MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam'a özel gösterim

Yedi Güzel Adam dizisine TRT'nin Tepebaşı binasında gala düzenlenecek.

Türkiye'de ilk defa Yedi Güzel Adam dizisinin ilk bölümü yayınından önce sinema formatında özel davetlilerinde katılacağı 18 Nisan akşamı TRT'nin Tepebaşı binasında düzenlenecek olan gala gecesinde davetlilere izletilecek.

TRT 1'in merakla beklenen ve başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Baran Akbulut, Kemal Uçar, İlker Kızmaz, Bora Cengiz, Mertcan Sevimli, Şahika Koldemir, Mert Asker, Pınar Gök, Hülya Şen, Durul Bazan ve Kenan Bal'ın paylaştıkları yapımını Pusula Film adına Ömer Can ve İlksen Fırat'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Levent Demirkale'nin oturduğu dizi 19 Nisan Cumartesi akşamı 19.55'te TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

TRT'nin Tepebaşı stüdyolarında 18 Nisan'da düzenlenecek özel gösterim gala gecesi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ve oyuncuların da katılımıyla gerçekleşecek. Özel Gecede Yedi Güzel Adam'ın ilk bölümünün 25 dakika olarak sinema filmi formatında gösterimi yapılacak.
Yedi Güzel Adam ilk bölümüyle 19 Nisan Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler