MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fear The Walking Dead yeni sezon fragmanı yayınlandı

Fear The Walking Dead 1. sezon fragmanı izleyicileriyle buluştu. The Walking Dead'ın devamı olarak görülen Fear The Walking Dead yeni sezon fragmanı ve yeni bölümde yaşanaklara dair tüyolar Mynet'te!

Milyonları ekran başına kitlemeyi başaran The Walking Dead'ın devamı Fear The Walking Dead 1. sezon fragmanı izleyicileriyle buluştu. AMC'nin fırtınalar koparan yeni dizisi olan Fear The Walking Dead yeni fragmanı, The Walking Dead fenomenlerini heyecanlandırdı. Orijinal dizinin yaratıcıları Dave Erickson ve Robert Kirkman'ın imzasını taşıyan Fear The Walking Dead'in kadrosunda Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Elizabeth Rodriguez, Rubén Blades gibi pek çok isim bulunuyor.

FEAR THE WALKİNG DEAD YENİ SEZON'DAN İPUÇLARI

The Walking Dead'te sezonlardır izlediğimiz zombi istilasının başlangıç günlerine, virüsün ortaya çıkış zamanlarına odaklanacak olan Fear The Walking Dead fragmanı Los Angeles'ta geçen sahneleri ekrana taşıyor. 30 saniyelik Fear The Walking Dead 1. sezon fragmanında, Frank Dillane tarafından canlandırılan Nick karakterinin çılgınlar gibi koştuğunu, daha doğrusu büyük ihtimal bilinmeyen bir şeyden kaçıyor. Birinci sezonu henüz başlamadan ikinci sezon onayını kapan Fear The Walking Dead 6 bölümden oluşuyor. Fear The Walking Dead yeni fragmanıyla izleyicilerini daha da heyecanlandıran dizinini ilk sezonu Ağustos ayında yayınlanmaya başlanacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler