MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burcu Esmersoy'un şantaj davasında ilk duruşma yapıldı

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden 'Elimde müstehcen video görüntülerin var. Akıllı' ol diyerek Burcu Esmersoy'a şantaj yapan Saynur O. açılan dava kapsamında mahkemede ifade verdi. Üniversite öğrencisi genç kız suçsuz olduğunu ileri sürerek bir arkadaşının adını verdi. Mahkeme de davayı ileri bir tarihe erteledi.

Mart ayında Burcu Esmersoy'a sosyal medya üzerinden şantaj yaptığı ileri sürülen üniversite öğrencisi Saynur O. ünlü modelin şikayetçi olmasıyla yakalanmıştı. İlk ifadesinde suçlamaları reddeden genç kız olayın araştırılması üzerine suçlu bulunmuş ve hakkında dava açılmıştı. Dün görülen davada Saynur O. itiraf açıklamasında bulundu.

19 yaşındaki üniversiteli genç kız 'Sosyal medyada beni taklit eden bir arkadaşım var. Profilinde benim fotoğraflarımı yayımlıyor. Burcu'ya şantaj yapan ben değilim. S.K. isimli kişinin bilgilerini ve aldığım ekran görüntülerini delil olarak sunacağım. Beraatımı talep ediyorum' dedi. Mahkeme de bu sözleri göz önünde bulundurarak davanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler