MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Münasebet son bölümde evlilik krizi çıktı

Ekranların eğlenceli yapımlarından Ne Münasebet 10. bölümünde sürpriz üstüne sürpriz yaşandı. Başrollerini; Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı, Ne Münasebet son bölümünde Nil ve Demir, Hakkı Bey'in evlilik talebiyle ne yapacağını şaşırdı.

Show Tv'nin yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan dizisi Ne Münasebet 10. bölümü, izleyicilerine keyifli dakikalar geçirtmeye devam etti. Birbirinden farklı iki insanın zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ancak aşka dönüşen ilişkilerini, keyifli bir şekilde ekrana taşıyan Ne Münasebet son bölümünde Demir ve Nil'i kötü bir sürpriz bekliyordu. Komedi ve aksiyon sahnelerinin kol kola gittiği dizinin bu bölümünde, Demir kurşunların hedefi oldu. Başlollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği Ne Münasebet 10. bölümü 7 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv'de ekrana geldi!

NE MÜNASEBET 10. BÖLÜM ÖZETİ

Ne Münasebet son bölümünde; yaşanan olaylar sonrasında büroya dönmek istemeyen Nil, Hakkı Bey'in herkesi şok edecek hamlesi karşısında ne diyeceğini bilemedi. Diğer yandan Demir kendini Nil'e affettirmek için her yolu denedi. Ancak Nil, Demir'e çok kırgındı ve onu affetmemekte kararlıydı. Kendini affettiremeyen Demir, Nil'e büyük bir sürpriz yapacakken yaşanan talihsiz bir olay ikiliyi allak bullak etti. Ne Münasebet 10. bölümünde Nil ve Demir kendileri gibi birbirlerine olan güvenleri sarsılan evli bir çiftin arabuluculuk davasını aldılar. Çocuğun kendinden olmadığını iddia eden baba ve eşini aldatmadığını savunan anne… Herkesin kendince haklı göründüğü dava araştırıldıkça giderek ilginç bir hal almaya başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler