MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler son bölüm izle : 86. Bölümde kalpler kırılıyor

Kırgın Çiçekler son bölüm diğer son bölümlere nazaran biraz daha dramatik. Kırgın Çiçekler son bölümündeki umut dolu anlar bir anda hayal kırıklıklarına dönüştü. İçerde son bölüm itibariyle artık arkadaşlıklar değil paranın dili konuşuyor! İçerde son bölümde, Eylül'ün "Bana para için kazık atın!" ifadesi yürek burktu

Kırgın Çiçekler son bölümde tüm dengeler değişti! Fırtınaların estiği, Kırgın Çiçekler son bölümde Sadri Bey'in torunu olarak ifade edilen Meral, gerçek torunun ortaya çıkmasıyla kalbi kırılıyor ve dengeler değişiyor. Meral'e kısmen umut veren bu durum, Meral'i epey incitti.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE

Kırgın Çiçekler son bölüm saat 20.00'de başlıyor

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE MERAL'E MACİDE ENGELİ

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta aranan torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gerçeği Kader'e nasıl söyleyeceğini kavrayamadı. Kader onu terk eden babasından nefret ediyor. Sadri, Meral'i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak istiyordu. Macide, Meral'i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlı.

Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar alırlar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye attı…

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE (85.BÖLÜM) NE OLDU?

Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral'in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmadı. Zehra, Songül ve Güney'in sınav için bıraktığı parayı harcadı. Songül çok zor durumda kaldı. Kızlar, Meral'in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırdı. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan'ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulmuştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler