MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı'nda zehir şoku!

Kanal D'de yayınlanan "Hayat Şarkısı"nın 50. bölümünde Cevher Ailesi'ne ait madenin köy sularını zehirlediği haberi, aileyi büyük bir çıkmaza sokar.

İşte o anlar...

Hayat Şarkısı 50. son bölümü ile dün akşam sevenleriyle buluştu. Son bölüm sonrası Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Hayat Şarkısı dizisi 51. yeni bölümünde Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyümesi gerektiğini yazar. Çocuğun anılarında öz annesinin olmasını ister. Hülya ise buruk bir üzüntüyle birlikte artık kızına tam anlamıyla kavuşmanın sevincini yaşar. Kerim'de desteğini Hülya'dan esirgemeyerek her anlamda yanında olduğunu sözlü olarak ifade eder.

Diğer tarafta Hüseyin, Melek'in gidişiyle yıkılmıştır. Melek'in geri gelmesi için beklemekten başka yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Hayat Şarkısı merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI 51. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT ŞARKISI 50. BÖLÜM ÖZETİ

Mahir ile bir süredir ara verdiği operasyonlarına geri dönen Hülya'nın ev kadınlığı ile imtihanı da tüm hızıyla devam etmektedir. Bayram Hülya'nın kendisini eve döndürebilmek için oynadığı oyunun farkına varır ve hesap sormak için karşısına dikilir.

Öte yandan Hazer'in kurduğu sinsi plan Cevher ailesini derinden sarsmış ve bir anda sahip oldukları her şeyi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya getirmiştir. Hazer ile karşı karşıya gelen Hülya, yeni bir plan yapıyor! Hülya ile Mahir'in yeni oyununun kurbanı kim olacak? Hazer Torunbaş, intikam için nasıl hareket edecek? Torunbaş ve Cevher Aileleri'nin karşılaşmasında kazanan taraf kim olacak?

Kız kardeşi Melisa'nın ölümüyle, Cevher Ailesi'ni hedef alan Hazer harekete geçmeye hazırlanır. Cevher Ailesi'nin tüm fertlerini ortadan kaldırmaya çalışan Torunbaş Ailesi ile Cevher Ailesi'nin mücadelesi yeni başlar. İlk olarak Cevher Holding'i hedef alan Hazer, ellerinde avuçlarında ne varsa kaybetmeleri için uğraşır. Hazer'in bu hamleleri geniş yankı bulurken, Hülya gözünü karartmaya hazırdır. Hazer'in hamlelerine karşı atağa geçmeye karar veren Hülya, yaptıklarından pişman etmeye kararlıdır. Hazer'i açık açık tehdit eden Hülya'nın planı ne?

Hülya'nın yardımına iş birlikçisi Mahir koşar. Mahir ile yeniden sahalara dönen Hülya, yapacakları akıl dolu planlarla yeniden hedefe ulaşmaya çalışırlar. Cem'den sonra Cevher Ailesi'nin başına bela olan Hazer'i durdurmaya çalışan ikili, yine eski günlerindeki gibi plan yapmaya başlarlar. Doğum yaptıktan sonra operasyonlarına ara veren ikili, Hatice halanın Bayram Cevher'i takip ettirmek istemesiyle kaldıkları yerden devam ederler. Kılık değiştirerek yeni maceralara atılmaya hazırlanan Hülya ile Mahir, hangi tehlikelerle karşılaşacaklar?

Hazer Torunbaş'ın planlarını öğrenen İpek, tüm olanları takip etmeye çalışır. Mahir ile iyi giden ilişkilerine her fırsatta karşı çıkan eski kocası Hazer'i dinlemeyen İpek, Totunbaş Ailesi içindeki casus gibi çalışır. Bayram Cevher ile ilişkisini bitirmek zorunda kalan Mahsa Torunbaş ise İstanbul'u terk etmek zorunda kalır. Yıllar önce olduğu gibi yine ayrılmak zorunda kalan Bayram ve Mahsa'yı, ayıran ise Hülya olmuştur. Hülya, Süheyla Cevher'in çok hasta olduğu yalanını söyledikten sonra Bayram Cevher de bu ilişkiye nokta koyarak eve döner. Hülya, yalanını şimdilik saklasa da ortaya çıkması durumunda büyük bir olaya imza atacaktır.

Öte yandan Hülya'nın başı ev işleriyle derttedir. Kerim ve çocuklarını mutlu etmek için mutfağa giren Hülya, beceriksizliğiyle herkesin diline düşer. Yemek yapmayı öğrenmeye çalışan Hülya, planlarındaki başarıyı elde edemez; oldukça zor zamanlar geçirir. Eline de yakıştıramayan Hülya, şeytanın bacağını kırmaya çalışır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler