MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hükümet Kadın 2 Show Tv'de sinemaseverlerle buluştu

Yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı Hükümet Kadın 2 ekranlardan izleyiciyle buluştu. İlk filmde yaşananların 7 yıl öncesine giden 2013 yapımı Hükümet Kadın 2, 20 Ocak'ta Show Tv'de sinemaseverlerle buluştu.

HÜKÜMET KADIN 2 KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

8 Kasım 2013 tarihinde vizyona giren Hükümet Kadın 2 Show Tv'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı, Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Ercan Kesal, Mahir İpek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Dilek Yorulmaz ve Bülent Çolak'ın ve daha pek çok ismin oyunculuğunu üstlendiği komedi filmi Hükümet Kadın 2 ilk filmde yaşananların 7 yıl öncesine uzanıyor.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı Hükümet Kadın filminde, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat'ın hikayesini anlatılmıştı. Devam filminde Güneydoğu'da ilk kadın belediye başkanı Demet Akbağ'ın canlandırdığı Xade'nin daha başkan olarak seçilmediği dönem anlatılıyor.

FİLMİN KONUSU

Hükümet Kadın 2'de ilk filmde yaşananların 7 yıl öncesine gidiyor; Xate ve kocası Aziz Veysel'in Faruk ile olan azılı mücadelesine tanık oluyoruz. Xate'in Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk'un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel'i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk'u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren 'erken seçim' kararıdır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler