MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ece Erken'den gözyaşlarına boğacak mektup

Ece Erken'den 11 yaş küçük eşi Serkan Uçar'ın boşanma davasından sonra duygularını bir mektupla paylaştı. Ece Erken'in mektubunu köşe yazarı arkadaşı Ayşe Aral paylaştı.

Son zamanlardan özel hayatıyla gündemde olan Ece Erken, içini yazarak döktü. Ece Erken, eşi serkan Uçar'ın tehdit mesajları gönderdiği gerekçesiyle mahkeme tarafından 3 ay süreyle eşine yaklaşmamasına karar verilmesinin ardından ve evliliği boyunca hissettiklerini bir mektupla paylaştı.Ece Erken'in duygusal mektubunu köşe yazarı Ayşe Aral paylaştı. Ünlü köşe yazarı, EceErken'e mektubu bir yakın arkadaşı olarak "terapi" amacıyla yazmasını tavsiye ettiğini, fakat daha sonra yayınlama kararı aldığını açıkladı.

"KAÇ DEFA AYNI HATAYA DÜŞTÜM"

İşte o mektup:"Ayşe'm...Oğluşu uyuttum, evin sessizliğinde yazıyorum. Bazen sanki damarlarım çekiliyor gibi oluyor.Hani biri sanki onları alıp büzüştürüyor içimden... Yani öylesine canım yanıyor ki bunu anlatmak çok zor.aha üç aylık anayım ben. Analığımın, kadın olmanın en büyük hediyesinin keyfini yaşayamıyorum bile. Hatalıyım! Hatam saf olmak, sevgiye bu kadar çabuk kapılmak. Kötülük ne bilmemek. Her şeye her zaman he demek. Başkaldırmayı bilmemek! Hayatta herkese çok şans vermek. Herkesin, her şeyin bir gün değişeceğine inanmak en büyük saflığım belki de. Ben bu konularda kaç defa aynı hatalara düştüm...

"BABASINI GÖRMEYECEK DİYE HER GÜN AĞLIYORUM"

Yumuşak olduğum için mi geliyor her şey hep benim başıma? Bu derece iyi niyetli olmayı artık bırakabilecek miyim bilemiyorum. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi çarpıyor her gün. Bu seferki mutluluktan değil ama. Hastalanmaktan korkuyorum. Daha üç aylık bebeğim var ya... Basın, medya üzerimden inmiyor maalesef. Nasıl yorgunum nasıl anlatamam. Sen biliyorsun. Gözyaşlarım dinmiyor. 24 saat mi ağlanır? Sanki önüme çuvallarca soğan koymuşlar, sürekli kesiyorum, sürekli doğruyorum. O derece yani. Asla ve asla yalan söylemedim. Sana soruyorum, söyledim mi Ayşe... Sen söyle, hatta azını söylemedim mi. Şiddet ya, nasıl dayanabilirdim ki? Kim, hangi kadın dayanabilir ki? Dövmek, dövülmek nasıl bir şey? Kadınım, anayım, hem de yeni ana... Ne olur artık beni herkes rahat bıraksın biraz. Oğlum, babasını her gün görmeden büyüyecek diye ağlıyorum ben. Hasta ruhlu muyum ki bunları kendime ve başkalarına yaşatıyorum? Hele ki benim gibi sessiz bir kadın? Ben istemem mi evladımızla mutlu, huzurlu bir yuva? Ben de kadınım, anayım... Daha fazla da yazamayacağım... Herkes biraz saygı duyup bizi rahat bıraksın... Valla iyi geldi yazmak..."

ECE ERKEN HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

Ece Erken'den boşanmak için dava açan Serkan Uçar'ın mahkemeye sunduğu dilekçede ilginç iddialara yer verirken, oğlu Eymen'in velayetini istedi. Ece Erken'in kendisiyle çocuk için evlendiğini dile getiren Serkan Uçar, oğlunun 6 yaşından sonra velayetinin kendisine verilmesini istedi. Ece Erken tarafından "Ergen" diye aşağıllandığını dile getiren eş, Kişilik haklarının saldırıya uğradığını iddia eden Serkan Uçar, 1 liralık manevi tazminata hükmedilmesini de istedi.

"DUYGUSAL BASKI UYGULUYORDU"

Ece Ergen'in psikolojik şiddet iddiaların karşılık Avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açan Serkan Uçar da oldukça şaşırtıcı iddialarda bulundu. İddialara göre; Ece Erken, eşine sürekli yüksek bir yaşam sunması için duygusal baskı uyguluyordu Serkan Uçar, eşine ve oğluna sadakati nedeniyle yaşananları sineye çekiyordu. Oğlu Eymen'i kayınvalidesi ve kayınpederine göstermeyen sunucu, son iki aydır da eşine karşı tutarsız davranışlar sergiliyordu.

"ÇOCUK YAPMAK İÇİN EVLENDİM"

Serkan Uçar'ın iddialarından en ilginci ise; Ece Erken'în aynı evde bulunmalarına rağmen, eşiyle cep telefonundan iletişim kurmasıydı. Eşe göre Ece Erken cep telefonu mesajlarıyla bir "senaryo" oluşturdu. Eşinin tutarsızlığına bir anlam veremeyen Serkan Uçar, onun gerçek niyetini İstanbul Aile Mahkemesi'nin verdiği koruma kararıyla anlayabildi. Ece Erken'in "Ben çocuk yapmak için evlendim. Şimdilerde millet evleniyor boşanıyor. Artık bunlar çok kolay. Ben de bir kez evlendim boşandım. Çocuk yapmak çok ciddi bir iş. Evlenmeden önce annem ve babam o kadar çok torun istiyorlardı ki "Git sperm bankasından alıp yap" bile dediler. Çocuk için evlendik" şeklinde açıklamaları olduğunu dile getirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler