MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özcan Deniz Ka­de­ri­min Ya­zıl­dı­ğı Gü­n'den aldığı para ile rekor kırdı

Özcan Deniz, Ka­de­ri­min Ya­zıl­dı­ğı Gü­n'den sonra reklam dünyasında da zirveye adını yazdırıyor. Konserlere 2016'ya kadar ara veren Özcan Deniz Ka­de­ri­min Ya­zıl­dı­ğı Gün dizisinden bölüm başına 96 bin, reklam filminden ise 2 milyon lira aldı.

Öz­can De­niz, 'Ka­de­ri­min Ya­zıl­dı­ğı Gü­n' ad­lı di­zi­den al­dı­ğı bö­lüm ba­şı 96 bin li­ra­lık üc­re­tiy­le, sek­tö­rün en faz­la ka­za­nan er­kek oyun­cu­su un­va­nını kimseye bırakmadı. Özcan Deniz, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yanı sıra, reklam dünyasında da zirveye koşuyor. Ünlü sanatçının, rol aldığı yeni reklam filminden bir yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon lira aldığı söyleniyor.Di­zi, rek­lam ve kon­ser ge­lir­le­riy­le en çok ka­za­nan sa­nat­çı­lar ara­sın­da bulunan Özcan De­niz, son ola­rak bir içe­cek mar­ka­sı­nın rek­lam kam­pan­ya­sı için an­laş­ma im­za­la­dı.

Sı­la ile bir­lik­te ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çen sa­nat­çı, Ka­de­ri­min Ya­zıl­dı­ğı Gü­n dizisinden sonra al­dı­ğı 2 mil­yon li­ray­la rek­lam dün­ya­sın­da da en yük­sek üc­re­ti alan ün­lü­ler lis­te­si­ne adını yazdırdı.

Cem Yıl­maz 2,5 mil­yon do­lar üc­re­tiy­le adı­nı rek­lam­lar­dan en çok ka­za­nan oyun­cu­la­rın ba­şı­na yaz­dı­rır­ken, ün­lü oyun­cu Be­ren Sa­at ise 2 mil­yon do­lar ola­rak be­lir­le­di­ği ye­ni rek­lam ta­ri­fe­siy­le ikin­ci sı­ra­da yer alı­yor.

Yönetmenliğini yaptığı "Sevimli Tehlikeli" filmini 911 bin 833 kişi izleyerek 9 milyon 186 bin 465 TL hasılat elde eden Özcan Deniz, beyazperde de başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Bu yıl diziye ve sinemaya ağırlık veren Özcan Deniz, gelen konser tekliflerini geri çeviriyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcının 2016 yılına kadar konser vermeyeceği söyleniyor.

ÖZCAN DENİZ VE SILA AYNI KAREDE

Özcan Deniz ve Sıla Coca Cola'nın yeni reklamı için bir araya geldi. Yakın zamanda yayınlanması planlanan reklam için ikiliye, üç dakikalık klip de çekti. Sertab Erener'in parçası 'Söz'ün müziği üzerine Sıla'nın sözlerini yazdığı reklam şarkısını seslendiren ikili, sevgili olarak ekrana gelecek.

Sıla ve Deniz'in "Çok sıcak buz gerek bize, çok uzak aşk tuzak bize" sözlerinin yer aldığı şarkının ses kayıtları sırasında özel bir stüdyo çalışması yapıldı. Şarkıcıların ses tonları arasındaki belirgin fark, özel bir teknikle eşitlendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler