MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 6. bölümde bileklik kriz çıkardı

Renkli yaz dizisi Kiralık Aşk son bölümü izleyicilerinin karşısına 24 Temmuz Cuma akşamı çıktı. İlgiyle izlenen Kiralık Aşk 6. bölümde Sinan'ın elineki bileklik Ömer'in kıskançlık krizi geçirmesine neden oldu.

KİRALIK AŞK 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star TV ekranlarının kısa sürede ciddi bir başarı elde eden dizisi Kiralık Aşk son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Dizinin bu bölümünde Defne ve Ömer arasındaki yakınlaşma devam ederken, kıskançlık rüzgarı esti. Yayınlandığı ilk günden bu yana gönüllerde taht kurmayı başaran Kiralık Aşk 6. bölümünde Ömer'i bekleyen bir de kötü sürpriz yaşadı! Başrollerini; Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk'ün paylaştığı Kiralık Aşk 6. bölümü sürpriz gelişmeleriyle 24 Temmuz Cuma akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Yayınlandığı günden bu yana reytingleri zorlayan Kiralık Aşk son bölümünde; Sinan'ın taktığı bileklik Ömer'i kıskançlık krizine soktu. Defne ile Sinan'ın yakınlaşmasından rahatsız olan, Ömer onları köşe bucak izledi. Defne ile Sinan arasındaki yakınlaşmaya çıldıran Ömer'i kötü bir sürpriz yaşadı. Kiralık Aşk 6. bölümünde tesadüfler de Ömer'e düşüncelerinde haklı olduğunu düşündürdü. İkili her bir araya geldiklerinde Ömer kıskançlık krizlerine girmesine sebep olan tablo ile karşılaştı. Sinan ve Defne arasında gerçekten bir yakınlaşma mı var yoksa bu yakınlaşma da oyunun bir parçası mı? Defne'yi kıskanan Ömer, geri adım mı attı yoksa hislerini açtı mı?Kiralık Aşk 6. bölümü soru işaretleriyle dolu sahneleriyle ekrana geldi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler