MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MFÖ, sezon finalinde Dada Dandinista'nın konuğu oldu

Dada Dandinista'ya bu hafta MFÖ konuk oldu. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, üçlüsünden oluşan MFÖ grubuyla Dada Dandinista sezon finali yaptı

Her Cumartesi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Dada Dandinista sezon finali ile ekranlara geldi. Dada Dandinista sezon finalinin konukları ise efsanevi müzik grubu oldu. Okan Bayulge'nin sunumuyla ekrana gelen program efsanevi grup MFÖ ile sezon finali yaptı. Yıllardır yaptıkları şarkılarla yediden yetmişe herkesin sevdiği grup, müziğin efsane üçlüsü Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur uzun bir aradan sonra Dada Dandinista ile ekranlarda oldu. Programa, Turkey 2015'in 23 finalistinin de konuk olacağı Dada Dandinista final bölümü dün akşam saat 23.30'da Star TV ekranlarına geldi.

DADA DANDİNİSTA'DA KAHKAHA TUFANI

Dada Dandinista, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet Pazar sabahının erken saatlerine kadar devam ediyor. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var. Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da.

MFÖ GRUBU'NUN GEÇMİŞİ

MFÖ, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşmaktadır. 1965 yılında Fuat Güner'in elindeki The Beatles plağını gören Mazhar Alanson plağı beraber dinleme teklifi eder ve Mazhar ve Fuat'ın tanışması böyle gerçekleşir. İkili, öncelikle Kaygısızlar grubunda çalışırlar. Kadrosunda Ali Serdar, Semih Oksay ve Fikret Kızılok gibi isimleri barındırırlar. Daha sonra, Barış Manço ile çalışmaya başlarlar. Bu arada da üçüncü isim Özkan Uğur, Kurtalan Ekspres, Erkin Koray, Ersen ve Dadaşlar gibi isimlerle çalışmaktadır.

1965 yılında Fuat Güner'in elindeki The Beatles plağını gören Mazhar Alanson plağı beraber dinleme teklifi eder ve Mazhar ve Fuat'ın tanışması böyle gerçekleşir. İkili, öncelikle Kaygısızlar grubunda çalışırlar. Kadrosunda Ali Serdar, Semih Oksay ve Fikret Kızılok gibi isimleri barındırırlar. Daha sonra, Barış Manço ile çalışmaya başlarlar. Bu arada da üçüncü isim Özkan Uğur, Kurtalan Ekspres, Erkin Koray, Ersen ve Dadaşlar gibi isimlerle çalışmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler