MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı 99. bölüm Atv'de ekrana geldi

Karadayı son bölümüyle 23 Şubat Pazartesi akşamı izleyicileriyle buluştu. Başrollerini Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalioğlu'nun paylaştığı Karadayı, 99. bölümüyle yine ekrana kitledi. Feride ve Belgin mahkemede karşı karşıya geldi!

Ay Yapım tarafından çekilen; Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı Karadayı 99. bölümüyle sevenleriyle buluşmaya devam etti. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Karadayı son bölümü her zaman olduğu gibi yürekleri ağızlara getirdi. İzleyici yaşanan gelişmeler karşısında koltuklarından ayrılamadılar. Merakla beklenen Karadayı dizisinin bu bölümünde Belgin ve Feride mahkeme salonunda karşı karşıya kaldılar. Bu iki zıt ismin karşılaşması ise merak uyandırdı. Atv'nin heyecan dolu dizisiKaradayı 99. bölümüyle 23 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi.

KARADAYI DİZİSİNİN 99. BÖLÜM ÖZETİ

Seyis ve Sosyete Nail'in başına gelenleri gördü. Bu yaşananlar karşısında ikili Mahir'le başa çıkamayacaklarının farkına vardılar. Mehmet Saim, Mahir'in kendisinin peşinde olduğunu ve çemberin giderek daraldığını öğrendi.

Bunlar olurken İlknur Seyis'le evlenmeye karar verdiğini babasına itiraf etti. Karadayı son bölümde Nazif'ten kesin dille bir ret cevanı alan İlknur, babasını ikna edemeyeceğini anladı. Son çare olarak da eşyalarını toplayıp evi terk etti. Seyis'in evine giden İlknur'u burada büyük bir sürprizle karşılaştı.

FERİDE VE BELGİN KARŞILAŞTI

Mahir Feride'nin gazeteci tarafından tehdit edildiğini öğrendi. Feride ile birlikte Tarık'la buluşmaya gitti. Amacı adamı konuşturup, bu işi yaptıranları öğrenmek ve fotoğrafları almaktı. Belgin ve Feride mahkemede karşı karşıyaydı. Birbirlerinden hiç haz etmeyen Feride ve Belgin restleşmesinin sonucu Karadayı 99. bölümde belli oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler