MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının keyifle izlenen dizisi Seksenler 139. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıktı. Seksenler son bölümde Nazlı ve Helga arasında kalan Ergun, zor anlar yaşamaya devam etti.

TRT 1 ekranlarının komedi dozu yüksek dizisi Seksenler yeni bölümüyle bu akşam ekranlardan izleyiciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgi çeken Seksenler 139. bölümü her zaman olduğu gibi seyirciyi ekrana kitliyor. Nazlı olanlardan habersiz bir şekilde Helga'yı haklı bulurken Ergun ikisinin ortasında ter döküyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla seksenli yılları günümüze eğlenceli bir dille taşıyan Seksenler 139. bölümü bu akşam 19.55'te sevenleriyle buluşuyor.

Seksenler yeni bölümde Helga'nın iyice mahalleye yerleşip mahalleliyle iletişim halinde olması Ergun'u rahatsız eder. Ergun'un tüm tanıdıklarıyla yakınlaşan Helga mahalleye iyice alışır. Bu durum Ergun'a soğuk terler döktürür. Ergun'un Helga'yla evli olduğundan habersiz Nazlı ise Helga'nın durumunu haklı bulur. Nazlı, Helga'yla yardım edip onu kocasıyla barıştırmak ister. Bunlar olurken aile yılbaşı için canlı hindi alır. Hindinin evin içinde dolaşması ise herkese zor anlar yaşatır.

Fehmi'ye Seksenler 139. bölümde telefon sapığı dadanır. Fehmi bu sapığın kim olduğunu çözmeye çalışır. İlk başta korkutmayan bu olay ilerleyen zamanlarda aileye tedirgin günler yaşatır. Fehmi'lerin evinin camının bilerek kırılması ise Seksenler 139. bölümde aileyi daha çok korkutur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler