teknik açıdan bir uzatma söz konusu olabilir. İngiltere Parlamentosuna Brexit anlaşmasının uygulanmasına yönelik yasa çıkartabilmeleri için zaman tanınabilir ancak böyle bir durum söz konusu değilse şunu sormamız lazım. Sürecin uzatılması ne işe yarayacak? Problem ertelenmemeli, çözüme bağlanmalı. Daha önce de belirttiğim gibi bizim bir karara ihtiyacımız var, karar zamanın uzatılmasından daha önemli" - Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz: - "Brexit’in AP seçimleri öncesinde geçekleşmesini arzuluyoruz. AB’den ayrılmak isteyen bir ülkenin AP seçimlerine katılmasının absürt bir görüntü arz edeceği düşüncesindeyim"

Haber 28-02-19 19:48

Çevirileriyle yaşayan yazar: Sabahattin Eyüboğlu

Michel de Montaigne'den Ömer Hayyam'a, Paul Valery'den William Shakespeare'e kadar pek çok yazarın eserini Türkçeye çeviren Eyüboğlu, 13 Ocak 1973'te kalp krizi nedeniyle vefat etti

Haber 12-01-19 13:06

Brezilya, eski militanı İtalya'ya iade ediyor

Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer, eski komünist militan Cesare Battisti'nin, İtalya'ya iadesini emreden kararnameyi imzaladı - İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, Temer'e teşekkür etti

Haber 15-12-18 13:13

Red Hat ile Türkiye’yi ve dijital dönüşümü konuştuk

Red Hat Forum Türkiye 2018 etkinliği geçtiğimiz günlerde geniş bir katılımla gerçekleştirildi ve bizler de Red Hat EMEA Sorumlu Başkan Yardımcısı Michel Isnard ile bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber 26-11-18 11:17

AB Liderler Zirvesi, Brexit oturumuyla başladı

AB'nin 28 liderinin Brexit konusunu görüşeceği Liderler Zirvesi'nin ilk oturumu başladı - İngiltere Başbakanı Theresa May: - "Ben anlaşma sağlanabileceğini düşünüyorum. Masanın etrafındaki herkes anlaşma sağlanmasını istiyor. Bu sadece İngiltere'nin değil AB'nin de çıkarına uygun bir durum. Şimdi bu anlaşmayı sağlamanın tam zamanı" - AB Komisyonunun Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier: - "Çok daha fazla zamana ihtiyacımız var. Gelecek haftalarda sakin ve sabırlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" - İrlanda Başbakanı Leo Varadkar: - "Yeni AB-İngiltere anlaşmasının müzakeresi iki yıldan fazla sürebilir. Bu nedenle geçiş döneminin uzatılması konusunun tartışılması faydalı olabilir. Ancak bu İrlanda'ya ilişkin sınır sorununun çözülmesine alternatif oluşturamaz"

Haber 17-10-18 21:02

Brezilya'da Devlet Başkanı Temer hakkındaki yolsuzluk iddiaları

Savcı, Devlet Başkanı Michel Temer'in rüşvet aldığına dair iddianameyi başsavcılığa sundu

Haber 17-10-18 12:25

AB, anlaşmayla sonuçlanacak bir Brexit için çalışıyor

AB Komisyonunun Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier: - "AB, anlaşmayla sonuçlanacak bir Brexit için çalışıyor. Ayrıca Birleşik Krallık ile yakın ekonomik ilişkileri de kapsayan iddialı bir iş birliği hedefliyoruz"

Haber 27-09-18 14:53

Boris Johnson'dan Theresa May'e intihar bombacısı benzetmesi

İngiltere'nin eski Dışişleri Bakanı Boris Johnson: - "İngiltere anayasasına intihar yeleği giydirdik, patlatma düğmesini de Michel Barnier'e verdik" - "Müzakerelerin her adımında Brüksel her istediğini elde ediyor" - İngiltere'nin Avrupa'dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan: - "Boris, Başbakan'ı intihar bombacısına benzeterek çok ileri gitti. Bu, modern İngiliz siyasetindeki en iğrenç anlardan biri. Üzgünüm ama bu Boris Johnson'ın siyasi sonudur"

Haber 09-09-18 13:18

Brezilya'da 200 yıllık müzede yangın

Rio de Janerio'daki Ulusal Müze'deki yangın henüz kontrol altına alınamadı - Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer: - "200 yıllık birikim ve bilgi kayboldu"

Haber 03-09-18 08:50

Brezilya, Venezuelalı göçmenlere sınırını kapatmayacak

Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer: - "Ülkemize gelen Venezuelalı göçmenlerin çoğu hasta ve aç. Sınırdaki göçmenlerin girişine getirilen sınırlandırma, göçmenlerin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için yapılıyor"

Haber 31-08-18 00:05

Putin'i düğününe davet etti! Büyük tepki çekti

Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl, en mutlu gününde Rusya Devlet Başkanı Putin'i de düğününde görmek isteyince çok sert bir tepkiyle karşılaştı.Bu gelişmenin duyulmasının ardından Avusturya’nın Avrupa Parlamentosu Üyesi Michel Reimon, Kneissl'a istifa çağrısında bulundu.

Haber 18-08-18 08:44

Belçika Büyükelçisi Büyükşehir’de

Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Michel Malherbe ile İstanbul Başkonsolosu Sophie De Smedt’i ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı...

Yurthaber 28-06-18 12:38

Belçika Büyükelçisi Büyükşehir’de

Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Michel Malherbe ile İstanbul Başkonsolosu Sophie De Smedt’i ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı...

Yurthaber 28-06-18 12:30

Brezilya'da kamyon şoförlerinin grevi

Devlet Başkanı Michel Temer, dizel yakıt fiyatlarında 60 günlüğüne yaklaşık yüzde 10 indirim yapılacağını açıkladı

Haber 28-05-18 10:56

Brezilya'da kamyon şoförlerinin grevi

Devlet Başkanı Michel Temer, kamyoncuları dağıtması için polise talimat verdi

Haber 25-05-18 23:48

CIDH condena la muerte de al menos 21 personas en cárcel de Brasil

La Comisión Interamericana de Derechos Humanos emitió una nueva alerta por altos niveles de hacinamiento, deplorables condiciones de detención y falta de control por parte de las autoridades penitenciarias del país suramericano.

Haber 23-04-18 22:30

Controversia en Chile: hermano del presidente es nombrado embajador

La Cancillería chilena defiende el nombramiento de Pablo Piñera quien militó en la Democracia Cristiana hasta diciembre de 2017 y fue miembro del Banco Central de Chile y gerente general del Banco Estado.

Haber 20-04-18 17:19