MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sibel Can Mutlu Kaya'nın son durumunu açıkladı

Sibel Can, üç gündür tedavi altında olan Mutlu Kaya'yı hastanede ziyaret etti. Sibel Can'ı karşısında gören Mutlu Kaya'nın ablası ünlü şarkıcıya sarılarak ağladı.

Sibel Can , Sesi Çok Güzel yarışmasında, Ergani'de keşfettiği Mutlu Kaya 'nın durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gitti. Sibel Can'ı karşılarında gören Mutlu Kaya'nın babası ve kız kardeşi gözyaşlarını tutumadı. 3 gündür tedavi altında olan Mutlu Kaya'nın son sağlık durumu hakkında doktorları tarafından basın toplantısı düzenlendi. Mutlu Kaya'yı Türkiye'ye tanıtan Sibel Can da basın toplantısında yer aldı.

Prof. Dr. Ulaş Aktaş, Kaya'nın Pazartesi günü sabaha karşı 05.00 civarında yoğun bakıma getirildiğini belirterek, "Getirildiğinde bilinci kapalıydı. Ameliyat gerektiren bir durum söz konusu değildi. Beyninde ödem oluştuğu için uyutuldu ve halen uyutuyoruz. Yarın sabahtan itibaren uyandırma sürecine gireceğiz ancak bu birkaç gün sürebilir. Ameliyat gerektiren bir durum söz konusu değil." dedi.

MUTLU KAYA'NIN SON DURUMUNU SİBEL CAN ANLATTI

Hastanede Mutlu Kaya'yı yoğun bakım ünitesinde gören Sibel Can ailesiyle de basına kapalı olarak görüştü. Sibel Can hastane çıkışında basına Mutlu Kaya 'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

"Hepimiz çok üzgünüz. Özellikle ben çok yakinen görüştüğüm için kendisi ve ailesi ile çok derinden gerçekten üzüntü duyuyorum. 19 yaşındaki bir genç kız. Kadına şiddet yine ortada. Ben derin büyük bir üzüntü duyuyorum. Ama buraya gelirken daha kötü bir tablo bekliyordum. İlk kez ben gördüm yoğun bakımda. Elini tuttum. Çok iyi gördüm. Umut ediyorum her şey çok daha iyi olacak. İnşallah her şey iyi olacak. Dua edelim mutlu için."

SİBEL CAN INSTAGRAMDAN O SEVGİLİYE YAZDI

Mutlu Kaya'yı vuran yarışmalara çıkmasına karşı çıkan eski sevgilisi Ercan E. çıkmıştı. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Ercan E. 'öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanacak. Sibel Can, Mutlu Kaya'nın eski sevgilisi tarafından vurulduğunu öğrenince instagram hesabından şunları yazdı;

Yıllarca şarkılarımda; hasreti, vuslatı, aşkı haykıran ben çok üzgünüm. Aşk, sevdiğinin sesinden sevildiğini duymak. Aşk senin yarını tam yapmak, aşk sevdiğinle guru duymak, sevdiğinle mutlu olmak. Aşk aşılmaz, yolları varılır. Kavuşmaz kolları sarılır yapmak değil mi? Aşıka öldürmek, aşka kurşun, aşka ölüm yakışır mı? Dayan güzel kızım! Güzel sesinle aşkı anlat.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler