MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde dizisi 3. bölümde neler olacak?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin üçüncü bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Geçtiğimiz Pazartesi yayınlanan "İçerde"nin ikinci bölümünde; Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir. Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal'le yüzleşecektir. Diğer taraftan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun'la ve Eylem'le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert'le, mafyanın içindeki Sarp'ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini konu edinen İçerde'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler rol alıyor. Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "İçerde", nefes kesecek yeni bölümü ile Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler