MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fox Tv canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırladı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayınla Fox Tv ekranlarına geldi. Genel seçimler öncesi parti liderlerinin ağırlandığı Liderler Fox'ta programında bu kez Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmalarına açıklık getirdi

Liderler FOX'ta2 nın bu haftaki konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya merak edilenleri sordu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yanıtladı. Fox Tv'de canlı yayınla ekrana gelen Liderler Fox'ta programı genel seçimin nabzını tutmaya devam etti.

Genel seçimler geldi çattı. Partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. Liderler vaatlerini anlatıyor, seçilirlerse neler yapacaklarını, seçim beyannamelerini açıklıyor. Dün akşam FOX TV'nin sevilerek, milyonlar tarafından izlenen programının 2. konuğu Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Dün akşam ekrana gelen programda Kemal Kılıçdaroğlu seçilirse neler değiştireceklerini, nasıl bir Türkiye yaratacaklarını anlattı.

FATİH PORTAKAL VE İSMAİL KÜÇÜKKAYA BİRLİKTE SUNACAK

"Liderler FOX'ta" programı'nın bu haftaki konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Fox Tv Haber sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, Fox Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt ve Ankara Haber Müdürü Tülay Öçten'in seçimler ile ilgili sorularına açıklık getirdi.

2015 Genel Seçim öncesinde parti liderlerine kendilerini ifade etme imkanı sağlayan Liderler Fox'ta yeni bölümü dün akşam saat 23.45'te ekranlara geldi.

Fox TV'de yayınlanan "Liderler Fox'ta" programında soruları yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun değindiği başlıkların bir kısmı şöyle:

ONLARA KURS AÇACAĞIM

11 milyon emeklimiz var. 8 milyonu bin liranın altında alıyor. 300 lira alan var, 400 lira alan var. Biz Ramazan bayramı ve Kurban bayramında emekliye ikramiye vereceğiz. Bir zam yapma gibi bir durum yok. Bir yasayı değiştireceğiz, ilk 6 ay içinde yerine getireceğiz. İlk iki kanundan biri olacak. Bu üç maddelik kanun. Nereden karşılayacağız, bütçeden. Zaten var bu para. Hükümetin yetkisi var mı var. Yetkiyi kullanacağız, maaş vereceğiz. Asgari ücrette beni gidiyor işadamlarına şikayet ediyor. Ben onlara kurs açacağım, devlet nasıl yönetilir diye. Biz kesinlikle iş veren üzerine ek yük getirmek istemiyoruz. Rekabet etmesini, daha fazla üretmesini istiyoruz. Altyapılarını hazırladık, kimse merak etmesin. Kendisi bile söylüyor, '3 yıldır ekonomi patinaj yapıyor' diyor. Niye patinaj yapıyor.

TAKDİR YETKİLERİ YOK

Sosyal sigortalar Kurumu batmaz. Bir kamu kurumu. Maliye Bakanlığı battı diyor muyuz açık verdiği zaman? Sosyal Sigortalar Kurumu'nun Bağkur'un, Emekli Sandığı'nın, üçünün de açığı var. Niye hükümet geldi 65'e çıkardı emeklilik yaşını, çıkarmasaydı. Genel müdürlerin de takdir yetkileri yok. 'Bu benim akrabam hemen emekli edeyim', 'şu benim düşmanım emekli etmeyeyim, 'şunun aylığını keseyim...' Aylıklara Bakanlar Kurulu karar verir.

DİYANET'İN KAPATILMASI DOĞRU DEĞİL

Dini siyasette araç olarak kullanan insanların inancından şüphe ederim, nokta. Benimle Allah arasındaki ilişkiye onun girmesinin ne hakkı var. İmam hatipler kapatılmayacak. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapatılması doğru değil. Ama oranın bütün inançları karşılayacak bir yapıya ihtiyacı var

Vitrin


En Çok Aranan Haberler