MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor son bölüm nefesleri kesti

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor son bölümüyle nefesleri kesti. Survivor son bölümde kıyasıya bir rekabet yaşanırken, Hakan Hatipoğlu ile Turabi Çamkıran arasında gergin anlar yaşandı. Gerginliği Acun Ilıcalı büyümeden önledi.

Türkiye'de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Survivor, 3. bölümüyle izleyicilerin karşısında oldu. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim sürekli yükseliyor. Takımlar arasında ve bireysel yarışmaların nefesleri keseceği program yine izleyenleri ekran başına kitledi ve keyifli bir akşam yaşattı. Survivor 3. bölümüyle 24 Şubat Salı akşamı ekrana geldi.

SURVİVOR'DA NELER YAŞANDI?

Survivor All Star'da haftada bir gün bütün yarışmacılar bireysel yarıştılar ve bu yarışmaların sonucunda 'En İyi Kadın' ve 'En İyi Erkek' yarışmacı belli oldu. Bu akşam kızlar ayrı erkekler ayrı olarak bireysel yarışmalarda güçlerini ve yeteneklerini ortaya koydular. Survivor 3. bölümde yarışmalar sırasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Özellikle Turabi Çamkıran ve Hakan Hatipoğlu arasında yaşanan gerginlik bu bölüme damga vurdu.

Survivor All Star Ünlüler Kadrosu

Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Fulya Keskin, Merve Oflaz ve Berna Canbeldek

Survivor All Star Gönüllüler Kadrosu

Hilmi Cem İntepe, Duygu Çetinkaya, Nadya Zagli, Hakan Hatipoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Begüm Yücetan, Taner Özdeş,Sahra Işık,Özlem Çalın,Seda Aktuğlu ve Turabi Çamkıran

TV 8 HD YAYININA BAŞLADI

Survivor All Star, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi sevilen yarışmaları izleyicilerle buluşturan Tv 8, TÜRKSAT uydusundan HD yayına başladı. 18 Şubat Çarşamba akşamı şifresiz ve HD yayına başlayan Tv 8, artık yüksek kalitede izlenebilecek.

TÜRKSAT 4A TÜRKİYE KAPSAMASI

Frekans : 12356

Symbol Rate : 7100

Fec : 2/3

Polarızasyon: Horızontal

Vitrin


En Çok Aranan Haberler