MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerem Bürsin yeni rolü için boksör oldu

Bir süredir ekranlarda gözükmeyen yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin,yeni dizisinde bir boksöre hayat verecek

Son günlerin gözde oyuncusu Kerem Bürsin,yaz ayında çekimleri başlayacak olan dizi için şimdiden özel boks dersleri alan oyuncu, vücudunu istenilen şekle soktuktan sonra tüm özgüveniyle kamera karşısındaki yerini alacak.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in boks yaparken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Yeni sezondaki dizisi için boks dersleri alan Kerem Bürsin'in sosyal medyada paylaştığı resimler hayranları tarafından çok beğenildi.

Yeni dizisinde bir boksöre hayat verecek olan Kerem Bürsin, rolü için canını dişine takıyor. Oyuncunun antrenmanlarda sert kum torbasına vurmaktan elinde yaralar oluştu. Daha önce yer aldığı dizilerde birçok kez ringe çıkan Bürsin, işi artık profesyonel bir şekilde yapıyor. Uzun süredir boks dersleri alarak hem spor yapan hem de rolüne hazırlanan yakışıklı oyuncu, antrenmanlarda canını dişine takıyor.

KEREM BURSİN KİMDİR ?

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.

Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı.Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.Kerem Bursin'in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death.2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler