MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 29. yeni bölüm fragmanında Cevdet deşifre oluyor

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında görüldüğü kadarıyla; Cevdet yavaş yavaş deşifre olmaya başladı. Deşifre olmaya başladığını anlayan Cevdet'in, Vasili'ye tepkisi ne olacak? Tevfik'in Azize'ye bir intikam planı hazırladığı görülen Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında, rehin alma durumu yaşanıyor. İşte Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı...

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümüne ışık tutan 29. bölüm yeni fragmanında Cevdet, Vasili'ye yavaş yavaş deşifre olmaya başladı. Cevdet bu durumun farkında, yeni bölümde de bunun planlarını kurmaya başlayacak. Ayrıca dizinin yeni bölümünde bir rehine durumu yaşanacak!

Vatanım Sensin yeni bölümde Tevfik'in hain olduğu anlaşılıyor!

Tevfik'in gerçek bir vatan haini olduğunu artık herkes öğrendi. Gözaltında olan Tevfik, bir plan kurup, durumdan kurtarmayı başarıyor. Tevfik, kendi aleyhine olan durumu Azize'yi rehin alarak leyhine çeviriyor ve Azize'yi öldürmekle tehdit ediyor.

CEVDET ölümle burun buruna!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında, Vasili'nin Cevdet'e silah doğrulttuğu görülüyor. Sözkonusu durumu daha önceki bölüm incelememizde belirtmiştik. Cevdet ise Vasili'ye deşifre olduğunun farkında ve durumdan zararsız çıkmak için planlar kurmaya başlıyor.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vasili, Paradise Lost Operasyonu'nu Cevdet'ten gizlemeye devam etti. Charles ve Vasili'nin ne maksatla iş birliği yaptığını çözmeye çalışan Cevdet, diken üstündedir. Üstelik Yörükler'e yapılan katliam, bu operasyonun sadece küçük bir adımdı. Büyük bir facia kapıdaydı!

Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva'ya atıldı. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye'nin safına çekmek için Azize'yi de dahil ettiği zekice bir plan yaptı. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildi. Katliam emrini bizzat babasının verdiğini öğrenen Leon ise, Hilal'in canıyla sınandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler