MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk için açıklama yaptı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yüksek Sosyete'de Cansu karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, başrol arkadaşı Engin Öztürk için 'Engin'i tanıyordum zaten önceden çok seviyorum' dedi.

Genç ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, şu sıralar Star TV'de ilgiyle takip edilen ''Yüksek Sosyete'' dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor. Başrollerini yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile paylaşan Hazar Ergüçlü, dizideki ''Cansu'' karakteriyle izleyenlerden tam not aldı.

REYTİNGLERDEN MEMNUN

-
Hazar Ergüçlü,Cihangir sokaklarında objektijlere takılıyor. Güzel oyuncuya annesi Neşe Hanım ve babası Süleyman Bey eşlik ediyor. Ergüçlü, reytinglerden memnun olduğunu ve dizinin güzel gittiğini belirtiyor.
"ENGİN'İ SEVİYORUM"


Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, ''Yüksek Sosyete'' dizisindeki rol arkadaşı Engin Öztürk için, ''Engin'i tanıyordum zaten önceden çok seviyorum'' ifadelerini kullandı.
-YOĞUN ÇALIŞIYOR


Röportaj sırasında yoğun ve stresli bir iş programında çalışan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yüzündeki sivilceler dikkatlerden kaçmadı. Hazar Ergüçlü, ''İyi günler'' diyerek ailesiyle birlikte Cihangir sokaklarında gözlerden kayboldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler