MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumartesi günü dizilerde şampiyon: Kalbimdeki Deniz

Türkiye-Kosova maçının olduğu cumartesi akşamı diziler arasındaki kıyasıya rekabet devam etti. Cumartesi akşamının en çok seyredilen dizisi Kalbimdeki Deniz olurken, onu Aşk Laftan Anlamaz izledi.

Cumartesi akşamının reytinglerde dizi şampiyonu, 4.bölümüyle Kalbimdeki Deniz oldu. Türkiye-Kosova maçı 1.sıraya yerleşse de, hemen ardından hem Total hem de AB'de onu izleyen Kalbimdeki Deniz 4.bölümü oldu.

Fox TV'de cumartesi akşamları yayınlanan, başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı dizi yayınlandığı günden itibaren dizi sıralamasında zirvedeki yerini koruyor. Kalbimdeki Deniz'i dizilerde Aşk Laftan Anlamaz, Seksenler ve yeni gününde yayınlanan Yüksek Sosyete izledi.
-KALBİMDEKİ DENİZ VE AŞK LAFTAN ANLAMAZ ÇEKİŞMESİ


Cumartesi günleri normalde Kalbimdeki Deniz ve Seksenler arasında çekişme yaşanıyordu. Bu hafta şaşırtıcı bir şekilde Aşk Laftan Anlamaz genel sırada 4., dizilerde 2.sırada yer aldı. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde güzel oyuncu Hande Erçel'in gelin olmasının reytinglere etki ettiği düşünüldü.
-KERTENKELE ADIM ADIM YÜKSELİYOR, ALTINSOYLAR VE SEKSENLER DÜŞÜŞTE


Geçtiğimiz iki haftaya göre yükseliş gözlemlenen Kertenkele 'Yeniden Doğuş' dizisi Total genel sıralamasında 9., AB genel sıralamasında 14. olarak yer aldı. Geçtiğimiz hafta 2.bölümü yayınlanan Altınsoylar dizisi AB'de 6. sıradayken, bu hafta 15.sırada büyük düşüşe imza attı. Seksenler dizisi ise AB'de 7, Total'de 14.sıraya geriledi.
-TATLI İNTİKAM VEDA ETTİ


Tatlı İntikam dizisi ise son bölümünü yayınlayarak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümü AB'de 17, Total'de 23.oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler