MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 34. bölümde Şeyma pişman

Sevilen dizi Kiraz Mevsimi son bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Fox Tv'de ekrana gelen Kiraz Mevsimi 34. bölümde; Meral, Öykü ve Ayaz arasında bir konuşma geçti. Öte yandan Şeyma yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla ödedi.

Başrollerini Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağlan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde yaşanacak gelişmeler yine seyirciye keyifli anlar yaşattı. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 34. bölüm 28 Şubat akşamı ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde , Meral Öykü ve Ayaz'ı karşısına alıp konuştu. Öte yandan Şeyma, yaptıklarından ötürü pişmanlık duydu

KİRAZ MEVSİMİ 34. BÖLÜM ÖZETİ

"Bazen küçücük bir an, hiç hesaplamadan, hiç düşünmeden söyledikleriniz hayatınızın akışını değiştirebiliyor oysa. Mesela sırlar gibi…" Bu sözlerin sahibi için yeni bir hayat başladı. Kim ve neden bu sözleri söylemiştir? Kiraz Mevsimi dizisinin 34. bölümünde Şeyma yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla öderken, Meral Öykü ve Ayaz'ı karşısına alıp konuştu.

KIZLAR VE ERKEKLER İNATLAŞIR

Şu andan itibaren yalanmış, oyunmuş hepsi bitti! "Yeterince uzadı bu iş! Alın nikah gününüzü, düğün derneğinizi yapın güzelce, herkes sussun!" Tüm engeller kalktı, iki aşık kavuşmak için gün saydı. Ancak aralarındaki basit inatlaşma kızlar ve erkeklerin bir günlüğüne rol değiştirmesiyle sonuçlandı. İki taraf için de zorlu ama eğlenceli geçen günün sonu Mete'nin teklifiyle durum bir kez daha değişti. Kiraz Mevsimi son bölümde Mete ve Ayaz eski günlerdeki dostluklarına geri dönebildi mi merak konusu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler