MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete ekranlara ne zaman dönüyor?

Star TV ekranlarında ilk bölümünden bu yana sevilerek takip edilen dizi Yüksek Sosyete'nin gelecek bölümü büyük merak konusu oldu. İlgiyle takip edilen dizinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Peki Yüksek Sosyete dizisinin son bölümünde neler oldu? İşte fragman ve ayrıntılar...

Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde yer aldığı dizi Yüksek Sosyete, hayranlarına bir haftalık ara vermişti. Peki dizinin 3. son bölümünde neler yaşandı? 4. yeni bölümü ne zaman izleyiciyle buluşacak?

Yüksek Sosyete dizisi Star Tv ekranlarında her Perşembe akşamı saat 20:00 yayınlanmaktadır. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümü 14 Temmuz 2016 tarihinde ekranlarda gelecek...

YÜKSEK SOSYET 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu işine son verilen Cansu, Oliva'yadan ayrılır. Ama Cansu'nun suya düşen yeni hayat planından vazgeçmek gibi bir niyeti yoktur. Kerem ise hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i beklenmedik bir isim bir araya getirir.

Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Işıl; böylece Süreyya'yla arasındaki tansiyonu iyice yükseltmiş olur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler