MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star iddiası şok etti

Survivor All Star ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Söylemezsem Olmaz programına katılan Gazeteci Survivor'da sanılandan daha büyük kavgalar olduğunu ve bunların yayınlanmadığını idda etti.

Ekranların fenomen yarışması "Survivor All Star" ile ilgili iddialar ve itiraflar bitmek bilmiyor. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Tahir Sarıkaya, Survivor All Star ve Acun Ilıcalı hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Tahir Sarıkaya, "Acun Ilıcalı Survivor'dan hiç memnun değil" derken program moderatörü gazeteci Sinan Özedincik doğrulayarak Survivor'da yayınlanmayan görüntülerin olduğunu iddia etti. Tahir Sarıkaya "Acun Ilıcalı yarışmacılardan memnun değil. Acun Ilıcalı arada geçen seneler İstanbul'a geliyor dinleniyordu. Bu sene ise çok kavga var. Hiç görmediğiniz kavgalar var.

Çok özel bilgiler aldığını da dile getiren Tahir Sarıkaya, programın Temmuz'a kadar uzayacağı bilgisini de verdi. Çünkü çok ciddi anlamda reytingi ve çok iyi reklam geliyor. Bu yüzden uzayacak. Duygu Çetinkaya'nın çok ciddi kavgaları olduğu ve yayınlanmadığı iddia ediliyor. Ortam çok gergin olduğu için Acun Ilıcalı bu yüzden orayı terk edemiyor." şeklinde konuştu. Program moderatörü gazeteci Sinan Özedincik de Tahir Sarıkaya'nın sözlerini doğrulayarak "Ekranlarında hiç yayınlanmayan kavgalar var." dedi.

SURVİVOR ALL STAR'DA EN SON KİM ELENDİ?

"Survivor All Star'da kim elendi?" sorusunun yanıtını SMS oylaması belirledi. Survivor eleme gecesi için belli olan ilk isim sahraydı. Sahra'nın karşısına çıkaca ilk ismi SMS 1. si Hasan belirleyerek Nadya ismini verdi. Kişisel dokunulmazlık ödülünü kazanan Turabi ise 3. isim olarak Begüm'ün adını söyledi. SMS oylaması sonucunda bu 3 isimden Nadya en az oyu aldı ve Survivor All Star'a veda eden isim oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler