MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları'nın Savaş'ı Berk Atan'a bomba sözler

Güneşin Kızları dizisinin kısa sürede fenomen haline gelen oyuncusu Berk Atan, sosyal medyayıda sallamaya başladı. Güneşin Kızları dizisindek yakışıklılığı ve performansıyla dikkat çeken Berk Atan "Allah Berk Atan'ı sırf biz kadınların gözü doysun diye yarattı!" gibi pek çok yorumla anılıyor.

Kanal D ekranlarının konusuyla dikkat çeken dizisi Güneşin Kızları, oyuncularıyla da adından söz ettiriyor. Özellikle Güneşin Kızları'nda Savaş karakterine hayat veren Berk Atan, dizinin en çok konuşulan isimlerinden biri. Öyle ki Güneşin Kızları'nın ekrana geldiği her bölümün arından Berk Atan'la ilgili sosyal medyada yorum yağıyor. Berk Atan'ın canlandırdığı Savaş karakteri ile Burcu Özbek'in canlandırdığı Nazlı karakteri birbirine çok yakıştırılıyor.

ALLAH KADINLARIN GÖZÜ DOYSUN DİYE YARATTI

Başrollerini; Emre Kınay, Evrim Alasya, Teoman Kumbaracıbaşı, Berk Atan ve Burcu Özbek'in paylaştığı Güneşin Kızları, kıza sürede yaz aylarının en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Güneşin Kızları'nın bu başarısında genç oyuncuların da etkisi büyük. Özellikle Berk Atan ve Burcu Özbek hakkında sosyal medyada yoğum yağıyor. Berk Atan hakkında yapılan yorumlardan en ilginci ise "Allah Berk Atan'ı sırf biz kadınların gözü doysun diye yarattı!" şeklindeki tweet oldu.

GÜNEŞİN KIZLARI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanına bakılırsa; Haluk iyice köşeye sıkışacak. Bir yandan Savaş, Nazlı'nın yardımıyla gerçeklere adım adım yaklaşırken, diğer yandan Ali herkesin içinde annesini döven kişinin Haluk olduğunu haykıracak. Güneşin Kızları 5. bölümünde; sevdiği adam ile duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran Güneş, nasıl bir karar verecek? Bir önceki bölümde Savaş ile arası gergin olan Nazlı ise dizinin yeni bölümünde Savaş'ın kız arkadaşının mektubunu okuyunca, bir şifre çözecek ve bu şifre ikilinin gerçeklerle yüzleşmesini kolaylaştıracak. Güneşin Kızları yeni bölümüne damga vuracak bir diğer sahne ise Selin'in Ali'ye sırtındaki izleri sorduğu anlar olacak. Bu anlarda Ali, içindeki duygulara yenik düşecek ve Selin'i dudağından öpecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler