Sugar Factories Haberleri

Dünya bu 'sugar baby'i konuşuyor! Erkekleri dolandırmanın el kitabını yayınladı... Milyonlarca lira kazandı

Japonya'da "Sugar baby Riki (Şeker Bebek Riri)" takma adıyla tanınan 25 yaşındaki bir kadın erkekleri dolandırmak ve dolandırıcılık eylemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini açıklayan bir kılavuz satma suçundan tutuklandı.

Trend 2024-04-25 11:51:35

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! ‘Sugar mommy’ arıyorum deyince...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 124. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programa ‘Sugar mommy’ arıyorum diyen konuğun anlattıkları damga vurdu.

Magazin 2023-12-13 14:45:05

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Kocam öldükten sonra sugar mama oldum dedi... Sevgilisine aldığı hediyeler olay oldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın kocasının vefatının ardından 27 yaşındaki sevgilisiyle hayatını sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Kocasının ölümüyle 'sugar mama' olduğunu anlattı. Sevgilisine aldığı pahalı hediyeleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Miller gündem yaratmayı başardı.

Trend 2023-10-17 10:23:09

Kendisi 18 sevgilisi 57 yaşında! Sugar mommy paylaşımı sosyal medyada gündem oldu... Lüks hayatına yorum yağdı

TikTok'ta Fedegaggio kullanıcı adıyla paylaşım yapan 18 yaşındaki Federico'nun lüks hayatı gündem yarattı. 57 yaşındaki sevgilisiyle eğlenceli amaçlı olarak 'Sugar Mommy' paylaşımları yapan Federico sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Paylaşımları kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 2023-09-30 09:02:21

Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği 'The Wonderful Story of Henry Sugar' filminden ilk fragman geldi! Vizyon tarihi belli oldu

Roald Dahl'ın 1977 tarihli derleme hikaye kitabı 'The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More'dan uyarlanan 'The Wonderful Story of Henry Sugar' (Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü) izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği filmin fragmanı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 19-09-23 15:49

Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kraliçe dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizi, Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi seyircini dikkatini çekiyor. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 22-03-23 21:32

Burcu Özberk ‘Kraliçe’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor! Ekran orucunu bozdu... “Hoşgeldin Deniz”

Burcu Özberk ve Gökhan Altan’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’ dizisi ilk bölümüyle seyircinin görücüsüne çıkmaya hazırlanıyor. “Queen Sugar” dizisinden uyarlanacak dizi ünlü bir basketbolcunun hayatına odaklanacak. Ünlü oyuncu Özberk, yeni dizisinin heyecanını sosyal medya hesabından fragmanı paylaşarak duyurdu.

Magazin 16-03-23 10:05

Kraliçe dizisi gümbür gümbür geliyor! Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe'nin oyuncuları arasında sürpriz isimler

Yeni dizi Kraliçe için geri sayım devam ediyor. Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe’nin oyuncuları arasında kimlerin olacağı belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide Burcu Özberk Deniz karakterine, Gökhan Alkan ise Ateş karakterine hayat verecek. İşte Kraliçe dizisinin oyuncuları ve konusu

Magazin 02-03-23 13:45

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Kraliçe dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan ve dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe'nin oyuncu kadrosu belli oldu. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin hikayesi ise oldukça dikkat çekici. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 31-01-23 13:47

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan başrolde!

Kraliçe isimli dizi yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi şimdiden merak konusu oldu. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Magazin 20-01-23 00:19

Sosyal medyadan dikkat çeken paylaşım! ‘Sugar mommy’ arıyorum dedi... Yaş aralığı: 40-100

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Ahmet Enes Bektaş isimli bir kişinin TikTok’tan yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir arkadaşlık uygulaması üzerinden kendisine ‘Sugar mommy’ aradığını belirten Bektaş, ‘Enesmoii’ adıyla yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 262 bin görüntülenen gönderisinde Bektaş 67 yaşında bir kadınla randevuya çıktığını söyledi.

Trend 28-12-22 15:49

Bahar Candan bu sefer de bir tomar parayı denize attı

"Ben bu ülkenin en büyük sugar baby'siyim" diyerek kazandığı paranın kaynadığını da bir nevi açıklayan Bahar Candan bu sefer de elinde tuttuğu bir tomar parayı denize attı. Kimi Candan'ı görgüsüzlükle suçlarken kimi de paraların sahte olduğunu söyledi.

Magazin 07-08-22 15:22

Nelson Mandela'ya hediye edilen dünya boks şampiyonası kemeri çalındı

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin demokratik seçimlerle iktidara gelen ilk siyahi devlet başkanı Nelson Mandela'ya, ABD'li ünlü boksör Sugar Ray Leonard tarafından hediye edilen dünya boks şampiyonası kemerinin çalındığı açıklandı.

Haber 13-07-22 22:45

Dünyanın en zenginleri demir atmak için Göcek’i seçti: Milyonlarca dolar harcadılar…

Türkiye’nin önemli tatil bölgelerinden olan Göcek dünyanın en zenginlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Rus oligartk Roman Abramoviç’i ağırlayan Göcek’in yeni misafirleri şaşırttı. Dünyanın en zenginleri Bill Gates, Jeff Bezos ve İngiliz milyarder Sugar ile mücevher tüccarı İsveçli Lundin'in milyon dolarlık yatlarının bölgede demirlediği ifade edildi. Toplam değerleri milyarlarca dolar olan yüzen saraylar Göcek'e ‘Dünyanın en zengin koyu’ unvanını getirdi.

Finans 01-06-22 07:47

Bahar Candan'dan bomba itiraf! Ben bu ülkenin en büyük sugar baby'siyim

Geçtiğimiz günlerde hesabındaki parayı paylaşan Bahar Candan itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. Lüks yaşantısının kaynağı merak edilen Bahar Candan "Ben bu ülkenin en büyük sugar baby'siyim" dedi. Peki sugar baby ne demek?

Magazin 31-05-22 15:11

Günde 800 dolar kazanıyorum ama işin karanlık yüzünü kimse bilmiyor! Onu izleyerek...

ABD’den 20 yaşındaki Grace Morris, yaklaşık bir yıl önce Washington'daki Pink Sugar Espresso'da çalışmaya başladı ve işini aylarca gizli tuttu. Kahve dükkânında bikini baristası olarak çalışan genç kadın sadece bahşişlerde günde neredeyse 800 dolar kazanabildiğini açıkladı ancak işin karanlık bir tarafı da olduğunu söylüyor.

Trend 21-04-22 11:05

Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinliği: Sugar Fright

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 5. Yıl 3. Sezon için yeni sınırlı süreli bir etkinlik duyurdu: Sugar Fright. 

Haber 28-10-20 15:25

Kardeşinin öldüğünü öğrendi, haberleri sunmayı sürdürdü

Irak’ta yayın yapan Ürdün merkezli haber kanalı Dijlah TV’nin spikerliğini yapan Sugar Abbas Jamil, programın hemen öncesinde Irak ordusunda olan erkek kardeşinin öldüğünü öğrendi.

Haber 16-01-20 11:09

Eski Pakistan Başbakanı Şerif’in kızına 12 gün hapis

Dün gözaltına alınan Eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’in kızı Meryem Navaz Şerif’e 12 gün hapis cezası verildi.Protesto eylemlerine katılan ve Yolsuzlukla suçlanan Ana Muhalefet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meryem Şerif’in 12 gün cezaevinde kalmasına karar verildi.Eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’in kızı Pakistan Müslüman Birliği Partisi Lideri Meryem Navaz Şerif, yolsuzlukla mücadele eden federal kurum Ulusal Hesap Verme Bürosu (NAB) tarafından gözaltına alınmıştı.NBA, gözaltının Chaudhry Sugar Mills (CSM) adlı şeker fabrikasıyla bağlantılı olarak yapıldığını duyurdu.

Haber 09-08-19 13:26

İtirafları pes dedirtti! Yaşlı ve zengin adamlar bulup...

Üniversiteye gitmek için paraya ihtiyacı olduğu için Sugar Dady olarak isimledirilen yaşlı ve zengin adamlarla birlikte olan Jessica Hyer, yaşadıklarını anlattı. Başta ihtiyacı olan parayı kazanabildiği için mutlu olduğunu söyleyen 24 yaşındaki genç kız, zaman geçtikçe psikolojisinin bozulduğunu anlattı. 4 yıl sonra kendini büyük bir çıkmazda bulan Jessica, içine düştüğü bataktan çıkmaya karar verdi. Şimdilerde ise paraya ihtiyacı olan genç kızlara yardım ederek iş bulmalarını sağlıyor.

Trend 27-06-19 07:52

Avrasya Üniversitesi butik pasta workshopuna ev sahipliği yaptı

Avrasya Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü tarafından Betül Tekin’in katılımıyla ‘Butik Pasta’ konulu workshop ve konferans etkinliği düzenlendi.Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı öğrencilerinin yanı sıra Trabzon’da bulunan halk eğitim merkezleri, meslek liseleri öğretmen ve öğrencileri ve çok sayıda konu ile ilgili blogger katıldı.Etkinlikte şeker hamuru ile pasta kaplama tekniği, yenilebilir dantel kullanımı, stencil kalıp kullanımı, iki katlı pasta yapım tekniği, kurabiye süsleme teknikleri, royalicing kullanımı teknikleri ayrıntılı olarak gösterildi.Etkinliğin sonunda Sugar Artist Betül Tekin katılım gösterdiği uluslararası ve yöresel yarışmalar hakkında bilgi vererek dereceye giren yapıtlarını katılımcılarla paylaştı.

Yurthaber 05-04-19 12:20

'Küp Şeker' lakaplı dolandırıcı çetesi çökertildi

Kendilerini Afganistan’da üst düzey Amerikalı subay olarak tanıtıp, sosyal medyadan ulaştıkları kadına 1 milyon 200 bin TL değerindeki mücevherleri ucuza getirme vaadinde bulunup, vatandaştan bunun 400 bin TL’sini alan ‘Afganistanlı’ dolandırıcı çetesi yakalandı. Şahıslardan birinin küp şeker anlamına gelen ‘Cube sugar’ lakabını kullandığı belirlenen çete, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 11-07-18 00:13

Milk&sugar Çeşme’de Konser Verecek

House müziğin dünyaca ünlü isimleri Milk&Sugar Müzik Grubu 14 Temmuz Cuma gecesi Çeşme’de hayranları ile...

Yurthaber 13-07-17 12:05

Dünyaca Ünlü Mılk&sugar Bodrumluları Coşturdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren Alman house müziğinin efsane ikilisi Milk&Sugar hayranlarını coşturdu.Bodrum’da önceki gün...

Yurthaber 23-05-16 19:36

Apollon Tapınağı’nın Şekerden Maketi Tamamlandı

21-22 Kasım “Sugar Apollon maketi “etkinliği için Didim Belediye Meclis Üyesi Sinan Ceyhan’ın da desteğiyle,...

Yurthaber 23-11-15 15:43

Geleceğin Mimarları Apollon Tapınağı’nda Buluştu

Didim’de devam eden Sugar Apollon Maket çalışması için ilçeye gelen Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık...

Yurthaber 22-11-15 09:51

Automotive Factories Suspend, Ro-Ro Ships Harbour In İzmit

– In Turkey’s automotive base- western province of İzmit - as most of the automotive companies including Ford Otosan factory

Yurthaber 12-08-15 15:45

High Tension In Wage Negotiations

- With only three weeks left before the general elections, the resistance launched by metal workers in major automobile factories

Yurthaber 25-05-15 15:28

Production Hit In The Industrial Province Of Kocaeli Due To Power Blockouts

- Production hit in the factories of the industrial province of Kocaeli due to power blockouts on Tuesday, the chamber

Yurthaber 31-03-15 13:14

Fao: Globbal Food Prices Fell To 55-Month Low Level In Feb.

- Global food prices fell to 55-month low level, led by sugar, according to the FAO Food Price Index, released

Yurthaber 05-03-15 12:35

Marilyn Monroe rolünde Özge Borak var

Broadway'den Hollywood'a 'Bazıları Sıcak Sever' adıyla uyarlanan efsane müzikal 'Sugar', Türkiye'de 'Balım' adıyla sahneye taşınıyor. Marilyn Monroe rolünde Özge Borak'ı izleyeceğimiz 'Balım' müzikali 27 Şubat'ta TİM Show Center'da perde açacak.

Magazin 26-02-15 10:52

Konya Seker Wins 990 Mw Power Plant Privatisation Tender

– Turkish sugar producer Konya Seker Sanayi ve Ticaret placed the highest bid of 685.5 million dollars (582.5 million euro) in

Yurthaber 13-01-15 17:56

Pakistan Şeker Fabrikası Yöneticileri Kayseri Şeker’de

Pakistan Al-Moiz Sugar Mills Şeker Fabrikası Genel müdürü ve üst düzey yöneticileri Kayseri Şeker ...

Yurthaber 05-11-14 08:29