MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit için şok sözler: Çöpten çıkardım

Burak Özçivit'i keşfeden isim Ünlü organizatör Erkan Özerman, yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Burak Özçivit'i vefasızlıkla suçlayan Özerman, ünlü oyuncunun fotoğrafını çöpten çıkarttıp meşhur ettiğini ifade etti.

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Brüksel'de ulusal anlamda bir Türk markasını Avrupa Birliği'ne kabul ettirmenin mutluluğu içinde olan Erkan Özerman, Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ'u anlattı. Tolgahan Sayışman'dan Burak Özçivit'e, Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kıvanç Tatlıtuğ'a pek çok ismi ekranlarla buluşturarak ünlü yapan Ünlü organizatör Erkan Özerman, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in keşfedilişini anlatan ünlü organizatör, ünlü oyuncuyu vefasızlıkla suçladı.

Sadece bir teşekkür beklediğini ifade eden Erkan Özerman, Burak Özçivit'e şu sözlerle sitem etti: "Burak Özçivit, bir fotoğrafçı stüdyosunda ofis boyluk yapıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle çağırdım. Yarışmaya aldım ve elemeler sırasında yurtdışına gittim. Döndüğümde elemeler için seçilen fotoğraflar arasında onunkini göremedim, çöpe atmışlar. Çöplüğe atılan fotoğraflar arasından Burak Özçivit'inkini bulup çıkarttım. Bakın şimdi nerelerde. Beni asıl üzen şey, Burak bu olayı anlatırken "Organizatör, fotoğrafımı çöpten çıkartarak elemelere girmemi sağladı." demesidir. ."Buralara gelmemi sağlayan Erkan Özerman'a teşekkür ederim" demek bu kadar mı zor!"

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan yakışıklı oyuncu, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan Burak Özçivit, dizilerdeki çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler