MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 46. bölümünde Mustafa ölümün eşiğine geldi

Aksiyon dozu yüksek dizi Filinta 46. bölümünde izleyiciler sürpriz sahnelere tanık oldu. Filinta son bölümünde silahların gölgesinde Sultan'ın çaresizliği gözler önüne serilirken, Filinta Mustafa'nın ölümle yaşam arasındakki savaşı nefes kesti.

TRT 1'de bu akşam Filinta zamanı! Sevilen dizi Filinta 46. bölüm ile izleyenlerinin karşısında olmaya devam etti. İstanbul'da işler karıştı. Silahların gölgesinde Sultan çaresiz durumda kaldı. Diğer yandan Filinta Mustafa'da oldukça zor bir durumda... Sarayda taht oyunları bu bölümde tüm hızıyla sürerken, olayların nasıl neticeleneceği ise merak ediliyordu. Başrollerinde, Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Asena Tuğal, Ebubekir Öztürk, Engin Yüksel, Nurşim Demir, Gülşah Şahin, Muhammet Emre Kaya, Selin Deveci, Uğur Yıldıran, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Uğur Taşdemir, Naşit Özcan, Ufuk Kaplan, Duru Alkış, Hakan Kurtaş, Demet Tuncer, Alper Yakıcı, Ali Çelik, Umay Anadolu Kaboğlu, Berk Güneşberk, İnci Şen, Uğur Uludağ'ın yer aldığı Filinta 46. bölüm ile 12 Şubat Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

Filinta 46. Bölüm Özeti

Sarayda taht oyunları tüm hızıyla devam etti. Filinta Mustafa'nın ölümle yaşam arasındaki mücadelesi tüm hızıyla devam ederken, sarayda ise Padişah'ı tahttan indirmek için darbecilerin mücadelesi devam etti. Darbeciler tarafından vurulan Mustafa'nın yaşam savaşını kazanıp kazanamayacağı merak konusu. Filinta 46. bölümde Bıçak Ali ve Ruhi Paşa, Padişah'ın ve Mustafa'nın durumunun şaşkınlığı içindeyken onları daha da zorlayacak ve sinirlerini allak bullak edecek bir olayın tam ortasına düşeceklerdi. Ruhi Paşa ile Bıçak Ali, artık apayrı yerlerde ve onları mutsuz eden büyük bir çıkmazın içine düştüler. Silahların gölgesinde bir Sultanın çaresizliği gözler önüne serildi. Gerçek vatanseverler ve hainler gün yüzüne çıktı... Padişah ve Nur Sultan bu kötü günleri atlatabilecek mi yoksa artık sonları mı geldi?Mustafa'ya aşık iki kadın Leyla ile Farah'ın onun vurulduğunu öğrenmelerinin ardından duygularıyla imtihanları onları nasıl bir iç hesaplaşmaya sürükledi? Bu iki kadından hangisi daha çok Mustafa'ya aşık? Taht oyunlarının kukla Padişah adayı Şehzade Murat'ın korkularının artık akıl sınırlarını iyice zorlayacak acınası durumu ve Meşrutiyet yanlısı Paşaların hadlerini bilmez oyunları bu haftanın önemli konuları arasında… Memleketin akıbetinde kendi aralarında mutabık bile olamadıkları fikir bölünmeleri acaba diğer ülkelere hangi kapıları açtı? Efsane geri döndü edasıyla kaçışına son vererek Selanik'ten İstanbul'a geri dönen Yüce Efendi Miloş ve barış imzalayarak şimdilik kendi yanına çektiğini düşündüğü Efendi Cemil zafer nidalarına hangi konuları ele alarak başladı? Padişah ve Nur Sultan'ın Osmanlı'nın akıbetinin zor olduğu ve güvenliğin sağlanamadığı bu günlerde, Saray eşrafından sürpriz bir isim intikam için Şehri İstanbul'a geldi. Ve hainlerin ikisinin hesabını kendi kanlarıyla ödetti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler