MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Melis Buse Betkayan kimdir?' Sorusuna yanıt

İzdivaç programı Kısmetse Olur'un adından en çok söz ettiren ismi 'Melis Buse Betkayan oldu. Kavgalarıyla dikkat çeken bu gelin adayını merak edenler "Melis Buse Betkayan kimdir?" Sorusuna yanıt aradı. İşte, Melis Buse Betkayan hakkında bilinmeyenler...

Kanal D ekranlarının tansiyonu yüksek yarışma programlarından Kısmetse Olur son bölümüne Melis Buse Betkayan damga vurdu. Tartışmaların ve olayların bir an olsun eksik olmadığı Kısmetse Olur evi, yine ilginç bir tartışmaya ev sahipliği yaptı. Melis ile Erdem'in tartışmaya tutuştuğu son bölümde Melis'in teyzesi Ayten ve Erdem'in annesi Feride Hanım 'Kısmetse Olur' evini ziyaret etti. Dört kişilik özel konuşmada büyük bir kavga yaşandı. Erdem'den önce özür dileyen Melis'in yine kavga çıkartması büyük şaşkınlık yarattı. Kısmetse Olur Melis ile Erdem'in kavgası herkesi şok etti. Kavganın ardından internet kullanıcıları da Melis Buse Betkayan kimdir? Sorusuna yanıt aradı. Merak edilen bu sorunun yanıtı haberimizin devamında...

MELİS-ERDEM KAVGASI NASIL BAŞLADI?

İki haftadır küs olan Erdem ile Melis çiftinin arası Melis'in teyzesi Ayten Hanım ve Erdem'in annesi Feride Hanım bugün evi ziyaret etmesiyle düzelecek gibi oldu. Ancak Melis, Erdem, Feride hanım ve Ayten Hanım'ın dört kişilik toplantısında her şey altüst oldu. Melis yine çileden çıktı. Ancak bu kez Melis'e teyzesi Ayten Hanım da destek olmadı. Melis ile Erdem'in kavgası Kısmetse Olur evinde moralleri altüst etti.

Ayten Hanım da Feride Hanım da Melis'in dövmeyi bir bahane olarak kullandığını düşünüyor. Feride Hanım oğlu Erdem'e "Senin vereceğin kararlara saygılıyız. Sen Melis ile devam etmeye karar verseydin senin arkanda olacaktık. Ama bu kadar da değil. Ben sana hiç parmak sallamadım, sana hiç o şekilde bağırmadım. Bunu hiç hazmedemem" dedi. Yeğeni Melis'e "Erdem ile bitmeseydi çok iyi olacaktı" diyen Ayten Hanım, "Erdem annesine bile senin için rest çekti. Ayrılsan da güzel bir özrü kabul ediyor. Erdem sana bir kötülük yapmadı. Sen Erdem'e çok yüklendin. Senin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum" dedi. Son olarak bu dörtlü Kısmetse Olur evinde büyük bir kavganın aktörleri oldu.

KISMETSE OLUR MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Yaşanan bu kavganın ardından programı takip eden izleyiciler Melis Buse Betkayan kimdir, Kaç yaşındadır? Ya da fiziksel özelliklerini merak edenler Kısmetse Olur Melis'in boyu kaç? gibi sorulara yanıt aradılar. Kısmetse Olur'un tartışmalı isimlerinden Melis Buse Betkayan 23 yaşında. İstanbul İstinye'de yaşıyor. İç mimar olan Kısmetse Olur Melis iyi yerlerde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylüyor. Kısmetse Olur evine geldiği gün damat adaylarıyla yaşadığı gerginlikler ve polemiklerle dikkat çeken Melis Buse Betyakan Lafını esirgememesiyle biliniyor. Sivas'lı yarışmacı yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Hararetli tartışmalarıyla bilinenMelis Buse programdan evlenerek ayrılmak istiyor. 1.71 boyunda olan Melis Buse Betkayan'ın kilosy ise 54. Balık burcu olan Kısmetse Olur Melis'in açık kumral saçları ve açık kahve gözleri var.

KISMETSE OLUR

Kanal D'de, yapımını Production House'un üstlendiği, Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor. Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler