MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sen Benimsin 1. bölümü izleyicileriyle buluştu

Fox ekranlarının yeni dizilerinden Sen Benimsin ilk bölümüyle ekranlara "merhaba" dedi. İşte, merakla beklenen Sen Benimsin 1. bölümünde yaşananlar!

Ekranların yaz dizilerinden Sen Benimsin 1. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz'ü bir araya getiren Sen Benimsin, Yenilmezler'in küçük oğlu Ejder ve yetenekli piyanist Nağme'nin kesişen hayatlarını konu alıyor.Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu, Sen Benimsin ilk bölümü nefes kesen sahneleriyle 19 Haziran Cuma akşamı ekranlara geldi.

SEN BENİMSİN 1. BÖLÜM ÖZETİ

Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz'ü bir araya getiren Sen Benimsin ilk bölümüyle beğeniye sunuldu. İkiliye Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman, Ruhi Sarı ve Buket Dereoğlu'nun eşlik dizinin ilk bölümünün özeti şöyle: Yenilmezler'in küçük oğlu Ejder, okulunu, askerliğini bitirip Bursa'ya, ana ocağına döner. Döndüğü ilk gece Bursa'ya konser vermek için gelen yetenekli piyanist Nağme'yle bir kaza sonucu karşılaştı. Sen Benimsin 1. bölümünde Gözlerini hastanede açan iki genç birbirlerine deli divane aşık oldular. Ailelerinin kendileri için hazırladığı geleceği bir kenara atıp yıldırım nikahıyla evlendiler. Bilmediği bir dünyanın içine giren Nağme, mutlu bir yuva beklerken istenmeyen gelin oldu.Üstüne üstlük Ejder'in geçmişine ait bir takım gerçekler bu evliliğin önünde engeldi. Nağme, ne kadar çok severse sevsin bu evde mutlu olmayacağına karar verdi ve Ejder'i terk etti. Ama gitmek öyle kolay değildi, başka birinin hayatını kurtarmak için bu eve geri dönmesi gerekecekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler