MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl 4. Murat hangi kanalda yayınlanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni adıyla Muhteşem Yüzyıl 4. Murat Fox TV ekranlarında mı yayınlanacak?

Star TV ekranlarında geçen sezon yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 2. sezonunda isim ve kanal değiştiriyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosu da büyük bir değişiklik yaşayan dizide Sultan 4. Murat'ın dönemi konu edilecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ismi ise Muhteşem Yüzyıl 4. Murat olacak. Vatan yazarı Oya Doğan ise Muhteşem Yüzyıl 4. Murat dizisinin yeni sezonda Star TV ekranlarından Fox TV'ye transfer olacağını yazdı.

Tim's Production'ın yapımcılığını üstlendiği Muhteşem Yüzyıl-4. Murat dizisi için Fox TV'yle yapım şirketi arasındaki görüşmeler olumlu sürerken, dizinin Ekim 2016'da Fox TV'de yayınlanması bekleniyor.
-MUHTEŞEM YÜYIL 4. MURAT'A HANGİ YENİ OYUNCULAR KATILDI?

-

  1. sezonunda Sultan 4. Murat'ın döneminin anlatılacağı diziden geçen sezon Kadir Doğulu, Erkan Kolçak Köstendil, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda diziden ayrılmıştı.

    Yeni sezon için Metin Akdülger, Mehmet Günsür ve Farah Zeynep Abdullah'tan sonra Caner Cindoruk da katıldı.

    CANER CİNDORUK SİLAHTAR MUSTAFA PAŞA ROLÜNDE

-
Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu ve yeni sezonda 4. Murat hikayesiyle ekrana gelecek olan TIMS Productions imzalı dizinin kadrosuna, daha önce Hanımın Çiftliği, Aramızda Kalsın ve İstanbul Sokakları dizilerinde rol alan başarılı Caner Cindoruk katıldı. Cindoruk, dizide Silahtar Mustafa Paşa'ya hayat verecek.

Oyuncu kadrosu büyük oranda değişim yaşayan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda, son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'la beraber, geçen sezon Güllerin Savaşı dizisinde seyrettiğimiz Canan Ergüder de dahil oldu. Yine son olarak geçen sezon Acı Aşk dizisinde rol alan Burak Yamantürk de yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol alacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler