MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar son bölümü 28 Nisan cuma günü yayınlandı. Bir geçiş bölümü olması nedeniyle beklenen sürükleyiciliği yakalayamadığını görüyoruz. Arka Sokaklar yeni bölümü ise biraz daha hareketli ve heyecan dolu geçmesi bekleniyor.

Arka Sokaklar son bölümünde Pınar ve Ali'nin arası bozuldu, Sevgi kaçırıldı ve ekip Sevgi'nin peşinde! Arka Sokaklar son bölümü, beklentilerin aşağısında, biraz daha durgun geçti ancak yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Biraz daha dram sahnelerinin öne çıktığı 439. Bölümde, aşkın yanısıra biraz daha Arka Sokaklar ile bütünleşen duygu yüklü bir bölüm oldu. Arka Sokaklar son bölümünde Ali ile Pınar'ın arasındaki buzlar erimedi ve çift, yavaş yavaş boşanma yoluna gidiyor.

Dizinin son bölümündeki tansiyonu yükselten gelişme ise; Çoban ailesinin yeni muhabir temsilcisi Zeliha Çoban'ın kaçırılması oldu. Tüm ekip Zeliha'nın peşinde, Zeliş'i bulmak için elinden geleni yaptılar.
Zeliha habere giderken, kuyumcu soygununa tanık olur. Yeni işinin heyecanıyla olayın merkezinde buldu kendini. Maksut ise, sevdiği kıza kavuşmak için banka soydu. Zeliha'yı rehin alır ve köye doğru götürür. Zeliha canlı yayına devam etti ve ekran başındakileriçin nefes kesici bir muhabirlik deneyimi sağladı.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜNDE NE OLACAK?

Arka Sokaklar yeni bölümü, 440. Bölüm olarak Cuma akşamı saat 20.00'de yayınlanacak. Hüsnü Çoban'ı, bir arabayı öperken izleyeceğimiz bu yeni bölümde Aylin ve Hakan dünya evine girecek. Elbette senaristler bu sevinci kısa kesecek, düğün esnasında polis ekibini yeni bir tehlike daha bekliyor. Fragmanda izlediğimiz baskın görüntüleri ise Arka Sokaklar 440. Bölümün final sahneleri olarak kurgulanmış.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler