MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star 16. bölümde ödül sahibini buldu

Fenomen yarışma programı Survivor All Star son bölümüyle cumartesi akşamı ekrana geldi. Survivor All Star 16. bölümde yarışmacılar arasındaki mücadele bütün hızıyla devam etti. Oynanan ödül oyununun sahibi gönüllüler oldu.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Merakla beklenen Survivor All Star 16. bölümde yarışmacıların kıyasıya mücadelesi her zaman olduğu gibi nefesleri kesti. Öte yandan zaman zaman yarışma ortamından kaynaklanan gergin anlar da yaşandı. İzleyenleri ekran başına kitleyen Survivor All Star son bölümüyle izleyiciyi ekrana kitlemeyi başardı.

Survivor'un cumartesi akşamı oynanan ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler yatak ve omlet ödülünü kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Bu oyunda kazanan taraf gönüllüler oldu. Gönüllüler ödülün tadını çıkarırken, ünlüler cephesinde tartışmalar eksik olmadı.

ÜZERİMDE BİR UĞURSUZLUK VAR…

Ahmet Dursun yarışmada finali hedeflediğini ancak, adaya geldiği günden beri üzerinde bir uğursuzluk olduğunu söyledi. Ahmet Dursun ve Merve Aydın 'ın vedalaşması duygusal anlara sahne oldu…

ÖNCE AYAĞI, SONRA MİDESİ...

Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarıldıktan sonra son dakikada ünlüler kadrosuna dahil olan Ahmet Dursun ilk haftalarda oyunlardaki formsuzluğuyla dikkat çekmişti. Dursun daha sonra da kendilerine ufak bir baraka yapmak isterken yaşanan kazada palaya basarak ayağını kesen eski futbolcuya dikiş atılmış Ahmet Dursun takımıyla birlikte yarışmalara katılamamıştı.

AHMET DURSUN'UN BU KADAR OY ALMASI BEKLENMİYORDU

Ahmet Dursun'un Ünlüler'in ilk eleme haftasında bu kadar çok oy alması beklenmiyordu. Dursun oylamada için Fulya'nın ismini yazarken önümüzdeki hafta da Merve Oflaz'ın ismini yazacağını işaret etmiş, 'Hepinizi tek tek göndereceğim' demişti.

MERVE OFLAZ'IN İSMİNİN YAZILDIĞI HAFTA AHMET DURSUN GİTTİ

Aslına bakılırsa Ahmet Dursun'un dediği oldu ve adadan gitmesi için arkadaşlarının en çok tercih ettiği isim Merve Oflaz oldu. Fakat Ahmet Dursun'un beklenmedik rahatsızlığı adadan Oflaz yerine kendisinin gitmesine neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler