MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 20. bölümüyle yeni sezona başladı

Fox ekranlarının romantik komedi dizisi Aşk Yeniden yeni sezona 20. bölümüyle iddialı bir dönüş yaptı. Merakta bırakan sezon finali ardından merakla beklenen Aşk Yeniden'in ekrana gelen son bölümünde Fatih ve Zeynep sade bir nikahla gizlice evlenmeye karar verdi.

Geçtiğimiz sezonda Fox ekranlarında fırtınalar estiren Aşk Yeniden ikinci sezonuyla izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz şubat ayında başlayan ve haziran ayında sezon finali yapan Aşk Yeniden 20. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Renkli senaryosu, güçlü kadrosu ve eğlenceli sahneleriyle dizi severlerin gönlünde taht kuran Aşk Yeniden yeni sezon ilk bölümünde; Fatih ve Zeynep daha fazla aksiyon istemedikleri için sade bir nikahla gizlice evlenmeye karar verdi. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Aşk Yeniden 20. bölümü ile 15 Eylül'de Fox Tv ekranlarındaydı.

AŞK YENİDEN 20. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini ve senaristliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, Aşk Yeniden yeni sezon ilk bölümünde ;Fatih düşmek üzere olan uçağı sağ salim indirmeyi başarır ancak Zeynep'le ikisinin yurtdışında evlenme hayalleri suya düşmüştü. Mecburen eve geri dönen Fatih ve Zeynep daha fazla aksiyon istemedikleri için sade bir nikahla gizlice evlenmeye karar verdiler. Kardeşleri ve arkadaşları da onları destekler ve malikanenin boş olduğu bir akşam sade bir nikah organizasyonu düzenlediler. Fakat ailelerine yalan söyleyerek mutlu bir yuva kuramayacaklarına inanan Zeynep, Aşk Yeniden 20. bölümünde son anda nikahtan vazgeçti ve Fatih'i herkese gerçeği anlatmak konusunda ikna etmeye çalıştı. Bu konuda Zeynep'le aynı fikirde olmayan Fatih, Zeynep'i fikrinden caydırabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler