MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de herkesi şaşırtan o yarışmacı

Tv 8'in sevilen ses yarışması O Ses Türkiye haftaya başlangıcında yine ilginç diyaloglar yaşandı. O Ses Türkiye 41. bölümünde performansıyla dikkat çeken Didem Uzunçimen hep bir ağızdan konuşan jürilere öyle birşey söyledi ki herkes çok şaşırdı.

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüriliğini, Acun Ilıcalı'nın ise sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye, iddialı sesler kadar ilginç yarışmacılarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Birbirinden farklı tarzdaki yetenekleri keşfeden O Ses Türkiye'de yaşanan ilginç diyaloglar, ekran başındakileri kahkahaya boğarken; büyük şaşkınlıklar da yaratabiliyor. Dün akşam yayınlanan O Ses Türkiye 41. bölümünde o yarışmacı, hem jüri üyeleri ve stüdyodakileri hem izleyicileri, bir hayli şaşırttı.

26 Aralık Cumartesi O Ses Türkiye bölümünde Didem Uzunçimen fırtınası esti. Anouk'tan Nobody's Wife adlı şarkıyı seslendiren ve performansıyla tüm jüri üyelerini etkilemeyi başaran Uzunçimen, şarkıyı bitirdikten sonra jüri üyelerinden Hadise, Didem Uzunçimen ile birlikte şarkıyı birlikte söyledi. Hareketleri ve tavırlarıyla jüri üyelerini korkutan yarışmacı, hep bir ağızdan konuşan jüri üyelerine söylediği; "Teker teker konuşurmusunuz anlamıyorum" cümlesiyle herkesi şok etti. Almanya'dan yarışmaya katılan Didem Uzunçimen, jüri üyelerinin sözlerini dinledikten sonra "Hakan bey ilk defa sahneye benim için çıktığı için Gökhan ve Hakan'ı seçiyorum" dedi. Böylelikle Didem Uzunçimen, Gökhan Hakan ikilisinin takımına katılarak yola devam etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler