MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Okan Bayülgen'daki çıplak protesto kurgu mu?' İddialar şaşırtıcı

Okan Bayülgen'in her cumartesi ekrana gelen eğlence programı Dada'da geçen hafta yaşanan çıplak protesto girişiminin etkisi sürerken ortaya atılan iddialar şaşırttı. Okan Bayülgen'daki çıplak protestonun kurgu olduğu söylentileri gündeme geldi.

Türkiye gündemini sarsan ve Beyazıt Öztürk'ü zor durumda bırakan Beyaz Show'daki "Ayşe Öğretmen" olayından günler sonra benzer bir olay Okan Bayülgen'in başına geldi. Her hafta cumartesi geceleri Okan Bayülgen'in sunumuyla ekrana gelen eğlence programı Dada'nın geçen haftaki bölümünde bir seyirci soyunarak eylem yapmak istedi. Stüdyodakiler ve ekran başındakiler büyük bir şaşkınlık yaşarken olaya müdahale eden Okan Bayülgen, genç kadını canlı yayını kesmeden, konuşarak ikna etti. "Yayını kesmeyin ama, göstermeyin" diyen Okan Bayülgen, stüdyoya fırlayan kadın göstericiyi 'önce kazağını giy' diye uyardı, sonra konuşarak ikna etti. Ünlü komedyenin sözleri sonrasında eyleminden vazgeçen eylemci özür diledi.

"SENİ KORUMAK ZORUNDAYIM"

Protestoya rağmen canlı yayının devam etmesini isteyen Okan Bayülgen, eylem yapmak isteyen kadınla konuşurken Beyazıt Öztürk'te yaşanan olayla ilgili de bir göndermede bulundu. İşte, Okan Bayülgen'in canlı yayına da yansıyan o sözleri: "Bir eylem yapmak istiyorsun. Gayet iyi anlıyorum. Hem benim programım hem Beyazıt Öztürk'ün programı bu konuda kullanılabilir bir alan. Ama onunda benimde bununla başa çıkmamız lazım."

"BU PROBLEMLİ ÜLKENİN GECE PROGRAMI"

Protesto haklarının korunmasından yana olduğunu söyleyen Okan Bayülgen, kanalı korumak zorunda olduğunu ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti; "Ben başına gelebilecek olanlardan dolayı seni de korumak zorundayım. Bu eylemi Türkiye'nin sosyal ve siyasal problerinden sorumlu olan insanların yani köşe yazarlarının siyasetle uğraşan gazetecilerin geldikleri yerlerde yap. Bu çok problemli ülkenin gece 01:00'de yayımlanan bir eğlence programı."

OKAN BAYÜLGEN OLAYI KURGU MU?

Okan Bayülgen'in sözlerinden etkilenip eylemden vazgeçen kadının tekrar stüdyodaki yerine oturması ise sosyal medyada tepki çekti. Protestonun bu denli kontrol edilmesi ise 'Şovmen karizmasını korumak için yapılan kurgu' iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu. Okan Bayülgen'in yaşanan olaydan sonra akıllara tekrar Beyaz Show'daki olay geldi. 8 Ocak Cuma gecesi Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show'a bağlanan Ayşe Öğretmen, söylediği sözler nedeniyle programı ve Beyazıt Öztürk'ü zor durumda bırakmıştı. Öztürk'ün söylenen sözler karşısında stüdyodakilerden alkış istemesi ise günlerce konuşulurken; kanal hakkında soruşturma açılmıştı.

DADA KONUKLARI KİMLERDİ?

Çıplak protestp şokunun yaşandığı gecede Okan Bayülgen'nin ağırladığı isimler şunlardı: 'Fanatik' albümü ile güzel şarkıcı Gamze, düet şarkılarıyla Nez ve 7edi, on parmağında on marifet Ceyhun Yılmaz, Paramparça'nın başarılı oyuncusu Tolga Tekin, canlı performanslarıyla Fatma Turgut ve You May Kiss The Bride grubu, İşte Benim Stilim yarışmacısı, müzisyen Nil Karataş.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler