MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eve Dönüş 18. bölümüyle nefes kesti

ATV'nin beğenilen dizisi Eve Dönüş 18. bölüm ile yeni gününde seyircisiyle buluştu. Yusuf öğrendiği gerçekle şok oldu! Heyecan yüklü Eve Dönüş son bölümünde yaşananlar haberimizde!

Eve Dönüş 18. bölüm heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti. ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan Eve Dönüş dizisinde Yusuf öğrendikleri karşısında adeta şok oldu. Öte yandan Canan Kürşat'ın gidişiyle sarsılırken, bu kez Leyla ise Elif'i Canan'dan uzaklaştırmak için çalışmalarına başladı. Başrollerini Cansen Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem ve Merve Oflaz'ın paylaştığı Eve Dönüş 18. bölüm ile ATV'de izleyicilerle buluşmaya devam etti.

Eve Dönüş 18. Bölüm Özeti

Kızının velayetini almak isteyen Leyla (Pınar), Elif'in babasıyla kalmak istemesiyle yıkıldı. Leyla'nın artık daha fazla dayanacak gücü kalmadı. Yusuf'a, Pınar olduğunu söyledi. Yusuf şok oldu, Leyla'yı terk edip annesinin yanına gitti. Kızından asla vazgeçmeyen Leyla, bu defa Elif'i kaçırdı. Canan'ın babasına zarar vermesinden korkan Elif, Leyla'yı yarı yolda bıraktı. Bir kere daha Elif'i kaybetmeye dayanamayan Leyla'ya yaşamak güç geldi. Mahkeme'nin tayin ettiği bilirkişiler Elif'i gözlemlemek üzere konağa geldiler. Canan'ın tehditleriyle evdeki çalışanlar Elif'in evde mutlu olduğunu söylediler. Bilirkişinin raporunda mahkemenin seyrini değiştirebilecek Meryem'in ifadesi eksikti. Leyla ve Yusuf Meryem'in desteğiyle davayı alacaklarına dair ümitlendiler... Eve Dönüş 18. bölümde bilmedikleri bir şey vardı. Canan, Meryem'i tarafına çekmek için onlardan hızlı davrandı. Yaptırdığı test sonuçlarından Canan'ın kendisini ilaç vererek zehirlediğini öğrenen Kürşat, Canan'ı terk etti. Leyla ise, Elif'in geleceği için Canan'dan sonsuza dek kurtulmaya karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler