MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı son bölümde beyefendinin sonu

Karadayı 19. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlunun başrollerini paylaştığı Karadayı son bölümde Mehmet Saim'in Feride'ye zarar vermesinden endişelenen Mahir, Mehmet Saim tutuklanıp hapse atılıncaya kadar teslim olmamakta kararlıydı.

Atv ekranlarının sevilen dizisi Karadayı son bölümü nefesleri kesti. Karadayı'nın son bölümünde izleyiciler her zaman olduğı gibi yeni gelişmelere sahne olurken ekran başından ayrılamadı. Heyecanlı gelişmelerin eksik olmadığı dizinin bu bölümünde hakkında tutuklama kararı çıkan Mehmet Saim kaçma planları yaptı. Mahir ise Feride'nin gizlediği şeyi öğrenmeye çalıştı. Soluksuz bir bölümle ekrana gelen Karadayı 109. bölümü dün akşam saat 20.00'de Atv ekranlarına geldi.

KARADAYI 109. BÖLÜMDE MAHİR GERÇEKLERİN PEŞİNDE

Mehmet Saim'in Feride'ye zarar vermesinden endişelenen Mahir, Mehmet Saim tutuklanıp hapse atılıncaya kadar teslim olmayacaktı. Bir gölge gibi Feride'yi izleyip onu koruyacaktı. Bu sırada Feride'nin kendisinden bir şeyler sakladığını da düşünmekteydi. Feride'ye sordu ama istediği cevabı bir türlü alamadı. Ferideise hala hamile olduğunu Mahir'den saklamaktaydı. Suna'nın ağzından kaçırdıkları Yasin'in de şüphelenmesine neden olmuştu. Mahir Suna'yı konuşturabildi mi? Suna Feride'nin hala hamile olduğunu Mahir'e söyleyecek miydi? Başsavcı elindeki delilleri büyük bir gizlilikle parmak izi tespitine gönderdi. Başsavcı aynı gizlilikle Ankara'ya gider ve gerekli işlemlerin yapılmasını sağladı.

MEHMET SAİM KÖŞEYE SIKIŞTI

Karadayı yeni bölümünde Mehmet Saim için rüzgar tersten esmeye başlamıştı. Hakkında tutuklama kararının çıktığını duyan Mehmet Saim şoke oldu. Polisler kapısına dayanmak üzerdir. Kaçmaya karar verdi ancak aynı anda eve gelen Feride ile yüzleşti. Feride babasının kaçmasına müsaade etti mi? Orhan, Nilay'ın kaçırıldığını öğrendiği anda Seyis'in kapısına dayandı. Seyis'e hesap sorarken işlerin hiç de düşündüğü gibi olmadığını anladı. Bu sırada Turgut mıntıkaları ele geçirmek için Dalyan üzerinden gözdağı vermek istemekteydi. Karadayı son bölümde Dalyan'ı büyük bir tehlike beklemekteydi. Orhan, Dalyan'ı kurtarmayı başarabilecek miydi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler