MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin yeni bölüm 2. Fragmanı yayınlandı : 29. Bölümde Eskişehir direnişi başlıyor!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 2. Fragmanı, 1. Fragmana nazaran daha hareketli sahneler içeriyor. Cevdet, Kütahya ve Eskişehir'e doğru yürüyen düşmana yönelik direniş başlatmak üzere. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve fragman incelemesi haberimizde.

Vatanım Sensin yeni bölüme ışık tutan 2. Fragman an itibariyle yayınlandı. Vatanım Sensin 29. Bölümünde Cevdet, Anadolu'yu daha fazla hareketlendirmeye karar verecek gibi görünüyor. Kütahya - Eskişehir yolundan işgale devam eden düşman birliklere karşı, bir direniş başlatılacak ve Anadolu direniş hareketleri daha yoğunlaşacak.

Vatanım Sensin'in 1. Fragmanında ise, Tevfik'in hain olduğu anlaşıldı. Tevfik'in gerçek bir vatan haini olduğunu artık herkes öğrendi. Gözaltında olan Tevfik, bir plan kurup, durumdan kurtarmayı başarıyor. Tevfik, kendi aleyhine olan durumu Azize'yi rehin alarak leyhine çeviriyor ve Azize'yi öldürmekle tehdit ediyor.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vasili, Paradise Lost Operasyonu'nu Cevdet'ten gizlemeye devam etti. Charles ve Vasili'nin ne maksatla iş birliği yaptığını çözmeye çalışan Cevdet, diken üstündedir. Üstelik Yörükler'e yapılan katliam, bu operasyonun sadece küçük bir adımdı. Büyük bir facia kapıdaydı!

Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva'ya atıldı. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye'nin safına çekmek için Azize'yi de dahil ettiği zekice bir plan yaptı. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildi. Katliam emrini bizzat babasının verdiğini öğrenen Leon ise, Hilal'in canıyla sınandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler