MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor birleşme partisinde büyük ödül

Survivor'da günlerdir beklenen birleşme partisi dün akşam ekranlara geldi. Hadise ve Yok Böyle Dans yarışması ise Survivor 41. bölüme damga vurdu. Peki, Yok Böyle Dans'ın kazananı kim oldu?

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen programı Survivor All Star birleşme partisi ile ekranlara geldi. Dün gece itibari ile Gönüllüler ve Ünlüler birleşti. Renkli görüntülerin arka arkaya geldiği yarışmada önce "Var mısın yok musun" oyunu oynayan yarışmacılar hemen ardından "Yok Böyle Dans" yarışmasına katıldı.

Yok Böyle Dans yarışması için yarışmacılar kendilerine eşlik edecek Dominik Cumhuriyeti'nin en iddialı dansçı partnerleri ile koreografilerini çalışmışlardı. Yarışmacıların "Yok "Böyle Dans" yarışmasında birinci olmak için gösterdiği mücadele jüri üyelerini de çok eğlendirdi.
Survivor All Star'da oynanan "Yok böyle dans" yarışmasının jüri üyesi koltuğuna Acun Ilıcalı, Hadise ve Alp oturdu. Yarışma öncesi Acun Ilıcalı Yok Böyle Dans ödülünü "Önümüzdeki sene Survivor'a birleşme partisine bizim misafirimiz olacak." diye açıkladı.

Survivor Allstar'ın 28 Nisan akşamı yayınlanan birleşme partisinde, yarışmacılar 'Yok Böyle Dans' performanslarıyla jüri karşısına çıktı. Yok Böyle Dans'ın kazananı jürinin büyük beğenisini kazanan Hilmi Cem oldu. Hilmicem'in performansı tüm jüri üyelerini mest etti. Hilmicem'e Acun 9, Hadise 10, Alp 10 puan verdi. Hilmicem jüriden toplamda 29 puan alarak Yok Böyle Dans birincisi oldu ve önümüzdeki sene Survivor'da Birleşme Partisine misafir olarak katılmaya hak kazandı.

YOK BÖYLE DANS JÜRİ PUANLARI

Hasan 25 puan
Merve Aydın 21 puan
Bozok 18 puan
Serenay 25 puan
Sahra 24 puan
Doğukan Manço 19 puan
Begüm 23 puan
Nadya 27 puan
Berna 27 puan aldı
Pascal Nouma 25 puan
Turabi 24 puan
Hilmi Cem ise 29 puanla Yok Böyle Dans yarışmasının kazanan ismi oldu.

Birleşme partisi ile adaların birleşeceği Survivor All Star'da keyifli bir akşam yaşandı. Geceye canlı performansı renk katan isim ise Hadise oldu. Yarışmacılar, Hadise şarkılarıyla stres attı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler