MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bana Baba Dedi ile ilgili şok karar

TV8 ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Bana Baba Dedi ile ilgili sürpriz karar geldi. Tv 8 ekranlarının yeni dizilerinden Bana Baba Dedi yaz aylarında da ekrana gelecek.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Bana Baba Dedi ilk 4 bölümü ile izleyicilerinden tam not almayı başardı. Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelmeye başlayan yapım, yaz aylarında da yayınlanmaya devam edecek. Başrollerini Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı Bana Baba Dedi iki kardeş ve karşı komşularının bir bebek bulması ile gelişen olayları konu alıyor.

Maral dizisini yaz boyunca yayınlamaya devam edecek olan TV 8'in bu hamleleriyle başarılı olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu.
Öte yandan Bana Baba Dedi'nin 5. bölümü bir hafta gecikmeli yayınlanacak. Oğuzhan Koç'un müzik çalışmaları nedeniyle çekimlerine ara verilen setin çalışmaları bir kaç gün sonra tekrar başlayacak. Bana Baba Dedi'nin 5. bölümü 15 Mayıs Cuma yayınlanacak.

BANA BABA DEDİ KONUSU

Kaan, garsonluk yaparak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan müzik sevdalısı bir gençtir. En yakın arkadaşı Cüneyt, babasını, alt katlarındaki daireyi Kaan'a kiralamaya ikna etmişti. Yediği içtiği ayrı gitmeyen bu iki arkadaşın hayatı, Kaan'ın ağabeyi Bora'nın eve yerleşmesiyle karıştı. Ancak yıllar önce başından talihsiz bir evlilik geçen Kaan'ın hayatını altüst eden sürpriz, kapının önüne bırakılan bir pusetin içindeydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler