MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 2. bölüm izleyenleriyle buluştu

Show Tv'nin yeni dizisi Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İlgi gören Acil Aşk Aranıyor 2. bölümde romantik anların yaşandığı kostüm balosu Sinan ve Nisan için yarıda kesildi.

İzleyicileri hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek dizi Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle 22 Mart Pazar akşamı kaldığı yerden devam etti. Oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) gibi isimlerin bulunduğu Acil Aşk Aranıyor dizisinin 2. bölümünde izleyenlerine hem keyifli hem heyecanlı anlar yaşattı.

Uçurum ve Diğer Yarım dizisinde rol alan Alican Albayrak 2. bölümden itibaren diziye katıldı. Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle izleyenlerinde tam not almayı başardı.

ACİL AŞK ARANIYOR 2. BÖLÜM ÖZETİ

Eğlenceli ve oldukça romantik geçen kostüm balosu Sinan ve Nisan için yarım kaldı. Acil Aşk Aranıyor son bölümde Nisan, Sinan'dan kaçmaya başladı ve kimliğinin ortaya çıkmaması için elinden geleni yaptı fakat işler, ani bir sürpriz sonucu beklenmedik bir hal aldı.

Berzan, balo sırasında Ayla'nın kostümün mahvolmasına neden olan kazayı telafi edeyim derken, ikilinin arası yeniden gerildi.

KIZLAR VE ERKEKLER İDDİAYA GİRDİ

Hastaneye gelen oldukça garip bir vaka tüm hastane ekibini şaşkınlık içinde bıraktı. Kaza sonucu birbirine yapıştırıcıyla yapışan genç bir çift, hastanede bile hiç durmadan kavga ediyordu. Acil Aşk Aranıyor 2. bölümde çiftin bu halleri Nisan ve Sinan'ın kadın-erkek ilişkileri üzerinden taraf olmalarına neden oldu. İkisinin bu inatlaşmasına Ayla ve Berzan da katılınca kızlar ve erkekler birbirleriyle iddiaya girdi...

ACİL AŞK ARANIYOR DİZİSİNİN KONUSU

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler